- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 34
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #15.581
Hayırlı olsun cnm gebesin tebrik ederimArkadaşlar beta hcg değerim 98,2 çıktı. Transfer sonrası 14. gün bugün, 3. gün embriyosuydu. Değer sanki biraz az geldi bana. Ne diyorsunuz??
Hayırlı olsun inşallah iki gün sonra kat kat artar inşallahArkadaşlar beta hcg değerim 98,2 çıktı. Transfer sonrası 14. gün bugün, 3. gün embriyosuydu. Değer sanki biraz az geldi bana. Ne diyorsunuz??
Allah razı olsun canım, duaların makbul olsun inşallah, biz de güzel haberler verenler kervanına katılalım hayırlısıylaCanim benim cok tesekkur ediyorum, geldik bekliyorum smdi, su iciyorum, hayirli hbrleri i bekliyoruz senin de, topic o kdr guzel hbrlerle doldu ki, dualarim seninle, sizlerle
Transfer tearihine göre 5+3 dğm karından göründü. Zaten doktor ilkin karından bakar görmezse vajinal bakar ama bence gerek kalmaz sana da karından bakarlarBak ne güzel işte karındanda gözüküyor demek ki bende öyle isteyeyim mi acaba ya aklım karmakarışık tedirginimben Salı günü gideceğim hemen haber ederim inşallah son adet tarihine göre 5+2 oluyor sence karından gözükür mü
En iyisi gitmiyim ya sabır dder beklerimYok yok gitme ultrason da çok iyi birşey değil canım. O kadar bekledin, 2 haftacık da bekleyiver
Ya sanirim alttan muaynede goruluyormus 1 hafta onceden gibi oluyormus ay bilmiyorum ya birean evvel gecsin de bu arada nasilsin fiziken bende geceleri ates basmaai ayaklarimin alti falan cok yaniyor arada kasik agrisi bel agrisi yasiyorum birde bende hayatta cikmaz sivilce cikiyor cenemdeeAyyy seninde az kalmış valla ama hemen kalp duyulmuyor yani genelinde öyleduyan şanslılar var tabi buralara kadsr ilerleyebilir şükürler olsun
Çok teşekkür ederim canım amin. Haklısın tekrar test yapmam gerekiyor. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallahBir sonraki kan testine göre yorum yapılır canım, şuanki betaya göre bebiş var ve beta salgılamış çok şükürsağlıkla gelsin inşallah
amin canim amin insallah once sen snra da ben pesinizden geliyorum Allah'in izniyleAllah razı olsun canım, duaların makbul olsun inşallah, biz de güzel haberler verenler kervanına katılalım hayırlısıyla
Evet gitme canım. Ben de çatladım kese dolu mu boş mu diye ama bekledimEn iyisi gitmiyim ya sabır dder beklerim
Bak bende ne düşünüyorum biliyormusun öncesinde yapılacak bir işlem yoksa haftaya gideceğime sonraki haftslar gitsem diyorum bir problem olmaz sanırsam sürekli kanlami takip ettin o ara ne yaptinEvet gitme canım. Ben de çatladım kese dolu mu boş mu diye ama bekledimhatta dr haftaya gel demişti, ben 2 hafta sonra gitmiştim. Varsa kalbi de duyayım zırt pırt ultrasona girmiyim diye
hadi gözünaydın canım maşallahKızlaaaaar keseyi gördük ama tek kese göründü buna da şükürdarısı herkese olsun inşallah. İkinci var mı dedim çok kurcalamıyorum görmek istediğimi gördüm bıraktım dedi cihazı çok tutmadı. Kaç haftalık olduğunu söylemedi 2 hafta sonra kalp için geldiğinizde belli olur dedi @Nosking Potisim Umut_bebek kofi Karasbaby @nicecream aklıma geleni etiketledim
Ben hiç kan vermedimBak bende ne düşünüyorum biliyormusun öncesinde yapılacak bir işlem yoksa haftaya gideceğime sonraki haftslar gitsem diyorum bir problem olmaz sanırsam sürekli kanlami takip ettin o ara ne yaptin
Sor kız nolcak seve seve cevaplarımYa sanirim alttan muaynede goruluyormus 1 hafta onceden gibi oluyormus ay bilmiyorum ya birean evvel gecsin de bu arada nasilsin fiziken bende geceleri ates basmaai ayaklarimin alti falan cok yaniyor arada kasik agrisi bel agrisi yasiyorum birde bende hayatta cikmaz sivilce cikiyor cenemdeekiz mide bulantin falan basladi mi bu ardaa ne cok sordum heee
Allah razı olsun canım sağolasınhadi gözünaydın canım maşallah
Tuptede varmiki o risk?Ben hiç kan vermedimtest çok koyu çıkmıştı. Adetim de çok geçmişti. Ertesi gün gittik dr.a, kese göründü 4+6 idi. Ilk muayene önemli çünkü dış gebelik de olabilir sonuçta. Keseyi rahimde görünce bekledim bişey yapmadım kuş kanla takip keseyi görene kadar lazım zaten.
Son adet ne zamandi sende?İnternetten hesapladım 5+3 görünüyor. Taa 7. Hafta da kalp durulacak demekkiçok uzun sürüyormuş zaman geçmez de şimdi
Ay ne güzel düşünmüş ve sabretmişsin Koficim kutlarımEvet gitme canım. Ben de çatladım kese dolu mu boş mu diye ama bekledimhatta dr haftaya gel demişti, ben 2 hafta sonra gitmiştim. Varsa kalbi de duyayım zırt pırt ultrasona girmiyim diye
27 Aralıkdı son adetSon adet ne zamandi sende?
Ya benim uyku olayi zaten son 3 aydir evden calistigimdan sabahliyorum o yuzden anlamiyorumSor kız nolcak seve seve cevaplarımateş çok basmıyor normal gibiyim amaa gece hep uykusuzum Bi sağa Bi sola dön dur kasıklarda oluyor ağrı doktora sordum hatta dedi çok yatma günlük işlerini hafif hafif yapabilirsin dedi. Bel ve sırtta ağrı oluyor. Şükür bulantı yok şimdilik
Siz ayaklandinizmi ben hala yatıyorum ev işi yapmiyorum falan eğilip kslkmada dikkat ediyormusunuz?Ya benim uyku olayi zaten son 3 aydir evden calistigimdan sabahliyorum o yuzden anlamiyorumya ben cok ayakta kaldigimda egildigimde falan agriyir belim.onun disinda cok sukur iyiyim ayy insallahda boyle iyi dvam eder hamilelik ya