- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 34
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #16.241
Aynen canım söyler ama sen evham yapma bak iyisin maşallah yine leke olursa bile yapma sadece normal kana dönmesi sıkıntı olur. Aynen boşver yat valla kaynanam bazen şey diyor sonuçta ameliyat olmadın devamlı yatmakta iyi değil diyor artık napacaksam kimsenin bişey anladığı yok ben bunu bilir bunu söylerim tüp bebekte yatacaksın Bi iş yapmayacaksın arkadaş!Yok kiz ben dinlemiyom valla yarin gelip evi temizliycekler benim umrum degil ya doktorlar evet diyo normal hayatiniza donunca al iste donunce bisiler oluyor valla donup strese girecegime kipirdamadan yatarim kadam rahat olur en azindan bakim sali ne diycek tehlike falan varsa anlar heraldr dimi ya soyler banada valla gerginim ya
Aynen canım akşam üstü giderim heralde bakalım..çıkar çıkmaz yazicam sizeHadi bakalım verirsen kan sonucunu yaz bizlere de
İnşallah artar inşallah sağlıkla ilerler çok teşekkür ederimDeğerin güzel 8. gün için. Kat kat artsın inşallah, Allah devamınıda göstersin
Ya herkes cok biliyo genelde ben soyle dedim lutfen beni tembihlemeyin olumsuz bisi deyip beynime sokmayin olumsuz dusunceleri cunki etkileniyorum onun disindada ben ne yapacagimi biliyorum bana bisi demeyin dedim diyceksenizde muhattap olmayin benle falan dedim ya zaten bi gerginlik sinir var ustumde heralde hormonlardan bugunde asiri gerginim. Ya niye oyle bilmiyorumAynen canım söyler ama sen evham yapma bak iyisin maşallah yine leke olursa bile yapma sadece normal kana dönmesi sıkıntı olur. Aynen boşver yat valla kaynanam bazen şey diyor sonuçta ameliyat olmadın devamlı yatmakta iyi değil diyor artık napacaksam kimsenin bişey anladığı yok ben bunu bilir bunu söylerim tüp bebekte yatacaksın Bi iş yapmayacaksın arkadaş!
Vala sen gereken en güzel cümleleri söylemişsin helal olsun. Öyle canım herkesin Bi fikri var konularda zaten anlamış değilim. Doğru dedin malak gibi yatarız çektiğimizi bir biz biliyoruz çünkü. O gerginlik hem hormonlardan hem de ilaçlardan bacım çknbilir valla. Senin ağzına sağlık güzel demişsinYa herkes cok biliyo genelde ben soyle dedim lutfen beni tembihlemeyin olumsuz bisi deyip beynime sokmayin olumsuz dusunceleri cunki etkileniyorum onun disindada ben ne yapacagimi biliyorum bana bisi demeyin dedim diyceksenizde muhattap olmayin benle falan dedim ya zaten bi gerginlik sinir var ustumde heralde hormonlardan bugunde asiri gerginim. Ya niye oyle bilmiyorum
Ya valla su var elimizde olsa bizde herkes gibi normal yollardan kalirdik ama olmadi ve zor bi islem dunya kadar para harviyoruz maddi manevi eksilerdeyiz bu yuzden mumkunse herkea kendi yorumunu kendine saklasinve valla okdar cok cocuk yapin yapin diye soruyolar simdide malak gibide yatariz birseyde diyemezler
Sana da geçmiş olsunAy sevindim canım şükürler olsun geçmişBenim sabah yine vardı ama açık kahverengi şimdi de sarıya dönmüş rengi sildikçe geliyor ama azalmış sanırım kalanlar akıntıya bu rengi almış onlar geliyor. Doktor 48 saat kan sulandırıcıyı kes dedi onu bugün vurmicam bakalım.
