- 26 Nisan 2020
- 584
- 986
- 27
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #16.641
Maşallah canımSenin bebiş çok akıllı tam ikiye katlanmış Sağlıkla gelsin minnoslar inşallah
Çok geçmiş olsun yaşayan bilir o korkuyu 6. Haftadan itibaren bende sürekli kanama yaşadım baya baya kanama öyle leke falan değil avuç içi büyüklüğünde iki parça pıhtı düşürdüm bi defasında kesin düştü dedim hastaneye gidene kadar öldüm öldüm dirildim ama şükürler olsun her şey yolundaydı şimdi 11+1 im lekelenmelerim hala ara ara devam ediyor sana tavsiyem panik yapmaman bol bol dua etmen uzanıp ayaklarını yüksek bi yere koy ve bol bol su iç . Rabbim şifanızı versin inşallahValla kardes ne zor biseymis bu ya eldende biai gelmiyo cok korkuyorum hemen gittigimiz gibi bebege baktk yerindeydi ama insallah yavrum bizle kalir seninxe yavrun senle kalir rabbim bizlerin yuzunu guldursunn
Ben daha suan 5+6 hatfalik kalp atisinida gorduk falat iste boyle bi hadise yasadik insallah sikica tutunur banainsallabbhCok zor.Bır aydır berbat psikoloji.Ama ben hıc kalkmıyorum yerımden.İş yapmıyorum .Sen de eğilip kalkma bir yere uzanma yavas hareket et.Kac haftalıksın
Aminn allah razi olsun valla umut oluyorsunuz bana yemin ederim okudukcaÇok geçmiş olsun yaşayan bilir o korkuyu 6. Haftadan itibaren bende sürekli kanama yaşadım baya baya kanama öyle leke falan değil avuç içi büyüklüğünde iki parça pıhtı düşürdüm bi defasında kesin düştü dedim hastaneye gidene kadar öldüm öldüm dirildim ama şükürler olsun her şey yolundaydı şimdi 11+1 im lekelenmelerim hala ara ara devam ediyor sana tavsiyem panik yapmaman bol bol dua etmen uzanıp ayaklarını yüksek bi yere koy ve bol bol su iç . Rabbim şifanızı versin inşallah
Insllah tutunacak canım pozitif düşün her zaman nasipse bende martta dusunuyorum hayirlisi bakalım sen daha iyi bilirsin eger kendinide hazır hissedersen erteleme derim yine sen bilirsinAmin inşaAllah tek embriyo ama inşaAllah tutunur martta dedi doktor ama bayramdan sonra mı gitsem diye de düşünüyorum tam karar veremedim henüz Nisan 13 ramazan başlıyor çünkü
Çok doğru benim 3.gune 3 embriyom kaldı 4 den 2 si transfer edildi 1 i dondurulcaktı ama gelişimi durdu ertesi gün çok korkmuştum hiç kalmadı arkada onlar öldü içimdekiler de ölmüştür kesin falan diye 12 gün kendimi yedim durdum ama çok şükür bı kese gördük bekli 2.si de bugün görünür görünse de gorunmese de sağlıklı olsun bı tane bile yeterO yüzden 3.gün 5. gün hiç fark etmiyor ,elinde embriyosu olan şükretsin :) Hiç kalmayanlar bile oluyor .
Allah razı olsun canım benimKarasbaby canım ne desem bilemedim çok umitliydim belirtilerinle ama nasip değilmiş hayirlisi olsun rabbim sorlaystiriyosa daha güzeli gelecektir olacaktır güçlü kadınlarız Allah'a şükür dağıt kafanı birazcık belki bıraktığın dönemde seninle olur meleğin
Anladım canım sıksık takip et bakalım dualarım seninle birşey olmayacak inşallahPek belli olmuyo bazen iyiyim bazen sanci giriyo ama sabhkine gore daha iyiyim agrisal anlamda desem yeridir. Kanamamsa yatarken gelmiyo ama wcde falan geliyor yada cok afedersin gaz cikartirken ped taktim pedden vakiyom suan
Insallah insallah simdi bi arkadasim bi ebeyle gorustu benim.icin sey demis keske alttan baltirmasaydi dusuk yolunu acmistir dedi daha cok kucuk tutunmaya calisuyir sonucta o demis iste bol bol su ve sifir hareket etsin demia valla oyle yapiyorum bi saga bi sola bi duz yatiyorummAnladım canım sıksık takip et bakalım dualarım seninle birşey olmayacak inşallah
Yaşayan bilir canım doğru diyorsun ben de öyleydim hep. Az önce hapşırdım kasıklarım yırtıldı sanki ay çok korktum yaaHEpimiz her şeyi düşünüyoruz ,ne yalan söyleyim çokta polyanna biri değilim ,belki yanlış ama kötüye inanayım iyi olursa sevinirim kafasındayım.
