- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 34
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #15.001
Ay ne güzel maşallahŞuan 5+4 dedi canım. 2 hafta sonra tekrar gideceğiz o zaman ne der artık bilmiyorum. Daha tecrübeli arkadaşlar bilgi verebilir
Teşekkür ederim. İnsan aşama kaydettikçe bir sonraki leveldeki bilgileri öğreniyorSat:son adet tarihi
İğne kan sulandırıcı iğne mi acaba?Transfere 5 gün kala iğne ve fitile başlattı ekstradan prednol da kullanırdı 5 gün boyunca. Transfer günü de ilave olarak kan sulandırıcı ekledi
Beni kontrolede çağırmadı keltosBenden de beta istememişlerdi. Sadece kontrole çağırıp ultrasonla bakmıştı. Parça falan kalmasın diye.
Kurtaj oldum canim bugun 1 hafta olduNedir şimdi durumun, kanama olmadıysa betaya da bakmadıysa nerden biliyorsunuz düşük yaptığını, sen yine de 20 nin altına inene kadar baktır betana arada
Teşekkür ederim. E2 ve progestan için kan vermenizi istedi mi her kontrolde?Tedaviniz hayırlı olsun transfere 3 yada 4 gün kala başlanıyor
Evet canim transfere kadar her kontrolde bakılıyorTeşekkür ederim. E2 ve progestan için kan vermenizi istedi mi her kontrolde?
Prednol de kullanmış mıydınız
Yok canım kan sulandırıcı değil. Progestan iğnesi (kalçadan) veya muadili olan prolutex(göbekten) transfer öncesi 5 günden itibaren başlatıldı bende kan sulandırıcıyı transfer günü yapıyorlar ve sonrasında devam ediliyorİğne kan sulandırıcı iğne mi acaba?
En sevmediğim ilaç oydu ya çok acı Bi tadı var. Bağışıklık için sanırım içeriğini tam bilmiyorumKullandım 5 gün ben
Gecirmedim tatlim ilk rahim filminde hersey normaldi 2 sene once cektirmistim 1.5 sene oncede rahimde polip var dendi histeroskopi ile rahimden polip aldirmistim bu ameliyat rahimde tranva yatarimis dedi doktorum ameliyat olucam bu hafta merak ettigim dusuktemi oldu yoksa polip aldirirkenmiEvet genelde düşükten ya da kürtajdan sonra yapışıklık oluyor diyorlar, ya da çok ciddi bir enfeksiyon geçirmiş olman gerekiyor, geçirdin mi enfeksiyon hiç
Son adet tarihiAyy ne kadar güzelsat ne onu bile bilmiyorum ki
Düşük yada kürtajdan sonra olabiliyor.Gecirmedim tatlim ilk rahim filminde hersey normaldi 2 sene once cektirmistim 1.5 sene oncede rahimde polip var dendi histeroskopi ile rahimden polip aldirmistim bu ameliyat rahimde tranva yatarimis dedi doktorum ameliyat olucam bu hafta merak ettigim dusuktemi oldu yoksa polip aldirirkenmi
Kel işte ne olacakBeni kontrolede çağırmadı keltos
Teşekkür ederim. Bakalım kısmet istiyorduk biz de çok. Hemşireye sordum olabilir ama net kesede belli olur dediBüyük ihtimal ikizdir maşallah
Evet çok acıydı ya ne yersem yeyim epey bı geçmedi tadı dilimden Allah tan 5 gündu dayandım bide zitromax vardı onun yerine azitro almıştık yoktu ecz lerde oda 3 gün kullandım büyüktü odaEn sevmediğim ilaç oydu ya çok acı Bi tadı var. Bağışıklık için sanırım içeriğini tam bilmiyorum
Azitroyu opu sonrası vermişti doktor olası enfeksiyona karşı. Sorma ya üstüne neler yiyordum tadı geçsin diye. Haftalık iğnem yok ben günlük prolutex var fitil günde 3 günde 3 estrofem folid d vitamini. Fix zaten genelde aynı ilaçlar ama benim göbeğim çıktı resmen ya iğneyi göbekten vurduğum için mi acabaEvet çok acıydı ya ne yersem yeyim epey bı geçmedi tadı dilimden Allah tan 5 gündu dayandım bide zitromax vardı onun yerine azitro almıştık yoktu ecz lerde oda 3 gün kullandım büyüktü odafitil günlük haftalık iğne folik estrofem bide tiroid ilacım var şimdi
Sağlıcakla ilerlesin inşaallahTeşekkür ederim. Bakalım kısmet istiyorduk biz de çok. Hemşireye sordum olabilir ama net kesede belli olur dedi
Aynen hepsine toplama sonrası başladım Günlük oksapar (enox ) var haftalık prolutan var düşük riski için mis estrofem sabah akşam progestan fitil sabah 2 akşam 2 folik 1 zaten evet göbekte günlük yer arıyorum vurmadigimiz neresi var diye morariyo bide bazen eşimde bana diyo gobus çıktı diye ya bende dedim iğne ilaç bide adet gormuyoruz normal sanki bide boyum da kısa yani 1.60 tipik türkAzitroyu opu sonrası vermişti doktor olası enfeksiyona karşı. Sorma ya üstüne neler yiyordum tadı geçsin diye. Haftalık iğnem yok ben günlük prolutex var fitil günde 3 günde 3 estrofem folid d vitamini. Fix zaten genelde aynı ilaçlar ama benim göbeğim çıktı resmen ya iğneyi göbekten vurduğum için mi acaba
Evet oksapar da var gerçi onu bulamıyorum enox alıyorum. Bence iğneler yapıyo bu kadar erkenden göbek çıkmazdıAynen hepsine toplama sonrası başladım Günlük oksapar (enox ) var haftalık prolutan var düşük riski için mis estrofem sabah akşam progestan fitil sabah 2 akşam 2 folik 1 zaten evet göbekte günlük yer arıyorum vurmadigimiz neresi var diye morariyo bide bazen eşimde bana diyo gobus çıktı diye ya bende dedim iğne ilaç bide adet gormuyoruz normal sanki bide boyum da kısa yani 1.60 tipik türkgobus büyüdü deyip duruyo yinede