Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Eşime spermde DNA hasar testi de yaptırdık hasar %4 çıktı. Eşimin spermlerde de bişey yok yani. Güya benim yumurtalar da iyi ama on embriyodan neden iki tane kalıyor. Moralim bozuluyor. Merkezi suçlamaya başladım artık. Senin doktorun kim. Kaliteleri 4bc, 4cc
Ebru hocadayım ben. Kaçıncı günden sonra geriliyor spermler? Sperm testini nerde yaptırdınız? Tüp bebek merkezinde mi?

evet canım inşallah , bende de kan pıhtılaşması çıktı ama tek başına gelişmemesinin sebebi o olmaz dedi cem bey , coraspin kullanıyorum sonradan kan sulandırıcı iğne verirmi bilmiyorum inşallah cem beyden alırız yine yeşil kalpleri :)
Yeşil kalp ne kız 😁

Aynen canım. Tek ben değilmişim onu anladım🤣Böyle böyle yaklaşıyoruz işte hedefe. Yalnız ilerde bu çocuklar bi zahmet anaya saygılı olsun, dikbaşlı olmasın, emo filan takılmasınlar. Resmen göbeğimiz çatladı getirecez dünyaya diye 🥰
Resmen tohumuna para saydık 😂😂😂

Ebru hocadayım ben. Kaçıncı günden sonra geriliyor spermler? Sperm testini nerde yaptırdınız? Tüp bebek merkezinde mi?
DNA hasar testini düzen laboratuvarında yaptırdık, çok araştırdım en iyisi orasıymış, eşimin spermiogramları da normaldi ama aklıma takıldı yaptırdık, hasar çıkmadı. İlk tedavimi emseyde olmuştum orda 5 yumurtanın 3ünü döllediler, 3 embriyo da beşinci gün 4aa kalite olmuştu, yani orda beşe gitme sorunu yaşamadık. Bahçecide ilk tedavide 7 yumoş toplandı hepsi döllendi 6. Gün 2 embriyo dondurdular. Bahçecideki ikinci tedavimde 10 yumurta çıktı hepsi döllendi. 3. Gün 7 embriyo 8 hücreliydi, üçü geriden geliyordu ama beşinci gün diğerleri blast olamadı dediler sadece 2si dondurulabildi yine. Niye böyle oluyor dedim yumurtaları kromozomu bozuk sperm döllemiştir dediler. Eşimin sperm sayısı yüksek, DNA hasarı yok, nasıl başardılar bozuk kromozomlu spermleri seçmeyi çok merak ediyorum canım, içim yandııııı o embriyolara.

Beni hiç yakmamıştı 😳 suyu önden dışarı fışkırtma. Ilaç iğnenin ucuna değerse, etine batırırken acıtır. Yoksa suyu enjekte ederken yakmıyor o beybi.
Hemşire yaptı bugün hastanede çok acayip yandı ya göbeğimin tam orta hizasına yaptı ondan mı acıdı bilmiyorum ama bildiğin yaktı geçti

b9a19d7d4ac7c87c653cfb0e7104bbbc.jpg
Ah kalbimmm HAYALİM🤱🤰👶🏻💞👨‍👩‍👧‍👦

DNA hasar testini düzen laboratuvarında yaptırdık, çok araştırdım en iyisi orasıymış, eşimin spermiogramları da normaldi ama aklıma takıldı yaptırdık, hasar çıkmadı. İlk tedavimi emseyde olmuştum orda 5 yumurtanın 3ünü döllediler, 3 embriyo da beşinci gün 4aa kalite olmuştu, yani orda beşe gitme sorunu yaşamadık. Bahçecide ilk tedavide 7 yumoş toplandı hepsi döllendi 6. Gün 2 embriyo dondurdular. Bahçecideki ikinci tedavimde 10 yumurta çıktı hepsi döllendi. 3. Gün 7 embriyo 8 hücreliydi, üçü geriden geliyordu ama beşinci gün diğerleri blast olamadı dediler sadece 2si dondurulabildi yine. Niye böyle oluyor dedim yumurtaları kromozomu bozuk sperm döllemiştir dediler. Eşimin sperm sayısı yüksek, DNA hasarı yok, nasıl başardılar bozuk kromozomlu spermleri seçmeyi çok merak ediyorum canım, içim yandııııı o embriyolara.
Çok şaşkınım inan ki. Spermiogram da yaptırdı mı orda? Otomatik yapılan testler çok farklı sonuçlar veriyor. Çıplak gözle embriyologların bakması lazım.

X