Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Sen oldun mu canım ya da kaçıncı günün belirtileriniz var mı benim çok garip dün resmen adet olucam zannettim çok korktum
Ben 22ocakta transfer oldum Çarşamba pozitifi aldım canım rabbim devamını göstersin herkeste farklı ilerliyor süreç inşallah tutunmadir kaçıncı gün embriyosu test günün ne zaman

Evwt canim.oldum hamileyim suanda nasipse sali gunu kese gormeye gidicez ama su son 2 3 gundue cok kasik agrim var biraz endiseleniyoeum korkuyorum.insalalh birsey olmaz diye cunki gecmisti benim agrilarim falan tekrardn basladi sanki rekli olucakmisim gibi
Senin bugün kaçıncı günün kaç oldun tatlis

Evwt canim.oldum hamileyim suanda nasipse sali gunu kese gormeye gidicez ama su son 2 3 gundue cok kasik agrim var biraz endiseleniyoeum korkuyorum.insalalh birsey olmaz diye cunki gecmisti benim agrilarim falan tekrardn basladi sanki rekli olucakmisim gibi
Yaa ne güzel maşAllah darısı bana be tüm isteyenlere İnşAllah 🤲🏻 İnşAllah bişey olmaz canım stres yapma İnşAllah herkes yolunda gider 🤲🏻♥️

Ben 22ocakta transfer oldum Çarşamba pozitifi aldım canım rabbim devamını göstersin herkeste farklı ilerliyor süreç inşallah tutunmadir kaçıncı gün embriyosu test günün ne zaman
Yaa ne güzel maşAllah İnşAllah çok güzel ilerler darısı başıma İnşAllah 🤲🏻 5. Gün embriyosuydu canım 15 inde test günüm

Tranferden sonra 20. Gunum canim iste regliyke beraber hesaplarsak 39. Gunum oluyor
Kiz kasiklarim.agriyo ya dolgunluk hissi var cok ay korkuyorum ya
Bizde bir tuhafiz ha ağrısı olan olur der olmayan olmaz der bu 9ay çok çetin gececrk belli😁birşey olmaz merak etme bendede hiç bir belirti yok bende acaba betam katlaniyormudur diye endişe aldı olmazsa gidip kan vereceğim.benimde 16.gunum 24.gun keseye git dediler

Yaa ne güzel maşAllah İnşAllah çok güzel ilerler darısı başıma İnşAllah 🤲🏻 5. Gün embriyosuydu canım 15 inde test günüm
İnşallah canım inşallah bunlar iyi günlerin biz pozitifi alalı daha bir tutustuk Allah'ım devamını göstersin inşallah 🙏 güzelce bebislerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.hadi darısı transfer olanlara insallah

İnşAllah canım, az kalmış bak İnşAllah rahatlarsın benim daha test günüme çok var o yüzden ben de çok heyecanlıyım
Senin kac canim bugunn
Hep olumlu dusun biliyorum cok zor oluyor ama inan bol dua et cunki baska yapacak birsey yok birde valla hep yat canim dinlen bisi yapma asla bosver sonra zaten cok yapucaksin 😊

On gün sonraya al dediler randevuyu şuan doktor araştırmasındayım enniyisi olsun minicigim için diye daha almadım randevu bu hafta alırım belirti demiştim ya göğsün kenarlarında az bı farklılık mevcut birde 3bes günde bir az bir kasık ağrısı nazende ağzımda bir burukluk var bütün belirtim bunlar😊
Ayy araştır tabi en iyisi olsun, dakikalarca anlatsın sana bütün sorularına cevap verem bir doktor olsun inşallah, haberdar et bizi de 🧿🍀🥰🤩

İnşallah canım inşallah bunlar iyi günlerin biz pozitifi alalı daha bir tutustuk Allah'ım devamını göstersin inşallah 🙏 güzelce bebislerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.hadi darısı transfer olanlara insallah
Bana da nasip olur hayırlısıyla İnşAllah rabbim isteyen herkese nasip etsin İnşAllah sizlere de sağlıklı gebelik İnşAllah 🤲🏻❣️

Bizde bir tuhafiz ha ağrısı olan olur der olmayan olmaz der bu 9ay çok çetin gececrk belli😁birşey olmaz merak etme bendede hiç bir belirti yok bende acaba betam katlaniyormudur diye endişe aldı olmazsa gidip kan vereceğim.benimde 16.gunum 24.gun keseye git dediler
Harbixen dedigin ne kadar dogru 😁😁 belirt olmaz belirti arariz vay anasini ya ama kiz simdi gecti ya bidaha baslayinca korktum ayy bilmiyorum bu arada ben 10. 12 gun test yaptim sonra aradan zaman gecti 16. Gun yine yapmistim bana kalsa hergun yapabilirim insanin ici rahatliyo 😁😁😁

Senin kac canim bugunn
Hep olumlu dusun biliyorum cok zor oluyor ama inan bol dua et cunki baska yapacak birsey yok birde valla hep yat canim dinlen bisi yapma asla bosver sonra zaten cok yapucaksin 😊
Benim beşinci gün canım bugün hep dua ediyorum canım İnşAllah rabbim kabul eder , daha bugün ayaklandım sayılır ufak tefek işler yapıyorum ama genel olarak yatıyorum

Benim beşinci gün canım bugün hep dua ediyorum canım İnşAllah rabbim kabul eder , daha bugün ayaklandım sayılır ufak tefek işler yapıyorum ama genel olarak yatıyorum
Bende 6. Gunden sonra biraz is yaptim ama genelde yatiyorum valla napim yetwrki tutunsun ben baska birsey istemiyorum korkuyorum cunkii cok :KK43:(

Ayy araştır tabi en iyisi olsun, dakikalarca anlatsın sana bütün sorularına cevap verem bir doktor olsun inşallah, haberdar et bizi de 🧿🍀🥰🤩
A tabikide etmemmi buralardayım artık hep doguruncsya kadar😊gece bı an aklıma geldin gunleride şaşırdık artık bugün pazartesi sandım karasbaby test yaptıracak diye sonra aklıma geldi pazar olduğu 😜

X