Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Hmm benim ilki negatifti. Hiç gecikme yaşamamıştım. Hamile olabilir misin acaba?
Ben de onu düşünüyorum hatta dedim ya rahmimin içi ağrıyor kasıklarım ve belim ağrıyordu bayağıdır şu anda bir belirtim yok ilaçlardan gecikmiş olabilir mi diye sizlere sormak istedim canım. Test için erken diye düşünüyorum

Ben de onu düşünüyorum hatta dedim ya rahmimin içi ağrıyor kasıklarım ve belim ağrıyordu bayağıdır şu anda bir belirtim yok ilaçlardan gecikmiş olabilir mi diye sizlere sormak istedim canım. Test için erken diye düşünüyorum
Bir adet geçmiş üstünden. Ilaçların hiçbir etkisi kalmamıştır canım. Niye erken test için? Günün geçmiş ya 😌

Napiyım valla ben 2. Günden test yaomaya başladım 4. Gün az da olsa silik çizgi yakaladım 6. Gün yani dün kan verdim 44 çıktı cuma 10. Gün kan verecem inşallah artmıştır
6. Gün için çok güzel bir değer maşallah 🤩 cuma da güzel arttığını görürsün. Hayırlısıyla da kucağına alırsın inşaallah ♥️🤲 embriyo kaliten nasıldı?

28 aralık test tarihi sma biz dururmuyuz önceden yaparız 🤣
Coraspin içiyor muydun? Tutunuyodur belki ondandır kasık ağrın. 😍 çok çok dikkat et bol bol dinlen canım 😚
Evet canım coraspin içiyordum popo gün aşırı progestan iğneden göbek kol oksapardan işte herşey minnoşlarımıza kavuşmak için 😍😍 evet 4 gün rapor aldım şirkete gitmicem

X