Aralık - Ocak Transfer olacaklar

İflah olmayanlarda bizevet birşey olmaz rahim genişlediği için yerleştiği için çok normal diyorlar burayı kapatıyorum YouTube'dan Dr dinliyorum sürekli yani yaşadığımız herşey normal bende yapacağım ilerleyen günlerde o koyu çizgi içinhakkımız yani 9yil beklemisim

Uh bayagi olmus canim ya 9 yil ayy simxi sadece 8 ay daha bekliyceksin sonra hayirlisiylan lucaginda maslalahhh rabbim acisini gostermesin bende diyorum hakkim valla herseyi yapmak ugrasiyoz okadar diye

Taze kan rengi
Pembe kan rengi (kılcal damar kanaması ) risk yok

Bordo kahve kan rengi (kese etrafı kanama alanı )
Bunda biraz risk var yatıyosun kalkmıyosun dinlenip bol su içiyosun
İlaç iğne verirlerse alıyosun
Yine de bi için rahat etsin diye usg ye giriyosun
Kalp atışını duyup içini rahatlatıyosun
Kanama ertesi gün kesiliyosa azalıyosa korkmaya gerek olmuyo

Düşük kanaması pelte pelte oluyormuş ve sancılı oluyormuş
Düşük yapsan farkedersin zaten demişti hocalar bana

Benim tek yumurta ikizi bu yüzden her hafta kanamam oluyor

Ya agrilariniz var mi benim ne guzel gecmisyi agrilarim falan sali gunu kese gormeye gidcez bugun 39. Gunumdeyim ve 2 gundur baslayan kasik agrilarim var suanda daha yogun hissediyorum cok korkuyorum dusuk falan yapicam diye ilk batmaula basladi sonrasinda genel agriya dondu sanki regli olur gibi oluyo dolgunlik hissi falan

Uh bayagi olmus canim ya 9 yil ayy simxi sadece 8 ay daha bekliyceksin sonra hayirlisiylan lucaginda maslalahhh rabbim acisini gostermesin bende diyorum hakkim valla herseyi yapmak ugrasiyoz okadar diye
Oldu canım bayağı ama zamanı gelmedimi olmuyor daha öncede denedik olmadı demekki zamanı simdiymis rabbim sağlıkla devamını göstersin inşallah riskleri atlatalimda 8ay geçer bir sekilde

Oldu canım bayağı ama zamanı gelmedimi olmuyor daha öncede denedik olmadı demekki zamanı simdiymis rabbim sağlıkla devamını göstersin inşallah riskleri atlatalimda 8ay geçer bir sekilde
Aynen 8 ay gecerde su risk muhabbegi yeminlen korkutuyor insanii cookk valla tutunmasi dert gelismesi dert hel bi strest 9 ay heray baska bisi yasiycaz sanirimm

Aynen 8 ay gecerde su risk muhabbegi yeminlen korkutuyor insanii cookk valla tutunmasi dert gelismesi dert hel bi strest 9 ay heray baska bisi yasiycaz sanirimm
Dedimya bu 9 ay çok çetin geçecek diye şimdi riski atlayınca kizmi erkekmi sonra tarama testi sonra nst muhabbeti birde isim var oo iş uzun yani

Kocam belirlemis isimleri valla gelsinlerde bi soyle kucagima alayim onun kokusunu icime cekeyomm yeminlen ben baska bisi istemiyorum yaa
İyi senin hazırmış aynen canım vallaha minnacık ne guzel olurlar hele doğduklarında o uzun tırnakları beni bitirirsen kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin

Kocam belirlemis isimleri valla gelsinlerde bi soyle kucagima alayim onun kokusunu icime cekeyomm yeminlen ben baska bisi istemiyorum yaa
Ay evet sağlıkla gelsinler gerisi önemli değil, ismi ne olursa olsun hiç takılmıyorum öyle şeylere, yeter ki olsun sağlıklı olsun

İlginç geldi bu bilgi, ben ilk transferimde düşük yaptım taze kan rengi ve damla damla sıvı kanamayla düşük yaptığımı anladım. Burdaki bilgiyle pek uyuşmuyor. Allah bir daha yaşatmasın, kimseye yaşatmasın inşallah. Kanamanın her türlüsü takip edilmeli bence, neyin ne olacağı belli olmuyor tüp bebekte maalesef, Allah yardımcımız olsun

Nasıl gidiyor bebişler , kaçıncı hafta oldular ? Mide bulantısı vs var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…