- 28 Kasım 2020
- 54
- 111
- 27
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #1.161
Ilk 3 gün istirahat dedi sonrasında günlük hayatına kendini yormadan dönebilirsin dedi ağır işler önermiyoruz beslenmemize dikkat ediyoruz dedi 3 gündem sonra kendini yormadan merdiven çıkabilirsin yürüyüş yapabilirsin dediNe önerdi domtor ne yap ne yspma dedi
Akşam 11 de yapcamYa her dr farklı farklı verio bizimki prolutex 2adet yaptırıo göbemm acııııooooo artık
Aynen canım. Tek ben değilmişim onu anladımahahah aynen işte bu yaaa hırs yaptık hepimiz bu bir zafer meselesine döndü artıkamann oturmaya mı geldik bacım oynayacaz gülecez ama inadına da ana olacaz hedef bu
0.4 yazıyor üstündeBu cok iyiymis. Benimkiler ufak 2'ser tane var icinde. 0,6 likmi bu
Kan sulandırıcı iğne günde bir adetOksapar ne kız
İki ayrı eczaneden aldım ikisi de bunu verdi farklısı da mı var acaba bununbnmkide oyle cnm
hayırlı olsun inşallahKizlar benimde yumurtalar büyümüş çarşamba akşamı catlatma iğnesi vurucam nasipse perşembe günü de toplama işlemi olcak hadi hayırlısı bakalım
ah ah seninde şiştimi göbeğin ben dokunamıyorum o dereceAkşam 11 de yapcam
Ay ay okudum aman evlerden ırak olsunKan sulandırıcı iğne günde bir adet
hee oyüzden Allah saglıklı ve hayırlı evlat verain sen yerain iğneleri o ilk baba derAynen canım. Tek ben değilmişim onu anladımBöyle böyle yaklaşıyoruz işte hedefe. Yalnız ilerde bu çocuklar bi zahmet anaya saygılı olsun, dikbaşlı olmasın, emo filan takılmasınlar. Resmen göbeğimiz çatladı getirecez dünyaya diye
Daha yapamadımah ah seninde şiştimi göbeğin ben dokunamıyorum o derece
Oo az kalmış kuzum hayrlı olsun inşlhhhselam kızlar bende sayfanıza geldim 7. yumurta büyütme iğnemi oldum inşallah hayırlı sonuçlar alırız
Ayyy göbeğine kırmızı kurdela bağla açılış içinDaha yapamadımgece 11 de ilk deliği açacağım sonrası Allah kerim. Çatlatma iğnesinş yeni yaptım
Hahaha ay alemsin ya ne güldümAyyy göbeğine kırmızı kurdela bağla açılış için
Ay yaa 3 5 ile biter inşallahAyyy göbeğine kırmızı kurdela bağla açılış için
Ona vermiş sana ne oluyoBebem ya sevinçli çıkmıs transferden hibor iğne vermişler bide kan sulandırıcı o nedir yaben istemiom bananeee
Ah haloşum ben sana kızabilir miyimAnladım bacooo ne kızıonokdr prof sun kime soralım başka