Aralık - Ocak Transfer olacaklar

İnşallah Allah gönlünüze göre versin benim bugün 12. Gün 1080 çıktı iki gün sonra tekrar bakacağız bakalım inşallah hayırlısı olur

İnşallah Allah gönlünüze göre versin benim bugün 12. Gün 1080 çıktı iki gün sonra tekrar bakacağız bakalım inşallah hayırlısı olur
Amin inşallah sizin daha da yüksekmiş ikiz istiyorsanız inşallah ikiz olur ben değerim 3 kat artınca ikizdir diye çok yorumlaştık kızlarla ama bugün tek göründü bakalım nasip varsa öteki de çıkar yoksaa sağlıkla bu gelsin 14. Gün bakalım kaç çıkacak merak ettim seni beni de etiketle mutlaka

Evet artış önemliymiş sanırım 3-4 kat artmalıymış kısmet benim içinde fark etmez sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun yeter hem daha artışıda görmedim inşallah hayırlısıyla görürüm mutlaka etiketlerim

Bende trombositopeni var referans aralıkları min 150 bin iken bende 120 bin civarında sabitlemiş durumda ve benim aspirin ve türevlerini kullanmam yasak..transfer dönemi sanırım kan sulandırıcı verecekler doktoruma bu durumu sordum ama sıkıntı olmaz dedi yinede içime sinmedi ne yapsam bilemedim

Siz ayaklandinizmi ben hala yatıyorum ev işi yapmiyorum falan eğilip kslkmada dikkat ediyormusunuz?
Yat yat nereye kadar bacım yaa, ben de kalktım valla bugün yerleri viledaladım , balkon yıkayıp çamaşır astım, ama süpürgeyi eşime yaptırdım mesela, günlük yemeğimi falan yapıyodum zaten ilk günden beri, sadece tencere tava alırken eşimden yardım istiyorum, ağır kaldırmıyorum, ama sürekli de yatmıyorum sırtım ağrıyor yatınca

Galiba öyle oluyor ben birşey yaptım herkes bana gülecek senin gebelik testine döndü olay şimdi eve gelirken kan verdim betama bakacam bakim kaç kat artmış
Aaa buldumcuklar bi de benle dalga geçiyolardııı şunlara bak hele kanlar verilmiş testler yapılmış maşallah maşallah Allah daim etsin canlarım, hakkınızdır tabi az mı bekledik bu günleri, neler çektiniz o sonuçları görebilmek için

Al bendende okdar yat yat yeter yav valla millet hamile kaldigini bilmeden neler yapiyodu biz resmen biblo olduk valla ben ilk 1 hafta hic is yapmadim ama sonra yapiyorum ya ne yapayim diger turlude olmuyo yani biri eve el atmali

Al bendende okdar yat yat yeter yav valla millet hamile kaldigini bilmeden neler yapiyodu biz resmen biblo olduk valla ben ilk 1 hafta hic is yapmadim ama sonra yapiyorum ya ne yapayim diger turlude olmuyo yani biri eve el atmali
Benim de bugün 6. Günüm yaallah dedim kalktım valla evi böyle görüp stres olmaktansa dikkatlice kendi işimi kendim yaparım daha iyi insana da bir ferahlık geliyor bişeylerle uğraşınca sen de iyi yapmışsın iş başa düşüyor mecburen

Ahh ahh benim sırtımda catlayacak eşim kaldırmıyor ki tepemde adam hiç yatmayı sevmem ben normalde evin ivinde kıpır kıpırim ama işte birşey olur diye izin vermiyor arada bı beş on dk yürüyüş yapıyorum koridorda tamam sende dikkat et yinede

Hahah valla sorma görmemiş hesabı gibi oldu ama zamn geçmiyor nereye saldıracağımızı şaşırdık Allah tan sizler varsınız da hergün birimizin heyecanına gün geçirmiş oluyoruz hayırlısıyla bir de sizlerden güzel haberleri alsak iyice mutlu olcaz

Oyy bende sana yazicaktim tam ne yaptın diye çok şükür Rabbime sağ salim gordun dur bakalım supriz yapabilir 2.minikler belkide karşı konsumun kız kardeşi hemşire bugün burdaydi biraz konuştuk kalp atışında 2.de tuttuysa görülür dedi kadın doğum hemşiresi kendisi ümit yeşerdi içimde

Eee tabikide ya ne kadar yapacak eslerimiz yemin ederim rahatsiz oluyorum durdukca dedugin gibi daha strese giriyom kizz sende masallah az kalmis heee 6. Gun bisi kalmafi zaten 9 oldumu tamam yanii

Ayy sağolasın canım benim çok şükür gördük bugün. Buna şükür ama dediğin gibi Bi süpriz yaşarsam iki kat sevince heralde sen de şimdi bana umut verdin ne güzel demiş hemşire hala bekliyorum belki o da vardır diye doktor pek bakmadı gezdirmedi cihazı varsa kalp atışında görülür yoksa da tek kese sağlıcakla ilerlesin

Kalpte gorunuyomus tuttuysa kuzu inşallah vardır olmasa da olur yeter ki bize tutunanlar bizimle kalsinda

Karasbaby canım nabersin bugun bir gelişme var mııı o kadar zor tutuyorum ki kendimi test yapmamak iiçiin anlatamam sağolsun yanımdakiler benden daha hevesli yap yap yap diyorlar, ne diyorsun sabah bi test yapıp bende boyumun ölçüsünü alayım mı? sen ne zaman tekrar yapmayı düşünüyorsun senden adım bekliyorum bir yandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…