- 7 Ocak 2009
- 7.064
- 11.464
- 34
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #1.221
26 aralıkBugun transfer olanlar test gunleriniz ne zaman bakimmm
O kadar beklermiyim söz veremiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
26 aralıkBugun transfer olanlar test gunleriniz ne zaman bakimmm
sensin güzelGüzele ne yakışmaz bebeğim.
bugun transfer olmadım ama 31 aralikBugun transfer olanlar test gunleriniz ne zaman bakimmm
Ben 7 gun sonra seninde 5. Gun degilmi cikar bence26 aralık
10 gun. Hadi hayiirlisi insallllaaahhh herkese cok dua ediyorummmbugun transfer olmadım ama 31 aralik
Asko benimmm ooo isim degisikligi vardi ya bugun ismi degistrdimKizlaar adanali domestos necoldu listede gozukmuyor baktimda
5. Gün cnm benimde hayırlısı bakalım inşallahBen 7 gun sonra seninde 5. Gun degilmi cikar bence
20sinde yaparsın sen26 aralık
Vaay uyanik vaayy kiz senmiydin hele diyom bunun yazilari benziyor adanaliya bende gordum evet degistirilebiliyomus artik domestosda iyide bre temizlio yapasim geliyodu sayendeAsko benimmm ooo isim degisikligi vardi ya bugun ismi degistrdim
Aret kamar drumuz transferden snra bide prograf die bir ilaç vermiş.arkds dekort kortizon zaten bide .bağışıklık baskılayıcı prograf vermiş bu nasl bir ağır ilaçlar vay anasını aklım almıo bizden baska kullananda yok sanırımAret seyhamda mı kız?
nisan ayindan beri kullnyrdm degisiklik olsn dedim bebisim yaa ama bu ismim suan ki ruh halime pek uygun degilmiiiiVaay uyanik vaayy kiz senmiydin hele diyom bunun yazilari benziyor adanaliya bende gordum evet degistirilebiliyomus artik domestosda iyide bre temizlio yapasim geliyodu sayende
Cok begendim canim valla soyle soylim biz transferden sonra bebisimizinde ismini umut koymustuk unisex ya bide oyle hitap ediyoruz gecici olarak tek umudumuz diye o da bize umut veriyo teyzesinisan ayindan beri kullnyrdm degisiklik olsn dedim bebisim yaa ama bu ismim suan ki ruh halime pek uygun degilmiiii
Yakışmışşş bebemmm pek datlu olmuşunHALAMGİL.......... YAKISIYOR MU BI BAK BAKALIM
Şımartıyosun beni halamin giziYakışmışşş bebemmm pek datlu olmuşun
ahh ahhh o umut ismi yok muuu canim ikizlerimin birinin adiydi nasip degilmis ama hayrlisi olsn bebeşin herseyiyle umutla gelsin sana bebegimCok begendim canim valla soyle soylim biz transferden sonra bebisimizinde ismini umut koymustuk unisex ya bide oyle hitap ediyoruz gecici olarak tek umudumuz diye o da bize umut veriyo teyzesi
Cancazim uzuldum kayibina ama onu isminde bile tasiman cok guzel birsey seni motive etsin iste boyle annesi Hepinize gelicek inshaAllah ben inaniyom bu topic herkeze hayirli uguurluuu gelecek Dua ediyorum hepiniz icin sessiz sesdasizahh ahhh o umut ismi yok muuu canim ikizlerimin birinin adiydi nasip degilmis ama hayrlisi olsn bebeşin herseyiyle umutla gelsin sana bebegim
bende proletux a gecmek istiyorum . benim progestron 50 mg kalçadan . artık popom delik deşik enjeksiyona gitmesi ayrı dert .Acikcasi benim acimiyor bazen batiramadigimda girmekte zorlandiginda acima ve hafif sisme oluyo onun haricinde iyiyim yada alıştı vucudum ilk zmaanlar biraz daha aciyordu simdi daha iyiyim nerdeyse 25 gundur kullaniyorum ben alistia artik vucudumvuraacgin zaman ekinde biraz isit sonra ayakta vur etini sıkıştır igne girdikten sonra birak cok yavas enjekte et igneyi bitince bi 5 saniye bekle igneyi cikar
ilk denemem olacak taze dediğiniz sanırım dondurulmamış embriyo transferi değil mi?Oo az kalmış kuzum hayrlı olsun inşlhhhtaze transfer mi olcak?