Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Ya benim hiç aklım almıyor bu yumurta sperm embriyo işlerini, Allahın işi işte bir yerden sonra anlamıyorum neye göre embriyo oluşuyor. Bürün testlerini yaptırmışsın hala nasıl milyonlarca sperm arasından bozuk olan gidip yumurtayı döllüyor. Normal yolla hamile kalanlarda bu sistem kusursuz çalışıyor demek ki Bu kadar teste araştırmaya rağmen niye düşük yaptın mesela bunun cevabını veremiyorlar işte, ben de düşük yaptım, doktor normal böyle şeyler olabilşr dedi geçti

Çok şaşkınım inan ki. Spermiogram da yaptırdı mı orda? Otomatik yapılan testler çok farklı sonuçlar veriyor. Çıplak gözle embriyologların bakması lazım.
Canım toplamda 7 kere spermiogram yapıldı. Sayı morfoloji hep aynı değişmiyor. Sayı mililitrede 40 milyon, morfoloji %4. Üç kere bahçeci yaptı üçünde de ileri hareket 0 çıktı, emseyde iki kere yapıldı ikisinde de ileri hareket % 25, düzende İleri hareket %50 çıktı. Düzen labın doktoruyla da konuştuk, kesinlikle sıkıntı yok diyor. Bahçecide ilk testi yaptırmıştık ileri hareketi 0 görünce şok olmuştum; o testten üç ay sonra hamile kaldım. Ama düşük oldu, pıhtılaşma varmış. Doktorlar şimdi kafaya taktığın İçin hamile kalamıyorsun diyor, bakalım tüple olacak inşallah. Doktoruma göre yaşımdan dolayı sorun yumurtalarımda, bana bunu dedi sonra 43 yaşında kadından bi yumurta çıktı kadın doğurmak üzere. Yumurtalarıma sahip çıkıyorum çürük değiller

Canım hiçbir şeyi açıklamıyorlar, hatta detay bişey de araştırmıyorlar ki, testlerin hepsini kendim yaptırdım. Bakıyorlar değerlere hadi başlayalım diyorlar veriyorlar iğneyi, opu, sonra embriyo transfer, NEGATİF, neden negatif. ?????? Cevap yok. Allah’ın takdiri. Hadi sıfırdan başlayalım, üçtür aynısı oluyor. Ya deli diyeceksin bi doktor bi sorun bulsa sevincem, diyecem bu sorundan olmuyormuş, şimdi çözülecek sorun olacak. Doktorların bana dediği , olana kadar devam.

Çok haklısın canım benim, aynı cümleyi ben de doktoruma söyledim, sebepsiz infertilite diyor, keşke neden olmadığını bilsem tedavi olsam, en azından tedaviden sonra kesin hamile kalacağımı bilirim. Doktorlara göre tüm olasılıklat normal, instagramda reklam yaparken hastalarımın hepsi pozitifi gördü diyorlar ama canlı doğum oranları nedir paylaşmıyorlar, belki de o pozitif görenlerin çoğu düşük yapıyor, bebeğin gelişimi duruyor vs. Nedenini kimse araştırmıyor. Denemeye devam da, bizim de bir canımız var, hormon basınca normal olmamızı beklemesinler, tüm sistemimiz alt üst oluyor kimsenin umrunda değil

Merhaba o kadar güzel yazmışsınki bende canlı doğum yapanı merak ediyorum bende pozitifi gördüm ama kalp atışını duyamadan gelişmedi mecbur kürtaj oldum genetik teste kadar yapıldı testlerde de bir sorun yok , insan düşünüyor dediğin gibi sebebi nedir diye

Aynen canım senin gibi düşünüyorum. Çok haklısın. Sen nerde tedavi oluyorsun, senin kaçıncı transfer

Evet ben de düşük yaptım, ama şimdi içimde bir korku, acaba bundan sonra hepsi düşükle mi sonuçlanacak diye. Evet açıklayamadıkları şeyler var , deneme yanılma yöntemi yapıyorlar biraz da, ama negatif ya da düşükle sonuçlanınca giden hep bizden gidiyor, zaman kaybı , maddiyat kaybı, cesaret kaybı.. üzüntüsü stresi hepsi ayrı dert maalesef

Aynen canım senin gibi düşünüyorum. Çok haklısın. Sen nerde tedavi oluyorsun, senin kaçıncı transfer
Ben kıbrıstayım canım, burda yaşıyorum, mecburen burda tedaviye başladım,pandemi olmasaydı türkiyede başlamayı düşünüyordum. İlk transferim eylüldeydi, pozitifi gördüm ama düşük yaptım, ikinci için çarşamba günü muayenem var, o zaman belli olacak bakalım dondurulmuşum var , tek embriyo transferi istiyorum inşallah

Hayırlısı olsun inşallah Rabbim kolaylıklar nasip etsin inşallah Allahım gönlünüze göre versin

Anladım canım, Kıbrıs’ın tüp bebek merkezleri meşhur zaten. Burdan oraya giden çok insan oluyor hoş çoğu donasyon için gidiyor ama yine de başarılılar. Başka şehirde başka ülkede tedavi olmak zor, belki hayırlı olmuştur Türkiye’ye gelememek. Dediğin gibi düşük, nedenini bilemek çok zor ama hiç takılma doktorlar her gebelik farklıdır, önceki gibi olacak diye bişey yok diyorlar. Umarım bu sefer kucağına alırsın. Yani alırız hepimiz inşallah

İnşallah canım, teşekkür ederim. Bu yolda emek veren tüm kadınların hakkı evlat sahibi olmak, senin de benim de burdaki tüm arkadaşların da kucaklarımız dolsun inşallah bebeklerle yorulmadan, yıpranmadan en kısa zamanda

Hee valla erkenciyiz gibi estrofemden mi oluyo bilemedim banttan sonra estrofem e gectimde.. bide sey sorcaktim sana daha once hic gebe kaldinmi yani bu liflerin cekilmesini hissetmismiydin? Erken donemde bende boyle hissetmistimde o yuzden sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…