Aralık - Ocak Transfer olacaklar

4.'yu acibademde denedim giderleri başka klinikte.daha önce laparoskopi olmuştum zaten.bu ikincisi oldu.rabbim hayırlısını versin üzülmemek elde değil.en kısa zamanda kendimi toplayım yine denerim insallah🙏
İnşAllah canım dualarımız seninle inşallah yakında güzel haberlerini duyacağız ♥️🙏🏻

Yok canım ne yanlış anlaması zaten kendisi dedi kusura bakmayın transfere yetişcem diye ama sonuçta benim en heyecanlı halim aslında kendisini çok severim çok da memnunum ama bu olmadı belki 2 hafta sonra detaylı bakar 🙏🏻 soramadım da tekse neden beta çok yüksek bi anormallik mi var acaba diye de diyemedim. ilaçlara aynen devam dedi tabi bi ton iğne ilaç aldım bitmişlerdi ve ilk 3 ay ilişki önermiyoruz dedi 😅
Uhhhh ilk 3 ay mi😁😁😁😁
Aa extra ignemi verdi acaba banada verir mi ya ben suan igne kullanmiyorum ama
Ya evet iste belli degilmi ama istedigi kadar kusira bakma desin yani senin en mutlu gunun heycanlisin dedigin gibi nblm ya bide seni erken cagirmis bana gore beni resmen 6. Haftada cagiriyo yuksek ihtimalle bisi olmazsa eger dememki banada sey diycek 1 hafta sonra gelin kalp atisini dinleyelim falan

Uhhhh ilk 3 ay mi😁😁😁😁
Aa extra ignemi verdi acaba banada verir mi ya ben suan igne kullanmiyorum ama
Ya evet iste belli degilmi ama istedigi kadar kusira bakma desin yani senin en mutlu gunun heycanlisin dedigin gibi nblm ya bide seni erken cagirmis bana gore beni resmen 6. Haftada cagiriyo yuksek ihtimalle bisi olmazsa eger dememki banada sey diycek 1 hafta sonra gelin kalp atisini dinleyelim falan
Aynen canım 3 ay çay içmek yok 🤣
Extra iğne vermedi zaten kullanıyordum onlara devam etmem söylendi benim bitmişti tekrardan aldım. Genelde 5. Hafta civarı çağırıyorlar belki sende kalbi de duyarız diye 6. Haftada çağırabilir belki duyulur duyulmaz sa da 1 hafta sonra gel dicek. Bana da 2 hafta sonra dedi aynı hesap oluyor işte🤗

Aynen canım 3 ay çay içmek yok 🤣
Extra iğne vermedi zaten kullanıyordum onlara devam etmem söylendi benim bitmişti tekrardan aldım. Genelde 5. Hafta civarı çağırıyorlar belki sende kalbi de duyarız diye 6. Haftada çağırabilir belki duyulur duyulmaz sa da 1 hafta sonra gel dicek. Bana da 2 hafta sonra dedi aynı hesap oluyor işte🤗
Hahahah 3 ay cay he😁😁
Valla aslinda daha iyi oldu simdi gitseydim 2 hafta uzun gelirdi kiz bana 😁😁😁 en azindan beynimi simdi kandiririm saliya endexliyim ya simdi bisi kalmadi falan diyom iste😁😁

büyük bir heycanla sizinle sevincimi paylaşmıştım kızlar dün kese görmeye gittiğimde dış gebelik olduğunu öğrendim ve yıkıldım.kalbide atiyrdu üstelik.bugun laparoskopi oldum aldılar bebegimi ve sağ tüpümü.cok üzgünüm ...
Canim çok geçmiş olsun çok üzüldüm
Sabırlar diliyorum rabbim tez vakitte sağlıkla tekrar nasip etsin dualarım seninle 🤲

büyük bir heycanla sizinle sevincimi paylaşmıştım kızlar dün kese görmeye gittiğimde dış gebelik olduğunu öğrendim ve yıkıldım.kalbide atiyrdu üstelik.bugun laparoskopi oldum aldılar bebegimi ve sağ tüpümü.cok üzgünüm ...
Cok gecmis olsun canim rabbim saglik sihat versin once sonrada hayirlisiylan tez vakitte hamile kalmayi saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallahhh

Hahahah 3 ay cay he😁😁
Valla aslinda daha iyi oldu simdi gitseydim 2 hafta uzun gelirdi kiz bana 😁😁😁 en azindan beynimi simdi kandiririm saliya endexliyim ya simdi bisi kalmadi falan diyom iste😁😁
Aynen daha güzel düşünmüşsün 😅 bi şekilde geçecek de zaan5 sadece biz sabırsızız 😅

Yok canım ne yanlış anlaması zaten kendisi dedi kusura bakmayın transfere yetişcem diye ama sonuçta benim en heyecanlı halim aslında kendisini çok severim çok da memnunum ama bu olmadı belki 2 hafta sonra detaylı bakar 🙏🏻 soramadım da tekse neden beta çok yüksek bi anormallik mi var acaba diye de diyemedim. ilaçlara aynen devam dedi tabi bi ton iğne ilaç aldım bitmişlerdi ve ilk 3 ay ilişki önermiyoruz dedi 😅
2 ay Didi bana da 😂 bide tüp bebek zamanı var bizim hızlı oldu herşey 1 ayda öyle oldu toplam 3 ayı geçmiş oluyo kardeş olduk artık 😁

Ya yine siz iyisiniz biz eylulden beri kankayiz aralarda iste tranfer tutmayinca ilkinde falan😁😁😁😁
Aslında Amerika da başka ülkelerde bu 2 ay sınırını pek onemsemiyolar dedi doktorum biz Türk milleti olarak pimpirikli koruyucu olduğumuzdan önlem almakta fayda var şu 2 ayı atlatalim yine konuşuruz dedi 🙈

Aslında Amerika da başka ülkelerde bu 2 ay sınırını pek onemsemiyolar dedi doktorum biz Türk milleti olarak pimpirikli koruyucu olduğumuzdan önlem almakta fayda var şu 2 ayı atlatalim yine konuşuruz dedi 🙈
Hhahhaaha😁ya ama okdar zorluk cektik ya insan diyor amann 😁😁 tabi eslere sormak lazimda ama sonucta bebislerin sagligi icin😁😁

Ya insan korkuyorda ya bi soyle 3 ayi atlatsak hayirlisylan sorunsuz soyle ayy kiz alizveris falan yapmak istiyom milletin cocuklarinin odasini yasarladim hep simdide kendi yavrumunkini tasarlamak istiyom yaa 😁😁😁
İstenez misin tabi istersin ben de o anları istiyorum en heyecanlı zamanlar 🤗🤗

X