- 9 Ekim 2020
- 5.703
- 7.646
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #1.581
Şeyy üstünde de var demiştinneydiki oDeli seni ara vericem
Test için erken derken az daha emin olmak istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şeyy üstünde de var demiştinneydiki oDeli seni ara vericem
Test için erken derken az daha emin olmak istiyorum
Aradılar canım birisinin yapısı uygun değilmiş ikisini almışlar döllenmeye ikisi de döllenmişKaçı döllenmiş? Aradılar mı?
benimki de yeni mutfaga girdi bakalim sasirtacakmi beni ac kalmiyaydik iyidi valla senin gecen kocisin yaptigi yanik yemege donmez umarimanamm benm herifi düşünemiyom bile öle yaparkendaha bide laf yetiştirio bana iğne yaparken
Wauuww bunu senmi cizdin canoo valla bir moda tasarimci olarak cok begendim
Hayırlı uğurlu olsun inşallah pozitifi de görmek nasip olsun nasıl hissediyorsun kendiniEvet canım coraspin içiyordum popo gün aşırı progestan iğneden göbek kol oksapardan işte herşey minnoşlarımıza kavuşmak için evet 4 gün rapor aldım şirkete gitmicem
aman diim başından ayrılma genede gözetiminde olsun .ben bir daha sokmadım mutfaga tenceremin dibini yaktı yavvBacikoo
benimki de yeni mutfaga girdi bakalim sasirtacakmi beni ac kalmiyaydik iyidi valla senin gecen kocisin yaptigi yanik yemege donmez umarim
İçimizde ne cevherler varmış böyle
Sen moda tasarımcı???ciddenmiWauuww bunu senmi cizdin canoo valla bir moda tasarimci olarak cok begendim
Amin canım hayırlısıKarnımda gaz var gibi hissediyorum yol biraz yordu arabayla 1.5saat yolHayırlı uğurlu olsun inşallah pozitifi de görmek nasip olsun nasıl hissediyorsun kendini
Ahaha valla yamuk yumuk yaptm can sıkıntısından vakit geçmiyo anacım iğne iğne arada değişklk olan dedmİçimizde ne cevherler varmış böyle
4bb idi 2 tane transfer etti doktor sansımız artsın diye6. Gün için çok güzel bir değer maşallah cuma da güzel arttığını görürsün. Hayırlısıyla da kucağına alırsın inşaallah embriyo kaliten nasıldı?
Yaa keşke dinlenseydin biraz hastanede kalsaydın hatta. Ben aynı şehrin içinde kaldım hastanedeAmin canım hayırlısıKarnımda gaz var gibi hissediyorum yol biraz yordu arabayla 1.5saat yol
Yarının stresi mi sardı ki acabasıAhaha valla yamuk yumuk yaptm can sıkıntısından vakit geçmiyo anacım iğne iğne arada değişklk olan dedm
Bende 1.5 saat kadar dinlendim oyle cıktık yola canımYaa keşke dinlenseydin biraz hastanede kalsaydın hatta. Ben aynı şehrin içinde kaldım hastanede
Yes babySen moda tasarımcı???ciddenmi
He yaaa tam olrk öyle aslnda heycan yaptım sankiYarının stresi mi sardı ki acabası
Hayırlısı olsun bakalım sımsıkı tutunsun yavrun yavrularımızBende 1.5 saat kadar dinlendim oyle cıktık yola canım
Vayyy meslektaşım benim bacıma bak be aynı sektörün minnoşlarıyızYes baby