- 9 Ekim 2020
- 5.703
- 7.646
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #1.461
son hakkını kullandın daha değişme pöh karısı seniDeğiştiriyim dedim bu son
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
son hakkını kullandın daha değişme pöh karısı seniDeğiştiriyim dedim bu son
Ayy maşallah, iyi çıkmış canım, Allah daim etsin, kucağına almanı nasip etsin inşallahDün dayanamayıp test yaptım da 44 çıktı 6. Gün için düşükmü çok
Valla tek korku kimyasal olurmu b2n 4. Gün idrarda silik çizgi gördüm 6. Gün kan verdim iyimi ettim kötümü bilemedimAyy maşallah, iyi çıkmış canım, Allah daim etsin, kucağına almanı nasip etsin inşallah
Bırak o bunağı bana laf yetiştirgeldim geldim :) bunak patronum yine aynı şeyleri sorup duruyorda ona laf yetiştirmek uğraşıyordum :)):
Bence iyi etmişin en azından olduğunu biliyorsun ve bu güzel birşeysnrasıda Allah kerimValla tek korku kimyasal olurmu b2n 4. Gün idrarda silik çizgi gördüm 6. Gün kan verdim iyimi ettim kötümü bilemedim
Aynen belki yarın yada cuma bidaha kwn veririmBence iyi etmişin en azından olduğunu biliyorsun ve bu güzel birşeysnrasıda Allah kerim
Tabikide verebilirain illa gününü beklicen die bir kural yok 5.gün embryo ise 1haftaya cıkıo.3.gün ise 8-9.günöyle hemen kan verebiliyor muyuz erkenden yani bana transfer 12. sinde oldu 24 'ü kan vermemi söylediler sizce bu hafta sağlık ocağına gidip kan verebilir miyim
Cuma ver bebegm öle hergn hergn stres olursn cuma daha net bir artıs görürsn için rahat ederAynen belki yarın yada cuma bidaha kwn veririm
3. gün embriyosu beniki o ohalde bugün 3. gün yani 6 gün sonra kan verebilirim şahane iyiki yazmışsınız kızlar sağolunTabikide verebilirain illa gününü beklicen die bir kural yok 5.gün embryo ise 1haftaya cıkıo.3.gün ise 8-9.gün
Yani çok erken yapıp nie cıkmadı nıe silik çıktı hiç kafanı bulandırma.9.gün garanti kan tahlili mis gibial pozitifi gel şenlenelim3. gün embriyosu beniki o ohalde bugün 3. gün yani 6 gün sonra kan verebilirim şahane iyiki yazmışsınız kızlar sağolun
ay inşallah bakalım herkese hayırlı sağlıklı nasip olur inşallahYani çok erken yapıp nie cıkmadı nıe silik çıktı hiç kafanı bulandırma.9.gün garanti kan tahlili mis gibial pozitifi gel şenlenelim
Aminnn aralık-ocak hepimize uğurlu gelsin ana olmadan bitmesinay inşallah bakalım herkese hayırlı sağlıklı nasip olur inşallah
Bırak o bunağı bana laf yetiştir
kesin uslanırbenm patron benden bıkmıştı onuda bıktırırım çenemle terbiye ederim onuburaya gel de azcık patronla muhabbet et . sen konuşunca uslanır diye düşünüyorum :)
ben de tam o niyetle söylemiştm :)leb demeden leblebiyi anadın :)kesin uslanırbenm patron benden bıkmıştı onuda bıktırırım çenemle terbiye ederim onu
Merhaba ne kadar ucret odediniz sperm dna hasari icin kac vunde sonucunuz ciktiDNA hasar testini düzen laboratuvarında yaptırdık, çok araştırdım en iyisi orasıymış, eşimin spermiogramları da normaldi ama aklıma takıldı yaptırdık, hasar çıkmadı. İlk tedavimi emseyde olmuştum orda 5 yumurtanın 3ünü döllediler, 3 embriyo da beşinci gün 4aa kalite olmuştu, yani orda beşe gitme sorunu yaşamadık. Bahçecide ilk tedavide 7 yumoş toplandı hepsi döllendi 6. Gün 2 embriyo dondurdular. Bahçecideki ikinci tedavimde 10 yumurta çıktı hepsi döllendi. 3. Gün 7 embriyo 8 hücreliydi, üçü geriden geliyordu ama beşinci gün diğerleri blast olamadı dediler sadece 2si dondurulabildi yine. Niye böyle oluyor dedim yumurtaları kromozomu bozuk sperm döllemiştir dediler. Eşimin sperm sayısı yüksek, DNA hasarı yok, nasıl başardılar bozuk kromozomlu spermleri seçmeyi çok merak ediyorum canım, içim yandııııı o embriyolara.
Oluyor canım, gecikmeler. Benim olmadı ama olanları duymuştum.kızlar ya ben 15 kasımda negatifi gördüm normal adet günüm 12 aralıktı ama hala adet olmadım . böyle gecikme oluyor mu sonrasında
önceki 2 transferlerim de hiç ara vermediğim için bir bilgi yok
Aygülüm nasılsın toparlandınmı?Oluyor canım, gecikmeler. Benim olmadı ama olanları duymuştum.
Ben göbeğe kahverengi ile yapıyordum. Cilt altı olması lazımmış zaten. Merional ilk aklıma gelen ilacım.ahada böle @AaGg