- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 35
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #15.541
Biri bizi durdursunYaaa sorma onu söylemedi şimdi küçük 2 hafta sonra kalp atışında derim dedi ama keseyi de ölçmediısrarla şimdi başka doktora gitmek istiyom
valla kız sormaBiri bizi durdursunçok meraklıyız az sabretmek gerek aslindada ama çok zor
Oh çok şükür canım maşallah. Allah daha iyi etsinKızlaaaaar keseyi gördük ama tek kese göründü buna da şükürdarısı herkese olsun inşallah. İkinci var mı dedim çok kurcalamıyorum görmek istediğimi gördüm bıraktım dedi cihazı çok tutmadı. Kaç haftalık olduğunu söylemedi 2 hafta sonra kalp için geldiğinizde belli olur dedi @Nosking Potisim Umut_bebek kofi Karasbaby nicecream aklıma geleni etiketledim
2 hafta mı, geçmek bilmez şimdiKız aynen azıcık daha baksaydı ama bakmadıgördü cihazi çekti ölçüm de yapmadı neyseki keseyi gördüm artık tüm meraklarımı 2 hafta sonra göreceğim darısı sana inşallah
Amiiiiinn inşaallah zor bi operasyon değildir herhalde ya sıkma canını. Opu gibi birşeydir. Vaninadan müdahale ederler.yani kuzum bide dusuk yasadim dusukte mudahale edilmedi belkide dusukten sonra olmustur hic bilmiyorum ama istiyorum son bicak darbesi olsun bu operasyon
Şükür bacımOh çok şükür canım maşallah. Allah daha iyi etsincrl yazmiyor mu ultrason
Valla kız sorma çok meraktayım ben de2 hafta mı, geçmek bilmez şimdibacılarım o kadar bekleyemez deseydin Hayırlısı olsun canım, ben nedense bir kesecik daha bekliyorum senden inşallah canım meraklardayım ben de
Ayyy gozun ayydin kuzum masallah maslalah rabbim boylr devam ettirsin insallahhhhKızlaaaaar keseyi gördük ama tek kese göründü buna da şükürdarısı herkese olsun inşallah. İkinci var mı dedim çok kurcalamıyorum görmek istediğimi gördüm bıraktım dedi cihazı çok tutmadı. Kaç haftalık olduğunu söylemedi 2 hafta sonra kalp için geldiğinizde belli olur dedi @Nosking Potisim Umut_bebek kofi Karasbaby nicecream aklıma geleni etiketledim
Evet 3. gün embriyosu. Bana doktor 4 şubat test günün dedi. Şimdi heyecanla bekliyorum.Ben
22ocakta oldum sen benden önce olmuşsun 3.gun embriyosu mu neden geç verdin?
Çıktımı sonucun?Evet 3. gün embriyosu. Bana doktor 4 şubat test günün dedi. Şimdi heyecanla bekliyorum.
Cooook şükür önemlı olan tutmuş ve sağlıklı irelilemesi. Bir iki fark etsinKızlaaaaar keseyi gördük ama tek kese göründü buna da şükürdarısı herkese olsun inşallah. İkinci var mı dedim çok kurcalamıyorum görmek istediğimi gördüm bıraktım dedi cihazı çok tutmadı. Kaç haftalık olduğunu söylemedi 2 hafta sonra kalp için geldiğinizde belli olur dedi @Nosking Potisim Umut_bebek kofi Karasbaby nicecream aklıma geleni etiketledim
Ayyy canım benim Allah razı olsun darısı sanaAyyy gozun ayydin kuzum masallah maslalah rabbim boylr devam ettirsin insallahhhhbjai diycem alttan mi bakti doktor birde sey diycem kesenin icinde bebisi gordumuuu
Şükürler olsun canımCooook şükür önemlı olan tutmuş ve sağlıklı irelilemesi. Bir iki fark etsinAllahım sevincini daim etsin
Gözüm aydınn Allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlaaaaar keseyi gördük ama tek kese göründü buna da şükürdarısı herkese olsun inşallah. İkinci var mı dedim çok kurcalamıyorum görmek istediğimi gördüm bıraktım dedi cihazı çok tutmadı. Kaç haftalık olduğunu söylemedi 2 hafta sonra kalp için geldiğinizde belli olur dedi @Nosking Potisim Umut_bebek kofi Karasbaby nicecream aklıma geleni etiketledim
Hadi gözün aydın canımKızlaaaaar keseyi gördük ama tek kese göründü buna da şükürdarısı herkese olsun inşallah. İkinci var mı dedim çok kurcalamıyorum görmek istediğimi gördüm bıraktım dedi cihazı çok tutmadı. Kaç haftalık olduğunu söylemedi 2 hafta sonra kalp için geldiğinizde belli olur dedi @Nosking Potisim Umut_bebek kofi Karasbaby nicecream aklıma geleni etiketledim
Allah razı olsun canım inşallahGözüm aydınn Allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ohh ohh super canimm bisi diycem bu senin kacinca haftan 5. Haftan dimi ya su kalp atisi ne kdar uzunmus ya duyulmasiAyyy canım benim Allah razı olsun darısı sanadarısı bekleyen herkese olsun karnımdan baktı canım şükür bebek de varmış
Hala çıkmadı bekliyorumÇıktımı sonucun?
Ben teke de razıyım ama senin gibi bir sürprizle karşılaşırsam sevincim kaça katlanır bilememHadi gözün aydın canımBenim de ilk gidişimde tek kese vardı ve gün söylememişti. Belki sana da sürpriz olur bir sonraki ziyarette sat a göre kendince hesap yapabilirsin. Zateb sonrasında bebek boyutuna göre ilerleyecek