Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Hadi yaa, bi beta mı baktırsan acaba canım, ya da muayene mi olsan ki, ağrı falan oluyor mu arada, benim ağrı ve kanamayla başladı öyle de devam etti, regl gününde mi gelecek acaba yoğun kanama
Çok şükür ağrım falan yok bi sıkıntım yok bskalim beklemedeyim ne zaman regl olucam 🤭

İnternetten hesapladım 5+3 görünüyor. Taa 7. Hafta da kalp durulacak demekki 🤩 çok uzun sürüyormuş zaman geçmez de şimdi
Ay evet ya 2 hafta nedir allah askina 😁😁neyse gececek bi sekilde hem 7 haftda dahada belirgin oluyor 😁😁 bu arada benimde regli tarihime gore 5+2 oluyor benim o nasil oluyor sen regli tarihine gore hesapladiginda kuzum ben haftaya sali tam 6.haftamda gitmis oluyorum bakalim tabi senin regli tarihin neydi ve taranfer gunun canim

Kızlaaaaar keseyi gördük ama tek kese göründü buna da şükür 🤩🙏🏻😍 darısı herkese olsun inşallah. İkinci var mı dedim çok kurcalamıyorum görmek istediğimi gördüm bıraktım dedi cihazı çok tutmadı. Kaç haftalık olduğunu söylemedi 2 hafta sonra kalp için geldiğinizde belli olur dedi 😍♥️ @Nosking @Potisim Umut_bebek Umut_bebek kofi kofi Karasbaby Karasbaby @nicecream aklıma geleni etiketledim
Yaaaa o kadar sevindim ki çok şükür 🤲🏻😍 çok mutlu oldum bir şey sorabilir miyim alttan mı muayene etti ben çok korkuyorum alttan muayene olmaya 😔 çok tedirginim ya o çubuk zarar verirse diye 🥺🥺

Arkadaşlar beta hcg değerim 98,2 çıktı. Transfer sonrası 14. gün bugün, 3. gün embriyosuydu. Değer sanki biraz az geldi bana. Ne diyorsunuz??
Değer herkese göre değişiyor canım bende çok araştırdım ama herkesin bünyesi farklı bazısında 100 çıkan bazısında 400 çıkıyor önemli olan katlanmasıymis yani hamileyiz ya ona bak💃💃

Ay evet ya 2 hafta nedir allah askina 😁😁neyse gececek bi sekilde hem 7 haftda dahada belirgin oluyor 😁😁 bu arada benimde regli tarihime gore 5+2 oluyor benim o nasil oluyor sen regli tarihine gore hesapladiginda kuzum ben haftaya sali tam 6.haftamda gitmis oluyorum bakalim tabi senin regli tarihin neydi ve taranfer gunun canim
Ooo neredeyse aynı olmuş oluyoruz senşn muayene ne zaman 🤩 regl 27 Aralık transfer 16 ocak

Hayırlı olsun canım bende 5+0 da ikizlerimin kesesini görmüştüm. 6+2 de ise kalp atışlarını dinlemek nasip oldu. Tüp bebek gibi ıvf tedavi yöntemlerinde alttan muayne daha sağlıklı dedi doktorum. Çünkü kanama alanı vs düşük tehlikesi herşeyi net görüp ona göre mudahele ediyorlarmış. Başta ben önyargılıydım tabi alttan muayne sonuçta halk arasında kötü inanış var. Ama doktorum saçmalıktan ibaret deyince rahatladım :)
Ay ben nasıl rahatladım şu anda bu mesajı görünce var ya Allah sizden razı olsun ya eşimin annesi dedi ki alttan baktıran bir kaç kişi tanıyormuş düşük olmuş dedi ben normalde hiç korkmuyorum alıştım artık alttan muayeneye ama tamda kese için gün verdiler dedim böyle dedi ödüm koptu nasıl tedirgin oldum anlatamam valla 🥺🥺 ama sizin mesajınızla rahatladım biraz

Hayırlısıyla çok çok güzel geçsin transferin inşallah🥰🍀 çok güzel bir duygu, ben de tadını çıkarmanı öneririm, dua et bebeğini koyarlarken🧿 Allah’a emanet canım🌹
Canim benim cok tesekkur ediyorum, geldik bekliyorum smdi, su iciyorum, hayirli hbrleri i bekliyoruz senin de, topic o kdr guzel hbrlerle doldu ki, dualarim seninle, sizlerle 🌸

Yaaaa o kadar sevindim ki çok şükür 🤲🏻😍 çok mutlu oldum bir şey sorabilir miyim alttan mı muayene etti ben çok korkuyorum alttan muayene olmaya 😔 çok tedirginim ya o çubuk zarar verirse diye 🥺🥺
Allah razı olsun canım darısı sana seni de bekliyoruz hayırlısıyla 😍🙏🏻 karnımdan muayene etti hatta cihazı bastırmadı azıcık tuttu Kurcalamıyım dedi 🤗

Hayırlı olsun canım bende 5+0 da ikizlerimin kesesini görmüştüm. 6+2 de ise kalp atışlarını dinlemek nasip oldu. Tüp bebek gibi ıvf tedavi yöntemlerinde alttan muayne daha sağlıklı dedi doktorum. Çünkü kanama alanı vs düşük tehlikesi herşeyi net görüp ona göre mudahele ediyorlarmış. Başta ben önyargılıydım tabi alttan muayne sonuçta halk arasında kötü inanış var. Ama doktorum saçmalıktan ibaret deyince rahatladım :)
Benim tek göründü 🤗🙏🏻 ama direk karından baktı ona da çok az baktı zaten Kurcalamıyım dedi

Arkadaşlar beta hcg değerim 98,2 çıktı. Transfer sonrası 14. gün bugün, 3. gün embriyosuydu. Değer sanki biraz az geldi bana. Ne diyorsunuz??
Bir sonraki kan testine göre yorum yapılır canım, şuanki betaya göre bebiş var ve beta salgılamış çok şükür🥰sağlıkla gelsin inşallah 🍀🧿

Allah razı olsun canım darısı sana seni de bekliyoruz hayırlısıyla 😍🙏🏻 karnımdan muayene etti hatta cihazı bastırmadı azıcık tuttu Kurcalamıyım dedi 🤗
Bak ne güzel işte karındanda gözüküyor demek ki bende öyle isteyeyim mi acaba ya aklım karmakarışık tedirginim 🥺 ben Salı günü gideceğim hemen haber ederim inşallah 😍 son adet tarihine göre 5+2 oluyor sence karından gözükür mü

Benim regli 30 aralik transferde 18 ocak 2 gun var transfer aramizda 😊😊 benim muayne 9 subat sali gunu canim sabahdan hemen gidicez bakalim ya keske kalp atisinida duysak hemen ya 😁😁 ozman bi rahat rahat olucam vallaa
Ayyy seninde az kalmış valla ama hemen kalp duyulmuyor yani genelinde öyle 😁 duyan şanslılar var tabi buralara kadsr ilerleyebilir şükürler olsun 🙏🏻

X