- 25 Ekim 2013
- 8.106
- 19.743
- 50
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #15.521
hayırlı olsun canım inşallah güzel haberler verirsinCanim arkadaslar cumartesi gunu yumurta toplamam icun dua istemstm sizlerden, smdi ise transfer icin yoldayim, saat 16.30da transferim olacak, mesajima goren okuyan olursa dua edebilir mi? 2 hfta once bgn igne baslamistk, bgn transfer asiri hizli geldi bana, stres ve gerginlikten baska bir sey hissedemiyorum, hepinize ayri ayri dua ediyorum namazlardan snra, transferden snra da namaz kilmam da sakinca yok degil mi bu arada?
Ay en canım ama güzel şeyler oluyor sanki hayırlısı bekleyip göreceğiz9 Şubat test günüm, salı günü yani. Bekleyeceğim bakalım, ara sıra kasıklarımda sızlama gibi ağrı oluyor, bu sabah da regl ağrısı gibi girdi 2 dk geri kayboldu, göğüs hassasiyetim hiç kalmadı zaten, hayırlısı artık
22ocakta oldum sen benden önce olmuşsun 3.gun embriyosu mu neden geç verdin?Canım biz aynı günmü transfer olmuştuk? Ben 21 ocakta oldum. Bugün ilk kez kan verdim test için sonucu bekliyorum
Ne demek kız çok kurcalamadımKızlaaaaar keseyi gördük ama tek kese göründü buna da şükürdarısı herkese olsun inşallah. İkinci var mı dedim çok kurcalamıyorum görmek istediğimi gördüm bıraktım dedi cihazı çok tutmadı. Kaç haftalık olduğunu söylemedi 2 hafta sonra kalp için geldiğinizde belli olur dedi Nosking Potisim Umut_bebek kofi Karasbaby nicecream aklıma geleni etiketledim
Ayyy hadi maşallah canım olsun sen ikizi çok istiyordun ama iyi olmuş ya belki bı zarari olur diye çok kurcalamamistir iyide yapmış zaten 2hafta sonra belli olur hadi gözün aydınKızlaaaaar keseyi gördük ama tek kese göründü buna da şükürdarısı herkese olsun inşallah. İkinci var mı dedim çok kurcalamıyorum görmek istediğimi gördüm bıraktım dedi cihazı çok tutmadı. Kaç haftalık olduğunu söylemedi 2 hafta sonra kalp için geldiğinizde belli olur dedi Nosking Potisim Umut_bebek kofi Karasbaby nicecream aklıma geleni etiketledim
Sağlıkla gelsin çok sevindim şimdi heyecanlı bekleyiş kalp atışı içinKızlaaaaar keseyi gördük ama tek kese göründü buna da şükürdarısı herkese olsun inşallah. İkinci var mı dedim çok kurcalamıyorum görmek istediğimi gördüm bıraktım dedi cihazı çok tutmadı. Kaç haftalık olduğunu söylemedi 2 hafta sonra kalp için geldiğinizde belli olur dedi Nosking Potisim Umut_bebek kofi Karasbaby nicecream aklıma geleni etiketledim
Azıcık daha bakaydı oralardadır öbür kesecik deKızlaaaaar keseyi gördük ama tek kese göründü buna da şükürdarısı herkese olsun inşallah. İkinci var mı dedim çok kurcalamıyorum görmek istediğimi gördüm bıraktım dedi cihazı çok tutmadı. Kaç haftalık olduğunu söylemedi 2 hafta sonra kalp için geldiğinizde belli olur dedi Nosking Potisim Umut_bebek kofi Karasbaby nicecream aklıma geleni etiketledim
Kız ne bilim öyle dedi valla tek bi tarafa koydu orda görünce tamam dedi 5 sn sürdü diyebilirimNe demek kız çok kurcalamadımdoktorsun sen kendine gel işin kurcalamak
Çok şükür şaka bi yana. Benim hala ikinci keseden de umudum var. Kesenin boyunu ölçmüştür inşallah
Allah razı olsun canım çok şükürAyyy hadi maşallah canım olsun sen ikizi çok istiyordun ama iyi olmuş ya belki bı zarari olur diye çok kurcalamamistir iyide yapmış zaten 2hafta sonra belli olur hadi gözün aydın
Çok sağol canım darısı bekleyen herkese olsun 2 hafta nasıl geçecek acabaSağlıkla gelsin çok sevindim şimdi heyecanlı bekleyiş kalp atışı için
24 saat baksa yine yetmez de bize belki ilk haftalarda ultrason çok iyi değil diyorlar ondan mi şeyapmadı acabaUktraso
Kız ne bilim öyle dedi valla tek bi tarafa koydu orda görünce tamam dedi 5 sn sürdü diyebilirimbenim merakım dinmedi ki hiç kese ölçülmedi
Olsun olsun ikiz hamileliği biraz zor riskli oluyormuş teksede ciftsede evlat hayırlı sağlıklı olsunda son adet tarihinimi baz aliyordun sen hesap yaparkenAllah razı olsun canım çok şükürevet ikisini de istiyordum ama şimdilik tek göründü sağlıklı olsun tek çift hiç farketmez darısı hepinize inşallah
Kız aynen azıcık daha baksaydı ama bakmadıAzıcık daha bakaydı oralardadır öbür kesecik debence bi daha gittiğinde görünüp sana sürpriz yapacak, ama hayırlısı olsun tabi, sağlıklı olsunlar da tek çift önemli değil canım, Allah daim etsin gözün aydın
Yok anam yok bişey denmedi onu öteki hafta kalp atışında derim dedi bide transfere yetişmeye çalışıyordu belki de uçondan çok uğramadı24 saat baksa yine yetmez de bize belki ilk haftalarda ultrason çok iyi değil diyorlar ondan mi şeyapmadı acaba
Haftasını söyleseymiş bari be
Aynen öyle canım buna binlerce şükürOlsun olsun ikiz hamileliği biraz zor riskli oluyormuş teksede ciftsede evlat hayırlı sağlıklı olsunda son adet tarihinimi baz aliyordun sen hesap yaparken
Bugün izledim tüpte olsa normalde olsa son adet tarihi baz alınır diyordu bir Dr keşke kaç haftalık olduğunu söyleseydiAynen öyle canım buna binlerce şüküryok canım blast transfer tarihini baz almıştım
Anladım kuzum iki hafta sonra kalbe cagirdiysa süper demek ki hicbir sorun yok e kese de var demişYok anam yok bişey denmedi onu öteki hafta kalp atışında derim dedi bide transfere yetişmeye çalışıyordu belki de uçondan çok uğramadıbenim hiç merakım dinmedi
Yaaa sorma onu söylemedi şimdi küçük 2 hafta sonra kalp atışında derim dedi ama keseyi de ölçmediBugün izledim tüpte olsa normalde olsa son adet tarihi baz alınır diyordu bir Dr keşke kaç haftalık olduğunu söyleseydi
2 hafta çatlarım artıkAnladım kuzum iki hafta sonra kalbe cagirdiysa süper demek ki hicbir sorun yok e kese de var demiş
Sağlıkla büyüsün doğsun inşallah ayy çok sevindim