Direk çıkmıyor ama bi süre sonra erimeyen parçalar çıkıyor. Islatıp atabilirsin, bana doktorum önermişti o zaman iyi giriyor.Kızlar merhaba progestan fitili kullanıyorum ve geri çıkıyor sizde de oldu mu acaba ya da başka bir yöntemi falan var mı
Canım baya uzun süre de yatıyorum koyduktan sonra ama bir iki gündür komple çıkıyor çok moralim bozulduDirek çıkmıyor ama bi süre sonra erimeyen parçalar çıkıyor. Islatıp atabilirsin, bana doktorum önermişti o zaman iyi giriyor.
Bence yine de emiliyordur o bir sorun olacağını sanmam. Ama için rahat etsin diye doktoruna sor istersen. Göbekten iğne verebilir gerçi o da pahalı biraz. Transfer oldun sanıyorum kaçıncı günün?Canım baya uzun süre de yatıyorum koyduktan sonra ama bir iki gündür komple çıkıyor çok moralim bozuldu
Evet canım oldum bugün 5. Günüm doktoruma sordum alacağını alıyor gerisi dışarı çıkıyor dedi ama iki gündür komple çıkıyorBence yine de emiliyordur o bir sorun olacağını sanmam. Ama için rahat etsin diye doktoruna sor istersen. Göbekten iğne verebilir gerçi o da pahalı biraz. Transfer oldun sanıyorum kaçıncı günün?
Amin canım benim inşallahSana da geçmiş olsunbi daha yaşamayız inşallah. Hiç kimsecikler yaşamasın inşallah
Ama oyle yani geriyolar insani cok zaten hassasiz asiri su 4 aya kadr kimse bulasmasin bize zaten suan hayat mucadelesi var icimizdeVala sen gereken en güzel cümleleri söylemişsin helal olsun. Öyle canım herkesin Bi fikri var konularda zaten anlamış değilim. Doğru dedin malak gibi yatarız çektiğimizi bir biz biliyoruz çünkü. O gerginlik hem hormonlardan hem de ilaçlardan bacım çknbilir valla. Senin ağzına sağlık güzel demişsin
Bak doktorun da aynısını demiş bence stres yapma. Stres en tehlikeli şey hele bugünlerdeEvet canım oldum bugün 5. Günüm doktoruma sordum alacağını alıyor gerisi dışarı çıkıyor dedi ama iki gündür komple çıkıyor
Aynen valla canım burnumuzdan soluyoruz resmen hiç bişeye tahammül edemiyorum valla. Bari iyi şeylerle gelsinlerAma oyle yani geriyolar insani cok zaten hassasiz asiri su 4 aya kadr kimse bulasmasin bize zaten suan hayat mucadelesi var icimizdeallah yardimcimiz olsun insallah hayirlisiylan soyle bi iyi haberler duyalimda zaten duygusal anlamda ben cok yiprandim iyi seyler duymaya ihtiyacim var cok
Bugun esime dedim benle muhattap olna bi gerginim senlede alakasi hic yok gectim iceri is yapiyom bilgisayrda valla duygu durum bozuklugu yasiyorum ya bugun asiei negagif kalktim etkilendim sanirim bilmiyorumAynen valla canım burnumuzdan soluyoruz resmen hiç bişeye tahammül edemiyorum valla. Bari iyi şeylerle gelsinler
Gerekli olan emiliyor gerisi çıkıyor ve bendede oluyorKızlar merhaba progestan fitili kullanıyorum ve geri çıkıyor sizde de oldu mu acaba ya da başka bir yöntemi falan var mı
Yok canim ne yaparsan yap o hep cikiyorKızlar merhaba progestan fitili kullanıyorum ve geri çıkıyor sizde de oldu mu acaba ya da başka bir yöntemi falan var mı
Allah razı olsun canım İnşAllah İnşAllahBak doktorun da aynısını demiş bence stres yapma. Stres en tehlikeli şey hele bugünlerdeIslatıp atmayı dene baya işe yarıyor gerçekten. Hayırlısıyla pozitif haberlerini alırız inşallah.
Tamam canım saolGerekli olan emiliyor gerisi çıkıyor ve bendede oluyor