Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Cancazim uzuldum kayibina ama onu isminde bile tasiman cok guzel birsey seni motive etsin iste boyle annesi Hepinize gelicek inshaAllah ben inaniyom bu topic herkeze hayirli uguurluuu gelecek Dua ediyorum hepiniz icin sessiz sesdasiz
bnde inaniyrumm kuzummm allh razi olsunn

Assla çürük değiller canim ya. 5. Güne gidememesinin seninle alakası yok. Ileri hiz 0 iken de hamile kalınır ama çok düşük bir ihtimal. spermin kalitesi hareketten anlaşılır ama. Çünkü sperm doğası gereği hareketli olmak zorunda. Eğer hareket yoksa spermde anormallik vardır. Bize illa ki tüp bebek merkezinde yaptırın dediler. Embriyolog baksın dediler. Makineyle bakılıyormuş diger yerlerde.

Bizimki de 5 günlük baskılayıcı veriyor vücut embriyoyu düşman bellemesin diye. Sizinki de 5 günlüktür ya

Hee valla erkenciyiz gibi estrofemden mi oluyo bilemedim banttan sonra estrofem e gectimde.. bide sey sorcaktim sana daha once hic gebe kaldinmi yani bu liflerin cekilmesini hissetmismiydin? Erken donemde bende boyle hissetmistimde o yuzden sordum
Yok canim daha once hic kalmadim gebe ya boyle genelde alt bacagimda sanki uyuşma boyle cekilme gibi oluyo anlamadim bende bazen gebelikye huzursuz bacak sendromu falan oluyormus bilmiyorum artik

Canım hadi dediğin mantıkla düzen labı geç bi tüp bebek merkezinde 0 öbüründe 25 çıktı. Hangisini inanıcaz. Şuan ana kadar bi sebeple olmadı ama inşallah benim şu dördüncü tutsun da bu karışıklıklar bitsin. Hepimizin tutsun tabiki de. Oynatmaya az kaldı modum zaten

Ben de sana katkıda bulunuyorum işte darlayan sorularımla daha çabuk oynatırsın işte emsey de mi tüp bebek merkezi? Benim haberim yok ki beybi. Bide 6 ayda bir değerler değişebiliyor diyip bu sıkıcı muhabbeti sonlandırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…