Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Aynen canım söyler ama sen evham yapma bak iyisin maşallah yine leke olursa bile yapma sadece normal kana dönmesi sıkıntı olur. Aynen boşver yat valla kaynanam bazen şey diyor sonuçta ameliyat olmadın devamlı yatmakta iyi değil diyor artık napacaksam kimsenin bişey anladığı yok ben bunu bilir bunu söylerim tüp bebekte yatacaksın Bi iş yapmayacaksın arkadaş!

Ya herkes cok biliyo genelde ben soyle dedim lutfen beni tembihlemeyin olumsuz bisi deyip beynime sokmayin olumsuz dusunceleri cunki etkileniyorum onun disindada ben ne yapacagimi biliyorum bana bisi demeyin dedim diyceksenizde muhattap olmayin benle falan dedim ya zaten bi gerginlik sinir var ustumde heralde hormonlardan bugunde asiri gerginim. Ya niye oyle bilmiyorum
Ya valla su var elimizde olsa bizde herkes gibi normal yollardan kalirdik ama olmadi ve zor bi islem dunya kadar para harviyoruz maddi manevi eksilerdeyiz bu yuzden mumkunse herkea kendi yorumunu kendine saklasinve valla okdar cok cocuk yapin yapin diye soruyolar simdide malak gibide yatariz birseyde diyemezler

Vala sen gereken en güzel cümleleri söylemişsin helal olsun. Öyle canım herkesin Bi fikri var konularda zaten anlamış değilim. Doğru dedin malak gibi yatarız çektiğimizi bir biz biliyoruz çünkü. O gerginlik hem hormonlardan hem de ilaçlardan bacım çknbilir valla. Senin ağzına sağlık güzel demişsin

Sana da geçmiş olsun bi daha yaşamayız inşallah. Hiç kimsecikler yaşamasın inşallah

Kızlar merhaba progestan fitili kullanıyorum ve geri çıkıyor sizde de oldu mu acaba ya da başka bir yöntemi falan var mı

Canım baya uzun süre de yatıyorum koyduktan sonra ama bir iki gündür komple çıkıyor çok moralim bozuldu
Bence yine de emiliyordur o bir sorun olacağını sanmam. Ama için rahat etsin diye doktoruna sor istersen. Göbekten iğne verebilir gerçi o da pahalı biraz. Transfer oldun sanıyorum kaçıncı günün?

Bence yine de emiliyordur o bir sorun olacağını sanmam. Ama için rahat etsin diye doktoruna sor istersen. Göbekten iğne verebilir gerçi o da pahalı biraz. Transfer oldun sanıyorum kaçıncı günün?
Evet canım oldum bugün 5. Günüm doktoruma sordum alacağını alıyor gerisi dışarı çıkıyor dedi ama iki gündür komple çıkıyor

Ama oyle yani geriyolar insani cok zaten hassasiz asiri su 4 aya kadr kimse bulasmasin bize zaten suan hayat mucadelesi var icimizde allah yardimcimiz olsun insallah hayirlisiylan soyle bi iyi haberler duyalimda zaten duygusal anlamda ben cok yiprandim iyi seyler duymaya ihtiyacim var cok

Evet canım oldum bugün 5. Günüm doktoruma sordum alacağını alıyor gerisi dışarı çıkıyor dedi ama iki gündür komple çıkıyor
Bak doktorun da aynısını demiş bence stres yapma. Stres en tehlikeli şey hele bugünlerde Islatıp atmayı dene baya işe yarıyor gerçekten. Hayırlısıyla pozitif haberlerini alırız inşallah.

Aynen valla canım burnumuzdan soluyoruz resmen hiç bişeye tahammül edemiyorum valla. Bari iyi şeylerle gelsinler

Aynen valla canım burnumuzdan soluyoruz resmen hiç bişeye tahammül edemiyorum valla. Bari iyi şeylerle gelsinler
Bugun esime dedim benle muhattap olna bi gerginim senlede alakasi hic yok gectim iceri is yapiyom bilgisayrda valla duygu durum bozuklugu yasiyorum ya bugun asiei negagif kalktim etkilendim sanirim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…