Ya karından bakması daha doğru olurdu benim kendi doktorum da karından baktı ve asla bastırmadı çok hassas davranmıştı hatta incelemede etmedi bile dedim ama adam hassas tuttu sonuçta. Geçeni kanamadan doktora gittim ya o kadında geldiği alttan baktı çok sinir oldum. Merak etme olmıcak inşallah bişeyInsallah insallah simdi bi arkadasim bi ebeyle gorustu benim.icin sey demis keske alttan baltirmasaydi dusuk yolunu acmistir dedi daha cok kucuk tutunmaya calisuyir sonucta o demis iste bol bol su ve sifir hareket etsin demia valla oyle yapiyorum bi saga bi sola bi duz yatiyorumm
Allah razi olsjnn cok korkunc birsey ya bu
Bak simdi gerizekali bu doktorlar bence yav kanamam olsa hadi alttan baksin valla tamam daha net gorsun ama ben normal gitmiaim sana ulan normal bak goremediysende de hafatay yine gelin goremedik bilerek mi yapiyolar ben anlamiyorum ya onun yuzundn oldu ya bu baska bisey degil iyiydim benYa karından bakması daha doğru olurdu benim kendi doktorum da karından baktı ve asla bastırmadı çok hassas davranmıştı hatta incelemede etmedi bile dedim ama adam hassas tuttu sonuçta. Geçeni kanamadan doktora gittim ya o kadında geldiği alttan baktı çok sinir oldum. Merak etme olmıcak inşallah
Yani o kadsr haklısınki bişey diyemiyorum hiç karııindan bakmadı mı sana hemen alttan mı baktıBak simdi gerizekali bu doktorlar bence yav kanamam olsa hadi alttan baksin valla tamam daha net gorsun ama ben normal gitmiaim sana ulan normal bak goremediysende de hafatay yine gelin goremedik bilerek mi yapiyolar ben anlamiyorum ya onun yuzundn oldu ya bu baska bisey degil iyiydim ben
Direk alttan bakti direk bende salaklik keske baktirmasaydim ya ya zaten zar zor hamile kalmisim nblm ya daha hassas olabilirdi yaYani o kadsr haklısınki bişey diyemiyorum hiç karııindan bakmadı mı sana hemen alttan mı baktı
Amin inşaAllah tutunur çok ara vermek istemiyorum ama kararsız kaldım bu sefer ikimizde pozitif görürüz inşaAllahInsllah tutunacak canım pozitif düşün her zaman nasipse bende martta dusunuyorum hayirlisi bakalım sen daha iyi bilirsin eger kendinide hazır hissedersen erteleme derim yine sen bilirsin
Sevinçlimm marta ne kaldı şurdaInsllah tutunacak canım pozitif düşün her zaman nasipse bende martta dusunuyorum hayirlisi bakalım sen daha iyi bilirsin eger kendinide hazır hissedersen erteleme derim yine sen bilirsin
Allah allah canım doktorlar genelde alttan bakarlar, hatta alttan bakmayla bebeğe zarar gelmez derler, bizler de bilmediğimiz için alttan bakmayın demeyiz, çok mu itti aleti, ya da kendi mi kastın acaba istemsizceDirek alttan bakti direk bende salaklik keske baktirmasaydim ya ya zaten zar zor hamile kalmisim nblm ya daha hassas olabilirdi ya
Aynı durum bende de oldu arkadaşım kaç doktora gittim tüp bebekcim anladı pko yu çünkü bende hiçbir belirti yoktu.Sanırım o testtende anlaşılıyor pko olup olunmadığı. Ben bu zamana kadar her doktora muayene olmuştum hiç kimse sende pko var demedi. Tüp bebekcim dedi bana sende pko var ama rezervinde baya fazla dedi bu nasıl oluyor anlamadım zaten pkonun hiç bir belirtisi de yoktu ama ultrason görüntüsünde öyle görmüş dediğinde doğru çıktı 24 yumurta toplandı pkokularda yumurta çok toplanıyor. Tüp bebekte ki önemi de böyle fazla yumurta toplandığında mutlaka dondurulmuş transfer yapılıyor taze transferde ohss riski oluyor