Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Evet oksapar da var gerçi onu bulamıyorum enox alıyorum. Bence iğneler yapıyo bu kadar erkenden göbek çıkmazdı 😁 ben zayıfım 50 kiloyum boyumda 1.63 ama sadece göbek çıktı başka bişey yok 😁 birde iç çamaşır izinden itibaren çıktı çizgi var göbeğin yarısında 🤣 ilginç bişey oldu
Aynen bı kere buldum oksapar ı 2 seferdir enox alıyorum olabilir ya ben ona yoruyorum ama etrafıma da he öyledir diyorum napayım 😂 yok desem agresif inatçı sinirli oluyorum 😂😂 hiç dikkat etmedim bak göbek kısmına çevresine iğneler morarti bide ben laparoskopi oldum zaten onların izi de duruyo daha

Aynen bı kere buldum oksapar ı 2 seferdir enox alıyorum olabilir ya ben ona yoruyorum ama etrafıma da he öyledir diyorum napayım 😂 yok desem agresif inatçı sinirli oluyorum 😂😂 hiç dikkat etmedim bak göbek kısmına çevresine iğneler morarti bide ben laparoskopi oldum zaten onların izi de duruyo daha
Aaa laparoskopi de iz oluyor mu vajinal yapılıyor sanıyorum ben. Sorma mosmor valla süzgeçe döndük gene

Gecirmedim tatlim ilk rahim filminde hersey normaldi 2 sene once cektirmistim 1.5 sene oncede rahimde polip var dendi histeroskopi ile rahimden polip aldirmistim bu ameliyat rahimde tranva yatarimis dedi doktorum ameliyat olucam bu hafta merak ettigim dusuktemi oldu yoksa polip aldirirkenmi
Anladım canım çok geçmiş olsun, sebebine takılma bence,ameliyatını ol sağlıcakla hamile kal inşallah, belki kendiliğinden gelir mucizen, belli mi olur🥰🧿🍀🎉🎊

Aaa laparoskopi de iz oluyor mu vajinal yapılıyor sanıyorum ben. Sorma mosmor valla süzgeçe döndük gene
Yok hsg gibi düşün ama sağ sol kasık da ve göbek deliginde iz var 3 kollu bi aletle küçük 1 2mm lik kesiler dikisler oluyo olsun mutluluğa giden yol bunlar bizlerde böyle gecircekmisiz Rabbime çok şükür yine de

Yok hsg gibi düşün ama sağ sol kasık da ve göbek deliginde iz var 3 kollu bi aletle küçük 1 2mm lik kesiler dikisler oluyo olsun mutluluğa giden yol bunlar bizlerde böyle gecircekmisiz Rabbime çok şükür yine de
Aaa küçükmüş olsun canım ne gerekiyorsa o yapılsın ne yapalım bizler evlada mücadele ederek kavuşacak annelermişiz. Yeterki versin 😊☘️🙏🏻 hepsi geçecek bir gün

Merhaba kızlar.. Bende 29 ocakta 3.gün embriyo transferi oldum.. Transfer oldugum gün ve sonraki gün şiddetli bel agrılarım oldu.. Geçti.. Dünde karın agrım oldu asırıydı iki büklüm oldum resmen.. Oda geçti.. Su an sadece böyle içimde agrı acı var.. Neden olur acaba.. Sizde bir umut mu bunlar

Merhaba kızlar.. Bende 29 ocakta 3.gün embriyo transferi oldum.. Transfer oldugum gün ve sonraki gün şiddetli bel agrılarım oldu.. Geçti.. Dünde karın agrım oldu asırıydı iki büklüm oldum resmen.. Oda geçti.. Su an sadece böyle içimde agrı acı var.. Neden olur acaba.. Sizde bir umut mu bunlar
Hayırlı olsun benimde yumurta toplamadan sonraki 2 gün aynı karın ağrısı olmuştu hatta içten içe parçalanıyor sanıyordum yumurta transfer günü sabah çok az ağrım vardı hatta yok bile sayılır ben hafif sızı hissediyordum 1 gün kadarda o az ağrı sürdü sonra geçti çok şükür her şey güzel olsun inşallah sizin için 🤲🏻🌸

Aynı gün transfer olmuşuz🥰🧿🍀🎉🎊 inşallah hamilelik belirtisidir yaşadıkların.bende bir belirti yok henüz🍀

Kızlar bugün 3. Günüm eşimin evde olmayışını fırsat bilip normal kaset test yaptım tek çizgi çıktı😂 kızmayın bana, gazımı aldı en az 2 gün daha yapmam😂🥰🍀🧿🎊🎉
hahaha canımm allahın izniyle pozitif çıkacak testlere alıştırma yapmışsın sennn😅🤗 benim içimde de aynen böyle bir tezcanlılık var şuan 12-14 gün bekleyenlere sonsuz saygı duyuyorum🙊

Kizlarr bisi diycem ben artik ayakda fazla kaldikca yada egilip kaltikca asiri bel agrim oluyor ya sizde hic oluyormu birde bu normal mi bugun bir iki egilip kalktim valla full yatiyorum asiei bel agrim var

Bebegin dusme sebebi %100 bu dedi tatlim ama bu yapisiklik dusukten sonrada olabiliyomus .. ya yeni bir yapisiklik yada benim daha once aldirdigim polipden sonra oldu .. bu hafta amleliyat olup actiricam canim
evt canm yapışıklık sorun ama çözümü var.düşüklerde ve hamile kalamamada önemli bir rolü var.ameliyatın iyi geçer inşallah Allah şifa versin. ama polipten sonra oluşmuş bence küretajın yok sonucta.

Kizlar test yaptım durum sanki pek iç açıcı değil pazar günden bu yana hiç koyulaşma falan yok katlanmadi sanki hayalet çizgide kaldı😭

Eklentiler

• IMG20210202045140.jpg
    IMG20210202045140.jpg
    72,5 KB · Görüntüleme: 54
Kizlar test yaptım durum sanki pek iç açıcı değil pazar günden bu yana hiç koyulaşma falan yok katlanmadi sanki hayalet çizgide kaldı😭
canım birini pazar günü birini ptesi akşam yaptın di mi ? geri gidip önceki testine baktım bence koyulaşma var👍🏻 su içip test yapmak bile etkilemiş olabilir, beta ne zaman nasıl katlanıyor net değil bence hiç canını sıkma allahın izniyle bir sorun yoktur moralini elden bırakma sakın🙏 1 güncük arayla koyulaşmanın bu kadar olması normaldir diye düşündüm ben. çarşambaydı sanırım bir sonraki kan tahlilin. inanıyorum orada değerin katlanmış olacak 🙏💕

Back