- 17 Temmuz 2020
- 1.510
- 1.756
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #16.081
Lekelenme olabilir mi acaba kız doktorunu arasaydin bı daha geç olmadanKızlaaaar bana acil yazar mısınız. Çamaşırımda kahverengi leke vardı baya sonrasında idrarda kalkarken pembe kan şeklinde devam ediyor peçeteye sildikçe ne yapsam
Aradım hemşire yerleşme kanaması olabilir takip edin dedi. Yerleşme kanaması bu kadsr geç olabilir mi ben keseyi 2 gün önce gördüm transfer sürecinde hiç lekem olmadıLekelenme olabilir mi acaba kız doktorunu arasaydin bı daha geç olmadan
Insallah canim insallah he bide sey yaptilar iste aynen histeroskopi 5500 ve embriyi 5000 hopp en bastaki paraya cikti biz dedim maddi durumdan dolayi alicaz embriyomuzu falan bize dedilerki iste aoeun maddiyse yardimci olalim falan ama labule etmedik bak ilaclar haric bu ay icin sadece cebimden 3750 tl 200de muayne parasi okdar vwrdim dusun simdi embriyo trabferi yapsaydik5500 nerde bu fiyat nerde bide yol parasi tabi sakaryadayi, biz istanbula gelis gidia hep iskenceBenimde öyle dedi Cem hoca embriyo kalitesizmiş demekki de
tabi tabi her şey para orda olsa o kist içinde 5-6bin verirdiniz. Rahim çizdirmeyi mesela histerskpiyle yapıolarmış 6bin küsur dediler bi de ekstra yine transfere 5küsur vercez yeni bi tedavi parası nerdeyseBenim eş faktörlü eş faktörlü bülent hocada tedavi gördük o yüzden değiştirmeyi de düşünmedim çokk büyük ümitlerle geldik zaten ama bakalım İnşallah ikincide nasip olur artık
Canım endişe etme takip et bakalım biraz daha, yerleşme kanaması demek bebeğin ilk yerleşmesi demek değil, büyüdükçe rahmine yerleşiyor o da bazen kanama yapıyor, hemşireye sor bakalım fitil ya da iğne vur der belki, ya da kan sulandırıcını kullandırtmaz, geçmiş olsum tatlım dikkatAradım hemşire yerleşme kanaması olabilir takip edin dedi. Yerleşme kanaması bu kadsr geç olabilir mi ben keseyi 2 gün önce gördüm transfer sürecinde hiç lekem olmadı
Sağolasın canım. Sordum ona ama sadece takip et dedi bakalım devam edecek mi. Öncesinde kasıppımda Bi ağrı belirdi kıramp gibi sonra böyle leke gördüm bakalım inşallah ciddi bişey değildirCanım endişe etme takip et bakalım biraz daha, yerleşme kanaması demek bebeğin ilk yerleşmesi demek değil, büyüdükçe rahmine yerleşiyor o da bazen kanama yapıyor, hemşireye sor bakalım fitil ya da iğne vur der belki, ya da kan sulandırıcını kullandırtmaz, geçmiş olsum tatlım dikkat
Bilemiyorum ben yaşamadım leke falan amaAradım hemşire yerleşme kanaması olabilir takip edin dedi. Yerleşme kanaması bu kadsr geç olabilir mi ben keseyi 2 gün önce gördüm transfer sürecinde hiç lekem olmadı
Bende diyordum kendime ben de yaşamadım diye ama şimdi kese gördükten sonra yaşıyorum sanırım inşallah yerleşme kanamasıdırBilemiyorum ben yaşamadım leke falan amaKarasbaby nin dediği gibi de olabilir takip et bakalım bı bugün
Bnde öyle oldum kese gördüm sen gbi sonra kanama lekelenme olduAradım hemşire yerleşme kanaması olabilir takip edin dedi. Yerleşme kanaması bu kadsr geç olabilir mi ben keseyi 2 gün önce gördüm transfer sürecinde hiç lekem olmadı
Şimdi nasılsın geçti mi normal miymişBnde öyle oldum kese gördüm sen gbi sonra kanama lekelenme oldu
Transfer sonrası beni aradılar Dr kaç puan veriyor diye bende 3verdim sonra koordinatör Olcay aradı neden 3 bende çok az bilgi ve açıklama dedim e çok yoğun asistanlara herşeyi bilir onlardan her bilgiyi alabilirsiniz dedi açıklama buydu keşke Allah'tan transferi jemal yapmadıKesinliikle aynı şeyleri hissediyoruz işte hep destek olmuş hep yanında olmuş yazıyolar ya diyorum sorun bende mi acaba adam beni hiçte takmadıı e bu insanlara nasıl destek oluyo bende bilemiyorumİşte bakın bide olumsuz bi transfere rağmen hala tık yok bu seferde şöyle ilerlicez bilmem ne yok yani aynen dedğiniz gbi çok yoğun olabilir ama bizde dünya para döküyoruz ve biraz olsun ilgi, ilgi olmasa bile aklımızdaki sorular cvaplanmalı
