Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Benimde öyle dedi Cem hoca embriyo kalitesizmiş demekki de

tabi tabi her şey para orda olsa o kist içinde 5-6bin verirdiniz. Rahim çizdirmeyi mesela histerskpiyle yapıolarmış 6bin küsur dediler bi de ekstra yine transfere 5küsur vercez yeni bi tedavi parası nerdeyse 🤷🏽‍♀️ Benim eş faktörlü eş faktörlü bülent hocada tedavi gördük o yüzden değiştirmeyi de düşünmedim çokk büyük ümitlerle geldik zaten ama bakalım 🤷🏽‍♀️ İnşallah ikincide nasip olur artık
Insallah canim insallah he bide sey yaptilar iste aynen histeroskopi 5500 ve embriyi 5000 hopp en bastaki paraya cikti biz dedim maddi durumdan dolayi alicaz embriyomuzu falan bize dedilerki iste aoeun maddiyse yardimci olalim falan ama labule etmedik bak ilaclar haric bu ay icin sadece cebimden 3750 tl 200de muayne parasi okdar vwrdim dusun simdi embriyo trabferi yapsaydik5500 nerde bu fiyat nerde bide yol parasi tabi sakaryadayi, biz istanbula gelis gidia hep iskence

Aradım hemşire yerleşme kanaması olabilir takip edin dedi. Yerleşme kanaması bu kadsr geç olabilir mi ben keseyi 2 gün önce gördüm transfer sürecinde hiç lekem olmadı
Canım endişe etme takip et bakalım biraz daha, yerleşme kanaması demek bebeğin ilk yerleşmesi demek değil, büyüdükçe rahmine yerleşiyor o da bazen kanama yapıyor, hemşireye sor bakalım fitil ya da iğne vur der belki, ya da kan sulandırıcını kullandırtmaz, geçmiş olsum tatlım dikkat

Canım endişe etme takip et bakalım biraz daha, yerleşme kanaması demek bebeğin ilk yerleşmesi demek değil, büyüdükçe rahmine yerleşiyor o da bazen kanama yapıyor, hemşireye sor bakalım fitil ya da iğne vur der belki, ya da kan sulandırıcını kullandırtmaz, geçmiş olsum tatlım dikkat
Sağolasın canım. Sordum ona ama sadece takip et dedi bakalım devam edecek mi. Öncesinde kasıppımda Bi ağrı belirdi kıramp gibi sonra böyle leke gördüm bakalım inşallah ciddi bişey değildir

Aradım hemşire yerleşme kanaması olabilir takip edin dedi. Yerleşme kanaması bu kadsr geç olabilir mi ben keseyi 2 gün önce gördüm transfer sürecinde hiç lekem olmadı
Bilemiyorum ben yaşamadım leke falan ama Karasbaby Karasbaby nin dediği gibi de olabilir takip et bakalım bı bugün

Kesinliikle aynı şeyleri hissediyoruz işte hep destek olmuş hep yanında olmuş yazıyolar ya diyorum sorun bende mi acaba adam beni hiçte takmadıı e bu insanlara nasıl destek oluyo bende bilemiyorum 🤷🏽‍♀️ İşte bakın bide olumsuz bi transfere rağmen hala tık yok bu seferde şöyle ilerlicez bilmem ne yok yani aynen dedğiniz gbi çok yoğun olabilir ama bizde dünya para döküyoruz ve biraz olsun ilgi, ilgi olmasa bile aklımızdaki sorular cvaplanmalı 🤷🏽‍♀️
Transfer sonrası beni aradılar Dr kaç puan veriyor diye bende 3verdim sonra koordinatör Olcay aradı neden 3 bende çok az bilgi ve açıklama dedim e çok yoğun asistanlara herşeyi bilir onlardan her bilgiyi alabilirsiniz dedi açıklama buydu keşke Allah'tan transferi jemal yapmadı😁

