Aralık - Ocak Transfer olacaklar

A tabikide etmemmi buralardayım artık hep doguruncsya kadar😊gece bı an aklıma geldin gunleride şaşırdık artık bugün pazartesi sandım karasbaby test yaptıracak diye sonra aklıma geldi pazar olduğu 😜
Salı günü verecem kan🍀🧿Kız benim de hep aklıma geliyorsunuz tek tek valla birbirimizi tanısak anca bu kadar olur🥰🧿🍀 bacılarım canlarım benim, Allah sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin, tekrar deneyeceklere güç kuvvet ve hayırlı sonuçlar versin inşallah💕🌹🎉

Kızlar çıktı sonucum çok şükür Rabbime sonsuz şükürler olsun 🤲

Eklentiler

• IMG_20210207_193230.jpg
    IMG_20210207_193230.jpg
    67,3 KB · Görüntüleme: 75
Hayırlı olsun canım, inşallah çok güzel haberler verirsin bize burda🥰🧿🍀💕 var mı belirtin, ne zaman test yapacaksın
İnşAllah canım İnşAllah 🤲🏻Ayın 15 i test günüm dün sanki adet olacakmış gibi ağrım oldu arada kasık ağrısı öyle canım bakalım hayırlısı İnşAllah olumlu olur sen transfer oldun mu

Taze kan rengi
Pembe kan rengi (kılcal damar kanaması ) risk yok

Bordo kahve kan rengi (kese etrafı kanama alanı )
Bunda biraz risk var yatıyosun kalkmıyosun dinlenip bol su içiyosun
İlaç iğne verirlerse alıyosun
Yine de bi için rahat etsin diye usg ye giriyosun
Kalp atışını duyup içini rahatlatıyosun
Kanama ertesi gün kesiliyosa azalıyosa korkmaya gerek olmuyo

Düşük kanaması pelte pelte oluyormuş ve sancılı oluyormuş
Düşük yapsan farkedersin zaten demişti hocalar bana

Benim tek yumurta ikizi bu yüzden her hafta kanamam oluyor 😊
Canım benimde pembe ve kılcal damar kanamasiydi tutunmadı sonrasında parça parça gelmeye başladı

Salı günü verecem kan🍀🧿Kız benim de hep aklıma geliyorsunuz tek tek valla birbirimizi tanısak anca bu kadar olur🥰🧿🍀 bacılarım canlarım benim, Allah sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin, tekrar deneyeceklere güç kuvvet ve hayırlı sonuçlar versin inşallah💕🌹🎉
Aa benim aklımda pazartesi kalmış salkmj olsun az kalmış bekleriz😊sanalda olsa tanımış kadar olduk dertlerimize beraber üzülüyoruz sevinclerimize ortak oluyoruz ne güzel amin canım inşallah siradan devam sanki geneli pozitif aldı bu topigin sence?

Aa benim aklımda pazartesi kalmış salkmj olsun az kalmış bekleriz😊sanalda olsa tanımış kadar olduk dertlerimize beraber üzülüyoruz sevinclerimize ortak oluyoruz ne güzel amin canım inşallah siradan devam sanki geneli pozitif aldı bu topigin sence?
Evet yaa pozitif alanlar çoğunlukta, tabi sağlıkla ilerlesin hepimizin gebeliği, sağlıklı hayırlı evlatlar nasip olsun, ben de evlat sahibi olanlar kervanına katılayım inşallah🥰🧿🍀💕🌹🎊🎉 güzel haberler verelim birbirimize, test sonucuyla bitmiyor işte, kesesi kalbi bekle Allah bekle😂 sonu güzel olsun da bekleriz sıkıntı yok

Ya kızlar benim belime 10 dkka falan ayakta kalayım ağrı giriyo 2 tabak Çatal kaşık bardak makinaya attım bide küçük tava yıkadım 10 dkka bile surmemistir belkide nasıl ağrı girdi önceden de vardı çalışma hayatımdan kalma ama ayakta yarım saat 1 saat kalınca ondan sonra giriyodu ağrı
Merhaba bende 10 subatta kan testi yaptırcam ama benimde 2 gündür aynı sekilde belime agrı giriyor..hafif ayakta kalınca hemen belimin ortası bazen yanlarında tatlı bir agrı giriyor.. Uzanınca
Geçiyor ama.. Sizinde mi öyle acaba

Salı günü kan verecem canım🥰🧿🍀 iyi dayandım ama haa😂 ya kıbrısta yasaklar başladı hep evdeyiz, şimdi test yapsam çıkmazsa çok takarım kafaya dedim, en azından haftasonunu sakin geçirdim, salı günü veririm kanı hayırlısıyla🍀
Ayyy sen sali sonucu ogrencen bende kwseyi goremeye gidecem ayy hadi hayirlisi yaa rabbim mutku etsin bizi bu salii😊😊😊

Merhaba bende 10 subatta kan testi yaptırcam ama benimde 2 gündür aynı sekilde belime agrı giriyor..hafif ayakta kalınca hemen belimin ortası bazen yanlarında tatlı bir agrı giriyor.. Uzanınca
Geçiyor ama.. Sizinde mi öyle acaba
Canim gebeligin en buyuk belirtiai bel ageisi benimde iyle oldu iyke agriyoduki ayakta kalinca ufacik is yapayim hemen yatiriyodu beni bel agrisi yuzundenn ayy inslalah sendede tutunmusturrr🙏🙏

X