- 9 Ekim 2020
- 5.703
- 7.646
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #1.441
Oh ohhBende 8 aralıkta çift 5.gün embriyo transfer oldu
Dün dayanamayıp test yaptım da 44 çıktı 6. Gün için düşükmü çokOh ohhpozitifide duyarız inşlhhh boncuk boncuk
bizimde ilk denemeMerhabalar, benim de 2 ocakta dondurulmuş embriyolarım transfer yapılacak. İlk tüp bebek deneyimimiz. Her türlü tavsiyeye açığım :)
Hos bulduk bacım doktorun söylediği pazar ama açık olmayınca pzt gel dedi teste.pazara beklemek zor bır de pztHoş geldin bacı, kaç günün kaldı teste( doktorun söylediğine, senşn yapacağına değil)
bak ya 6.gün 44 az mı dion zoppa gelio bakDün dayanamayıp test yaptım da 44 çıktı 6. Gün için düşükmü çok
var var herşey var altında :) bazen üstünde de bende bahçeci bursada tedavideyim benim transferimde ocakta olcak galiba kızlar
var var herşey var altında :) bazen üstünde de oluyor :)):
bende bahçeci bursada tedavideyim benim transferimde ocakta olcak galiba kızlarvar var herşey var altında :) bazen üstünde de oluyor :)):
Kendisine ben de ayni şeyi söyledim bence de gayet iyi artışı da görecek inşallah güzelcebak ya 6.gün 44 az mı dion zoppa gelio bak
yok o zoppa istio ondan öle yazmışKendisine ben de ayni şeyi söyledim bence de gayet iyi artışı da görecek inşallah güzelce
Ben adımı değiştirdim transfer öncesi senle yorumlaşmıştık 20lik dişim ağrıyor diye ağlıyordum eşim pöh yanımda değil gelecek falan demiştim sana bana o zaman çok moral vermiştin twşekkğr ederimbak ya 6.gün 44 az mı dion zoppa gelio bak
Küçük yaramaz gelince acısını çıkartır ondan bence elini kana bulamayok o zoppa istio ondan öle yazmış
Kimyasal olmaz demi yaaayok o zoppa istio ondan öle yazmış
ocak transferimiz çok maşallah belli olsnda herkesnki ekleyelm listeye şöle bi yeni yıl açılışı olsunbende bahçeci bursada tedavideyim benim transferimde ocakta olcak galiba kızlar
Anam hatrladm herkes nıck değiştirio noluyo baci benm aklımı neden karıştıryonuz yaşlı başlı kadınım benBen adımı değiştirdim transfer öncesi senle yorumlaşmıştık 20lik dişim ağrıyor diye ağlıyordum eşim pöh yanımda değil gelecek falan demiştim sana bana o zaman çok moral vermiştin twşekkğr ederim
gırgırına :)): lafın gelişine vurdum.üstünde ne oluyor acepmrk ettim şimdi
Değiştiriyim dedimAnam hatrladm herkes nıck değiştirio noluyo baci benm aklımı neden karıştıryonuz yaşlı başlı kadınım ben
Neden olaun ya gününe göre harika bir değer hemende kötüsünü düşünme azıcık pozitif ol .gelecek o minnoş anası sev onuu senKimyasal olmaz demi yaaa
Yokk cnm öle geçiştiremezssin açıklayacaksın onu banagırgırına :)): lafın gelişine vurdum.
geldim geldim :) bunak patronum yine aynı şeyleri sorup duruyorda ona laf yetiştirmek uğraşıyordum :)):napalım gelmesini beklicez yoksa bana bugün uyku haram mrktan uyuyamam daha
İnşallah canım beniimmmNeden olaun ya gününe göre harika bir değer hemende kötüsünü düşünme azıcık pozitif ol .gelecek o minnoş anası sev onuu sen