Transfer sonrası beni aradılar Dr kaç puan veriyor diye bende 3verdim sonra koordinatör Olcay aradı neden 3 bende çok az bilgi ve açıklama dedim e çok yoğun asistanlara herşeyi bilir onlardan her bilgiyi alabilirsiniz dedi açıklama buydu keşke Allah'tan transferi jemal yapmadı😁
Hepsi paraci olmuş yaa taa Ağustos ayında gittiğim ama bana ameliyat için 10 bin kadar falan fazla fahiş fiyat veren bı klinik vardı ama çok güzeldi hakkını yiyemem şimdi orası aradı neler yapiyosunuz nasıl gidiyo falan diye 😂bende başka klinikte pozitif aldık dedim 😂

hadi yaaa boyle sorulmaya yeni mi baslamis. madem soruyoyorsunuz sonrada neden verilen sayiyi sorguluyorsunuz 😂 kendilerini mukemmel goruyorlar ki 5 bekliyorlar

Hepsi paraci olmuş yaa taa Ağustos ayında gittiğim ama bana ameliyat için 10 bin kadar falan fazla fahiş fiyat veren bı klinik vardı ama çok güzeldi hakkını yiyemem şimdi orası aradı neler yapiyosunuz nasıl gidiyo falan diye 😂bende başka klinikte pozitif aldık dedim 😂
hepsi diyemem ama benim gordugum oyleydi maalesef :KK43: en basta adimi soylerken sonuna-cim koymadan konusmazdi tedavi tamamlandi -cim i birak sorulari cevaplamak icin bile zaman ayirmamisti. biz dile getirmedigimiz halde ayni yerde calisan baska bir dr sitemde bulunmustu. cok uzucu bu durumlar ama Allah ta hakkiyla isini yapanlarda var...

Çok zorlu süreç ne derlerse yapıyoruz önceki tedavimde rahim cizdirme yaptırdım olmadı bunda Dr söylemedi yaptirmadikta birde rahim cizdirsek 6.yefi bin verirdik heralde hepsi aynı nane😁

hadi yaaa boyle sorulmaya yeni mi baslamis. madem soruyoyorsunuz sonrada neden verilen sayiyi sorguluyorsunuz 😂 kendilerini mukemmel goruyorlar ki 5 bekliyorlar
Evet memnuniyet anketi var 5uzerinden degerlendiriyosun bende 3verdim😁sonrada niye diyor ona göre kendilerine çeki düzen verecekler zaar

hepsi diyemem ama benim gordugum oyleydi maalesef :KK43: en basta adimi soylerken sonuna-cim koymadan konusmazdi tedavi tamamlandi -cim i birak sorulari cevaplamak icin bile zaman ayirmamisti. biz dile getirmedigimiz halde ayni yerde calisan baska bir dr sitemde bulunmustu. cok uzucu bu durumlar ama Allah ta hakkiyla isini yapanlarda var...
Çok zorlu süreç ne derlerse yapıyoruz önceki tedavimde rahim cizdirme yaptırdım olmadı bunda Dr söylemedi yaptirmadikta birde rahim cizdirsek 6.yefi bin verirdik heralde hepsi aynı nane😁
Ay doktoruma kurban olayım 😂 hala ne zaman istersen ara diyo adamcağız hatta şimdiden doğum paketini falan sormustuk biraz pahalı geldi doktora danıştım başka doktor olsa demez belki ama bekle biraz daha maddi açıdan zor olmasın ikili taramalarda falan başlarsın paket tarzı bişey e şimdilik gerek yok böyle git gel falan dedi her türlü akıl danisiyorum sağolsun ilaçlar bitiyo msj olarak recete falan ne zaman istesem hemen gönderiyo hadi eyvallah yaptık tüpü aldık paramızı deyip bırakmadı sağolsun muayene ucretide uygun Allah'tan 10 günde bı ücret ödüyoruz şimdilik

Kızlaaaar bana acil yazar mısınız. Çamaşırımda kahverengi leke vardı baya sonrasında idrarda kalkarken pembe kan şeklinde devam ediyor peçeteye sildikçe ne yapsam
Doktoruna yazdın mı ? Bende de olmuştu bende leke değil kırmızı kanama gelmişti ama durmuştu günlük ped kadardı , doktorum bekle bir gün dedi devamı gelecek mi , bekledik gelmedi . Ertesi gün kontrolde hiç bir sorun yoktu hatta . Olabiliyor bazen . Stres yapma . Ayaklarını uzat dinlen .

X