Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Bende prolutonu zor bulmuştum piyasada yok demişlerdi
Bana çarşamba günü Progestan günde 3 defa sabah öğle akşam ikişer tane prolutex Her gün sabah bir tane göbekten kan sulandırıcı iğne akşamları bir tane göbekten climone bant (ilk defa kullniyorum rahim kalinlasmasi icinmis) bugun kullnmaya basladim bakalim rabbim emeklerimizi boşa cikarmasin miniklerimizi kucagimiza aldigimjz günleri gormemizi nasip etsin amin. bu arada estrofeme ve elevite devam ediyrum hala

Bana çarşamba günü Progestan günde 3 defa sabah öğle akşam ikişer tane prolutex Her gün sabah bir tane göbekten kan sulandırıcı iğne akşamları bir tane göbekten climone bant (ilk defa kullniyorum rahim kalinlasmasi icinmis) bugun kullnmaya basladim bakalim rabbim emeklerimizi boşa cikarmasin miniklerimizi kucagimiza aldigimjz günleri gormemizi nasip etsin amin. bu arada estrofeme ve elevite devam ediyrum hala
Ya her dr farklı farklı verio bizimki prolutex 2adet yaptırıo göbemm acııııooooo artık😂

Bana o bantlardan verilmedi 🤷🏻‍♀️ Amin inşallah rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın 🤲🏻 Estrofeme bende devam edşcem günde 4 tane ama elevite nedir onu bilmiyorum

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    107,5 KB · Görüntüleme: 18
Ay zaten farkettim onu; bu topic tam benim kafada. Hafiften yandı hepimizin beyni artık.🤣 aynen pes etmek yok, negatif aldıkça daha da hırslanıyorum manyağa bağladım.
ahahah aynen işte bu yaaa hırs yaptık hepimiz bu bir zafer meselesine döndü artık😂 amann oturmaya mı geldik bacım oynayacaz gülecez ama inadına da ana olacaz hedef bu😎

X