Hepsi paraci olmuş yaa taa Ağustos ayında gittiğim ama bana ameliyat için 10 bin kadar falan fazla fahiş fiyat veren bı klinik vardı ama çok güzeldi hakkını yiyemem şimdi orası aradı neler yapiyosunuz nasıl gidiyo falan diyeTransfer sonrası beni aradılar Dr kaç puan veriyor diye bende 3verdim sonra koordinatör Olcay aradı neden 3 bende çok az bilgi ve açıklama dedim e çok yoğun asistanlara herşeyi bilir onlardan her bilgiyi alabilirsiniz dedi açıklama buydu keşke Allah'tan transferi jemal yapmadı
hadi yaaa boyle sorulmaya yeni mi baslamis. madem soruyoyorsunuz sonrada neden verilen sayiyi sorguluyorsunuzTransfer sonrası beni aradılar Dr kaç puan veriyor diye bende 3verdim sonra koordinatör Olcay aradı neden 3 bende çok az bilgi ve açıklama dedim e çok yoğun asistanlara herşeyi bilir onlardan her bilgiyi alabilirsiniz dedi açıklama buydu keşke Allah'tan transferi jemal yapmadı
hepsi diyemem ama benim gordugum oyleydi maalesefHepsi paraci olmuş yaa taa Ağustos ayında gittiğim ama bana ameliyat için 10 bin kadar falan fazla fahiş fiyat veren bı klinik vardı ama çok güzeldi hakkını yiyemem şimdi orası aradı neler yapiyosunuz nasıl gidiyo falan diyebende başka klinikte pozitif aldık dedim
Çok zorlu süreç ne derlerse yapıyoruz önceki tedavimde rahim cizdirme yaptırdım olmadı bunda Dr söylemedi yaptirmadikta birde rahim cizdirsek 6.yefi bin verirdik heralde hepsi aynı naneHepsi paraci olmuş yaa taa Ağustos ayında gittiğim ama bana ameliyat için 10 bin kadar falan fazla fahiş fiyat veren bı klinik vardı ama çok güzeldi hakkını yiyemem şimdi orası aradı neler yapiyosunuz nasıl gidiyo falan diyebende başka klinikte pozitif aldık dedim
Evet memnuniyet anketi var 5uzerinden degerlendiriyosun bende 3verdimhadi yaaa boyle sorulmaya yeni mi baslamis. madem soruyoyorsunuz sonrada neden verilen sayiyi sorguluyorsunuzkendilerini mukemmel goruyorlar ki 5 bekliyorlar
en iyisini yapmissin, ayip olmasin diye 5 versen kendilerinden bileceklerEvet memnuniyet anketi var 5uzerinden degerlendiriyosun bende 3verdimsonrada niye diyor ona göre kendilerine çeki düzen verecekler zaar
cizdirme islemi nasil birsey?Çok zorlu süreç ne derlerse yapıyoruz önceki tedavimde rahim cizdirme yaptırdım olmadı bunda Dr söylemedi yaptirmadikta birde rahim cizdirsek 6.yefi bin verirdik heralde hepsi aynı nane
hepsi diyemem ama benim gordugum oyleydi maalesefen basta adimi soylerken sonuna-cim koymadan konusmazdi tedavi tamamlandi -cim i birak sorulari cevaplamak icin bile zaman ayirmamisti. biz dile getirmedigimiz halde ayni yerde calisan baska bir dr sitemde bulunmustu. cok uzucu bu durumlar ama Allah ta hakkiyla isini yapanlarda var...
Ay doktoruma kurban olayımÇok zorlu süreç ne derlerse yapıyoruz önceki tedavimde rahim cizdirme yaptırdım olmadı bunda Dr söylemedi yaptirmadikta birde rahim cizdirsek 6.yefi bin verirdik heralde hepsi aynı nane
Histeroskopi yaptırıp rahme çizik atıyorlar sonra transfer tutunmayı kolaylastiriyormus.cizdirme islemi nasil birsey?
Doktoruna yazdın mı ? Bende de olmuştu bende leke değil kırmızı kanama gelmişti ama durmuştu günlük ped kadardı , doktorum bekle bir gün dedi devamı gelecek mi , bekledik gelmedi . Ertesi gün kontrolde hiç bir sorun yoktu hatta . Olabiliyor bazen . Stres yapma . Ayaklarını uzat dinlen .Kızlaaaar bana acil yazar mısınız. Çamaşırımda kahverengi leke vardı baya sonrasında idrarda kalkarken pembe kan şeklinde devam ediyor peçeteye sildikçe ne yapsam