- 3 Nisan 2019
- 2.238
- 2.691
- 31
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #1.141
Yaaa ben sıkıntı yaşamamıştımzor buldu tanidik eczane olmasina ragmn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa ben sıkıntı yaşamamıştımzor buldu tanidik eczane olmasina ragmn
hemsirem soyledi ama bana zaten bulndu sükür bakalimYaaa ben sıkıntı yaşamamıştım
Bende prolutonu zor bulmuştum piyasada yok demişlerdihemsirem soyledi ama bana zaten bulndu sükür bakalim
Bana çarşamba günü Progestan günde 3 defa sabah öğle akşam ikişer tane prolutex Her gün sabah bir tane göbekten kan sulandırıcı iğne akşamları bir tane göbekten climone bant (ilk defa kullniyorum rahim kalinlasmasi icinmis) bugun kullnmaya basladim bakalim rabbim emeklerimizi boşa cikarmasin miniklerimizi kucagimiza aldigimjz günleri gormemizi nasip etsin amin. bu arada estrofeme ve elevite devam ediyrum halaBende prolutonu zor bulmuştum piyasada yok demişlerdi
Kac tane var icinde iki degilmi canim ?Ben iki kutu almıştım şuan tekrar yazdırmadım şimdilik 20 günlük iğnem var bakalım
Ahah 1hafta felan oldu gıııı nerde kaldın illa davet beklionuz haaPlutonMerkez anaaaaaaa bu topiği yeni gördüm ne ara açtın gııııı :)): Allah iyiliğinizi versin. :):)):):
Hemen eklerim sağlıkla gelsin kuzucukkPlutonMerkez benim transfer 8 Aralık 3.gün embriosu tek transfer beni de o sonuçları cıvıl cıvıl olacak olan tabloya ekler misin
Ya her dr farklı farklı verio bizimki prolutex 2adet yaptırıo göbemm acııııooooo artıkBana çarşamba günü Progestan günde 3 defa sabah öğle akşam ikişer tane prolutex Her gün sabah bir tane göbekten kan sulandırıcı iğne akşamları bir tane göbekten climone bant (ilk defa kullniyorum rahim kalinlasmasi icinmis) bugun kullnmaya basladim bakalim rabbim emeklerimizi boşa cikarmasin miniklerimizi kucagimiza aldigimjz günleri gormemizi nasip etsin amin. bu arada estrofeme ve elevite devam ediyrum hala
Bana o bantlardan verilmedi Amin inşallah rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın Estrofeme bende devam edşcem günde 4 tane ama elevite nedir onu bilmiyorumBana çarşamba günü Progestan günde 3 defa sabah öğle akşam ikişer tane prolutex Her gün sabah bir tane göbekten kan sulandırıcı iğne akşamları bir tane göbekten climone bant (ilk defa kullniyorum rahim kalinlasmasi icinmis) bugun kullnmaya basladim bakalim rabbim emeklerimizi boşa cikarmasin miniklerimizi kucagimiza aldigimjz günleri gormemizi nasip etsin amin. bu arada estrofeme ve elevite devam ediyrum hala
Bu şekilde bir kutuda 10 tane var 10 günlük yaniKac tane var icinde iki degilmi canim ?
ahahah aynen işte bu yaaa hırs yaptık hepimiz bu bir zafer meselesine döndü artık amann oturmaya mı geldik bacım oynayacaz gülecez ama inadına da ana olacaz hedef buAy zaten farkettim onu; bu topic tam benim kafada. Hafiften yandı hepimizin beyni artık. aynen pes etmek yok, negatif aldıkça daha da hırslanıyorum manyağa bağladım.
Bende opudan sonraki gün test yaptırdım covidli çıktım Allah hafif atlattırsınEvet ya transfer tarihi koyacağımız günden önceki gün covid testim pozitif çıktı zamanlama müthiş elhamdulillah ne diyim
Ne önerdi domtor ne yap ne yspma dediKızlarrr ben geldim çok şükür çok güzel geçti gayet iyiyim
Bu cok iyiymis. Benimkiler ufak 2'ser tane var icinde. 0,6 likmi buBu şekilde bir kutuda 10 tane var 10 günlük yani
Oksapar ne kızNeden kimse bana oksaparın böyle yaktığını söylemedi
Gordm canim 0,4 musBu şekilde bir kutuda 10 tane var 10 günlük yani
Hadi hayırlısı olsun inşallah kaliteli bol bol yumoşların olsun rabbim gönlüne göre versinKizlar benimde yumurtalar büyümüş çarşamba akşamı catlatma iğnesi vurucam nasipse perşembe günü de toplama işlemi olcak hadi hayırlısı bakalım
bnmkide oyle cnmBu şekilde bir kutuda 10 tane var 10 günlük yani