Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Bugun esime dedim benle muhattap olna bi gerginim senlede alakasi hic yok gectim iceri is yapiyom bilgisayrda valla duygu durum bozuklugu yasiyorum ya bugun asiei negagif kalktim etkilendim sanirim bilmiyorum
Allah iyiliğini versin adama niye çattın yok canım etkilenme öyle hemen bende çok sinir oldum bu duruma ama doktor normal diyince de şuan biraz umursamaz oldum. Darlandım iyice Bi kalp atımına gitsem doğru düzgün muayene olsam çok mutlu olucam kese de hiç muayene edilmedim ya

Kiz napim yanimda bi tek o var ama simdi bi dus falan aldim birazdaha iyiyim ya seninde o sacma yani adam gibi bi muayne edeydi en azinsan bi deseydi aa tamam cok guzel ilerliyo oturmus nblm dusuk tehliken ortan kalmis diyeydi ne olurdubyani
Az kaldi kuzum simdi seninde allahin izniylenn son 1 haftaa

Naptın gülüm aldın mı randevu, ne zamana görüyoruz keseciği bi de hala belirtisiz misin merak ettim, yok ku kıpraşmalar
On gün sonraya al dediler randevuyu şuan doktor araştırmasındayım enniyisi olsun minicigim için diye daha almadım randevu bu hafta alırım belirti demiştim ya göğsün kenarlarında az bı farklılık mevcut birde 3bes günde bir az bir kasık ağrısı nazende ağzımda bir burukluk var bütün belirtim bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…