Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Canim arkadaslar cumartesi gunu yumurta toplamam icun dua istemstm sizlerden, smdi ise transfer icin yoldayim, saat 16.30da transferim olacak, mesajima goren okuyan olursa dua edebilir mi? 2 hfta once bgn igne baslamistk, bgn transfer asiri hizli geldi bana, stres ve gerginlikten baska bir sey hissedemiyorum, hepinize ayri ayri dua ediyorum namazlardan snra, transferden snra da namaz kilmam da sakinca yok degil mi bu arada?
hayırlı olsun canım inşallah güzel haberler verirsin :KK54:

9 Şubat test günüm, salı günü yani. Bekleyeceğim bakalım, ara sıra kasıklarımda sızlama gibi ağrı oluyor, bu sabah da regl ağrısı gibi girdi 2 dk geri kayboldu, göğüs hassasiyetim hiç kalmadı zaten, hayırlısı artık🍀🧿🥰🤷🏻‍♀️
Ay en canım ama güzel şeyler oluyor sanki hayırlısı bekleyip göreceğiz♥️💐💐

Kızlaaaaar keseyi gördük ama tek kese göründü buna da şükür 🤩🙏🏻😍 darısı herkese olsun inşallah. İkinci var mı dedim çok kurcalamıyorum görmek istediğimi gördüm bıraktım dedi cihazı çok tutmadı. Kaç haftalık olduğunu söylemedi 2 hafta sonra kalp için geldiğinizde belli olur dedi 😍♥️ Nosking Nosking Potisim Potisim Umut_bebek Umut_bebek kofi kofi Karasbaby Karasbaby nicecream nicecream aklıma geleni etiketledim

Kızlaaaaar keseyi gördük ama tek kese göründü buna da şükür 🤩🙏🏻😍 darısı herkese olsun inşallah. İkinci var mı dedim çok kurcalamıyorum görmek istediğimi gördüm bıraktım dedi cihazı çok tutmadı. Kaç haftalık olduğunu söylemedi 2 hafta sonra kalp için geldiğinizde belli olur dedi 😍♥️ Nosking Nosking Potisim Potisim Umut_bebek Umut_bebek kofi kofi Karasbaby Karasbaby nicecream nicecream aklıma geleni etiketledim
Ne demek kız çok kurcalamadım 😲 doktorsun sen kendine gel işin kurcalamak🤣
Çok şükür şaka bi yana. Benim hala ikinci keseden de umudum var. Kesenin boyunu ölçmüştür inşallah

Ayyy hadi maşallah canım olsun sen ikizi çok istiyordun ama iyi olmuş ya belki bı zarari olur diye çok kurcalamamistir iyide yapmış zaten 2hafta sonra belli olur hadi gözün aydın ♥️💚

Sağlıkla gelsin çok sevindim şimdi heyecanlı bekleyiş kalp atışı için ❤️

Azıcık daha bakaydı oralardadır öbür kesecik de🥰 bence bi daha gittiğinde görünüp sana sürpriz yapacak, ama hayırlısı olsun tabi, sağlıklı olsunlar da tek çift önemli değil canım, Allah daim etsin gözün aydın🧿🍀🥰

Uktraso
Ne demek kız çok kurcalamadım 😲 doktorsun sen kendine gel işin kurcalamak🤣
Çok şükür şaka bi yana. Benim hala ikinci keseden de umudum var. Kesenin boyunu ölçmüştür inşallah
Kız ne bilim öyle dedi valla tek bi tarafa koydu orda görünce tamam dedi 5 sn sürdü diyebilirim 😁 benim merakım dinmedi ki hiç kese ölçülmedi 🤩

Ayyy hadi maşallah canım olsun sen ikizi çok istiyordun ama iyi olmuş ya belki bı zarari olur diye çok kurcalamamistir iyide yapmış zaten 2hafta sonra belli olur hadi gözün aydın ♥️💚
Allah razı olsun canım çok şükür 😍🙏🏻 evet ikisini de istiyordum ama şimdilik tek göründü sağlıklı olsun tek çift hiç farketmez 🙏🏻♥️🥰 darısı hepinize inşallah

Uktraso

Kız ne bilim öyle dedi valla tek bi tarafa koydu orda görünce tamam dedi 5 sn sürdü diyebilirim 😁 benim merakım dinmedi ki hiç kese ölçülmedi 🤩
24 saat baksa yine yetmez de bize belki ilk haftalarda ultrason çok iyi değil diyorlar ondan mi şeyapmadı acaba🤔
Haftasını söyleseymiş bari be🤣

Allah razı olsun canım çok şükür 😍🙏🏻 evet ikisini de istiyordum ama şimdilik tek göründü sağlıklı olsun tek çift hiç farketmez 🙏🏻♥️🥰 darısı hepinize inşallah
Olsun olsun ikiz hamileliği biraz zor riskli oluyormuş teksede ciftsede evlat hayırlı sağlıklı olsunda son adet tarihinimi baz aliyordun sen hesap yaparken

Azıcık daha bakaydı oralardadır öbür kesecik de🥰 bence bi daha gittiğinde görünüp sana sürpriz yapacak, ama hayırlısı olsun tabi, sağlıklı olsunlar da tek çift önemli değil canım, Allah daim etsin gözün aydın🧿🍀🥰
Kız aynen azıcık daha baksaydı ama bakmadı 😅 gördü cihazi çekti ölçüm de yapmadı neyseki keseyi gördüm artık tüm meraklarımı 2 hafta sonra göreceğim 🥰🙏🏻 darısı sana inşallah

24 saat baksa yine yetmez de bize belki ilk haftalarda ultrason çok iyi değil diyorlar ondan mi şeyapmadı acaba🤔
Haftasını söyleseymiş bari be🤣
Yok anam yok bişey denmedi onu öteki hafta kalp atışında derim dedi bide transfere yetişmeye çalışıyordu belki de uçondan çok uğramadı 😅😅🙏🏻 benim hiç merakım dinmedi

Yok anam yok bişey denmedi onu öteki hafta kalp atışında derim dedi bide transfere yetişmeye çalışıyordu belki de uçondan çok uğramadı 😅😅🙏🏻 benim hiç merakım dinmedi
Anladım kuzum iki hafta sonra kalbe cagirdiysa süper demek ki hicbir sorun yok e kese de var demiş 😍😍
Sağlıkla büyüsün doğsun inşallah ayy çok sevindim 😍😍

X