- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 34
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #15.601
İnşAllah be bacım ama o bulantı olacak elbet bunlar iyi günlerimizYa benim uyku olayi zaten son 3 aydir evden calistigimdan sabahliyorum o yuzden anlamiyorumya ben cok ayakta kaldigimda egildigimde falan agriyir belim.onun disinda cok sukur iyiyim ayy insallahda boyle iyi dvam eder hamilelik ya
Malesef var canoTuptede varmiki o risk?
İnşAllah be bacım ama o bulantı olacak elbet bunlar iyi günlerimizYa benim uyku olayi zaten son 3 aydir evden calistigimdan sabahliyorum o yuzden anlamiyorumya ben cok ayakta kaldigimda egildigimde falan agriyir belim.onun disinda cok sukur iyiyim ayy insallahda boyle iyi dvam eder hamilelik ya
Valla güzel düşündüm de zor sabrettimAy ne gğz
Ay ne güzel düşünmüş ve sabretmişsin Koficim kutlarımartık 2 hafta sıkacam dişimi
Aman olsun kiz ben herseye raziyim vallaİnşAllah be bacım ama o bulantı olacak elbet bunlar iyi günlerimizçok ayakta kalma ya da fazla eğilme
Doğru dedin valla zaman akıp gidiyoValla güzel düşündüm de zor sabrettimamaaan zamanı kim tutabilmiş ki biz tutucaz öyle böyle geçiyor işte
Ya ben aç kalınca hissettim onu son 2 gündür birden açlık basıyo bide şimdi arabadayım araba mı tuttu hafif bişeyler oluyo midemeAman olsun kiz ben herseye raziyim vallaya bazen bana boyle yemek yedigimde sonrasinsa cok hafif ama mide bulantim oluyor ama bence daha erken ya dedugin gibi birazdaha zaman gecsinde
Bana doktor dedi, Allaha şükür şuana kadar 5 kere alttan muayne oldum devam ediyor ikizlerim :) yani doktor sonuçta o aleti kullanmasını biliyor, yanlış yapma ihtimali elbette var ama mesleği gereği cok düşük risk buAy ben nasıl rahatladım şu anda bu mesajı görünce var ya Allah sizden razı olsun ya eşimin annesi dedi ki alttan baktıran bir kaç kişi tanıyormuş düşük olmuş dedi ben normalde hiç korkmuyorum alıştım artık alttan muayeneye ama tamda kese için gün verdiler dedim böyle dedi ödüm koptu nasıl tedirgin oldum anlatamam vallaama sizin mesajınızla rahatladım biraz
Ben teke de razıyım ama senin gibi bir sürprizle karşılaşırsam sevincim kaça katlanır bilememinşallah benimde öyle Bi tanecik daha çıkar. Senş keseden ne kadsr sonra kalp atışına çağırdı beni 2 hafta sonra çağırdı
Hahahah ya evet biranda benimde midemden bildigin yemekleri sanki cekiyolar kiz daha yarim saat once yedim suan acim ama yemiycemYa ben aç kalınca hissettim onu son 2 gündür birden açlık basıyo bide şimdi arabadayım araba mı tuttu hafif bişeyler oluyo mideme
O zaman hemen bir toktur randevusu alayım benMalesef var cano
A o zaman sende 5+3ya 4 . Bende 31aralık. 5hafta bugün oldu27 Aralıkdı son adet
Tabii baştan bi keseyi gör, sonra acele etmesen de olurO zaman hemen bir toktur randevusu alayım ben
Değil mi haklısınız başından beri hiçbir şeyi sorgulamadım bu seferde sorgulamak mantıksız sadece endişeliyim ama artık Allah büyük onadaBana doktor dedi, Allaha şükür şuana kadar 5 kere alttan muayne oldum devam ediyor ikizlerim :) yani doktor sonuçta o aleti kullanmasını biliyor, yanlış yapma ihtimali elbette var ama mesleği gereği cok düşük risk bu
Ay hadi bakalım yine heyecan doruktaBeni de 2 hafta sonraya çağırdı. Anca duyulur dedi.
Ay evet ya insan sık sık acıkıyor ye gitsin boşverHahahah ya evet biranda benimde midemden bildigin yemekleri sanki cekiyolar kiz daha yarim saat once yedim suan acim ama yemiycem
Galiba öyle oluyorA o zaman sende 5+3ya 4 . Bende 31aralık. 5hafta bugün oldu
Tamam yarın katlanmaya bir bakalim inşallah sonra haftaya gideyim canımTabii baştan bi keseyi gör, sonra acele etmesen de olur
Keseyi görmüşsünüz çok şükür tebrik ederimBen teke de razıyım ama senin gibi bir sürprizle karşılaşırsam sevincim kaça katlanır bilememinşallah benimde öyle Bi tanecik daha çıkar. Senş keseden ne kadsr sonra kalp atışına çağırdı beni 2 hafta sonra
Allah razı olsun canımKeseyi görmüşsünüz çok şükür tebrik ederimikinci keseler genelde sonradan görülebiliyor muş hayırlısı olsun sizin için . Değeriniz kaçtı acaba? Benimde 12. gün değirim yüksek olunca merak ettim