Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Vaay uyanik vaayy kiz senmiydin hele diyom bunun yazilari benziyor adanaliya🤣🙈 bende gordum evet degistirilebiliyomus artik domestosda iyide bre🥰😍 temizlio yapasim geliyodu sayende🤣🤣
nisan ayindan beri kullnyrdm degisiklik olsn dedim bebisim yaa ama bu ismim suan ki ruh halime pek uygun degilmiiii 🤱🤱🤰🤰🤰🤰👶🏻👨‍👩‍👧‍👦🤗💚💛💙💜🧡

nisan ayindan beri kullnyrdm degisiklik olsn dedim bebisim yaa ama bu ismim suan ki ruh halime pek uygun degilmiiii 🤱🤱🤰🤰🤰🤰👶🏻👨‍👩‍👧‍👦🤗💚💛💙💜🧡
Cok begendim canim valla 😍 soyle soylim biz transferden sonra bebisimizinde ismini umut koymustuk unisex ya bide 🥰🤣 oyle hitap ediyoruz gecici olarak tek umudumuz diye🙈 o da bize umut veriyo teyzesi🤗

Cok begendim canim valla 😍 soyle soylim biz transferden sonra bebisimizinde ismini umut koymustuk unisex ya bide 🥰🤣 oyle hitap ediyoruz gecici olarak tek umudumuz diye🙈 o da bize umut veriyo teyzesi🤗
ahh ahhh o umut ismi yok muuu canim ikizlerimin birinin adiydi nasip degilmis ama hayrlisi olsn bebeşin herseyiyle umutla gelsin sana bebegim🤗💙💛

ahh ahhh o umut ismi yok muuu canim ikizlerimin birinin adiydi nasip degilmis ama hayrlisi olsn bebeşin herseyiyle umutla gelsin sana bebegim🤗💙💛
Cancazim uzuldum kayibina 😔 ama onu isminde bile tasiman cok guzel birsey seni motive etsin iste boyle annesi ❤️ Hepinize gelicek inshaAllah ben inaniyom bu topic herkeze hayirli uguurluuu gelecek 👍🏻 Dua ediyorum hepiniz icin sessiz sesdasiz🙏🏻🤲🏻

Acikcasi benim acimiyor bazen batiramadigimda girmekte zorlandiginda acima ve hafif sisme oluyo onun haricinde iyiyim yada alıştı vucudum ilk zmaanlar biraz daha aciyordu simdi daha iyiyim nerdeyse 25 gundur kullaniyorum ben alistia artik vucudum😊vuraacgin zaman ekinde biraz isit sonra ayakta vur etini sıkıştır igne girdikten sonra birak cok yavas enjekte et igneyi bitince bi 5 saniye bekle igneyi cikar😊😊
bende proletux a gecmek istiyorum . benim progestron 50 mg kalçadan . artık popom delik deşik enjeksiyona gitmesi ayrı dert .
evde eşim yapmıştı göbek ignesinş bunu da yapar onlar daha kolay ya

X