Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Eşime spermde DNA hasar testi de yaptırdık hasar %4 çıktı. Eşimin spermlerde de bişey yok yani. Güya benim yumurtalar da iyi ama on embriyodan neden iki tane kalıyor. Moralim bozuluyor. Merkezi suçlamaya başladım artık. Senin doktorun kim. Kaliteleri 4bc, 4cc

merhaba bugün değildi canım benim yarın 2 de olacak transfer hayırlısı diyelim benimde kalite 4bc
İşten geldim yorgunluk yanlış anlamışım:)) hayırlı olsun şimdiden. umarım bu sefer pozitifi alırız. İlk tedaviden donuk embriyo mu kalmıştı, kaç tane transfer edilecek yarın. Benim ilk tedavide iki embriyom vardı 5bc, 5cc pgtli olmadılar. Şimdi yine iki tane 4bc, 4cc. İki tane yine transfer olacak. Rabbim bu sefer kucağımıza almayı nasip etsin

inşlh bu sefer kavuşursun bebişinehepimiz bir umutla uğraşıyoruz işte Allah emeğimizin karşılığını verir elbet

sorun değil canım :)) benim ilk tedaviden 1 embriyo kaldı o yüzden tek transfer olacak , normalde birden fazla kalsaydıda tek transfer ederim diyordu cem bey . eğer iki transfer ederim deseydi tekrardan yumurta toplama aşamalarından geçmeyi planlamıştık , ben ilkinde de pozitifi gördüm 7. haftadan sonra gelişmedi sonra genetik test yaptırdık bir şey cıkmadı olanı deneyeceğiz o yüzden

inşlh bu sefer kavuşursun bebişinehepimiz bir umutla uğraşıyoruz işte Allah emeğimizin karşılığını verir elbet
Ay evet hepimizin mücadele aynı. Eskiden doğal gebe kalanlara özenirdim, şimdi bir iki tüp bebekle tutanlara da özeniyorum. Artık dördüncü denemeye gelince hafiften oynatmaya az kaldı modundayım artık aminnnnnn bu arada, hepimiz kavuşalım inşallah

Aminnnyalnız değilsin bacım burda herkes tırlatmış durumda zaten akıllı hiç yokokdr ilaç deneme bekleme hangimiz normaliz ki Ama pes etmek yılmak yok Allah güç versinde bebelerimizi alana kdr son gaz devam

Anladım canım. O yeşil kalplerden biri de şenmişsin demekki. Allah bi daha yaşatmasın, kan pıhtılaşması testi yaptırdın mı, coraspin/hibor/ oksapar gibi kan sulandırıcı kullanıyor musun. Bende 8. Haftada kürtaj oldum, pıhtılaşma çıktı bende ondan dediler. Bahçecide 4bc iyi kalite embriyo. Opuya girmeden denediğin iyi olmuş, Allah bu kucağına almayı nasip etsin. Senin sonucunu aldığın günlerde ben de transfer olucam. İnşallah peşpeşe alırız güzel haberleri

Aminnnyalnız değilsin bacım burda herkes tırlatmış durumda zaten akıllı hiç yokokdr ilaç deneme bekleme hangimiz normaliz ki Ama pes etmek yılmak yok Allah güç versinde bebelerimizi alana kdr son gaz devam
Ay zaten farkettim onu; bu topic tam benim kafada. Hafiften yandı hepimizin beyni artık. aynen pes etmek yok, negatif aldıkça daha da hırslanıyorum manyağa bağladım.

evet canım inşallah , bende de kan pıhtılaşması çıktı ama tek başına gelişmemesinin sebebi o olmaz dedi cem bey , coraspin kullanıyorum sonradan kan sulandırıcı iğne verirmi bilmiyorum inşallah cem beyden alırız yine yeşil kalpleri :)

Canım sen yine de yarın kan sulandırıcı iğne sor mutlaka tedbirini almış olursun. Hadi bekliyorum yeşil kalp. Yarın 2 de dua edicem. Adını bilmiyorum ama rumuzunu söylerim.

Canım sen yine de yarın kan sulandırıcı iğne sor mutlaka tedbirini almış olursun. Hadi bekliyorum yeşil kalp. Yarın 2 de dua edicem. Adını bilmiyorum ama rumuzunu söylerim.
Tamam canım aklımda cem beyi yakalayınca soracağım :) sinem ben burada çok teşekkür ederim hepimiz birbirimizin dualarındayız ne güzel

Oksopar kovitte kullaniliyormus. Bulmakta zormus. Nasil o kadar uzun sure bulunacak bi fikrim yok acikcasi acisindanda gectim. Yazdirdinmi oksopari bu arada ?
Ben iki kutu almıştım şuan tekrar yazdırmadım şimdilik 20 günlük iğnem var bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…