• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Ay dimi ama ya çok uzun sür eilk transferde de 14 gün demişti bana 😁 beklememiştim eşim bu sefer beklicem diyo beni kana götürmeyecekler anlaşıldı 😁🤣
Idrar testi stoklasaydın eve 😁
Ben 8 9 tane almıştım 5.gündeb sonra başlamıştım ya. En son test takmaktan da sıkıldım kan vermeye giderken hiç heyecanlı değildim.
Güzel oluyor panik yapmıyorsun yani idrarda artışı takip edince. Sen bilirsin yine isine karışmış gibi de olmak istemem ama bana kesin haber ver arada yaz geyik yapalım zaman geçsin 😊

İntralipid serummu ne varya o yo ben istemedim bunları al dediler aldım hem bağışık güçlendiriyoruz hem başlıyormuş yoğun bakımdaki hastalara veriliyormuş cem baktı zaar benim tipime buda yoğun bakımlı gibi birşey dedi verdi😁
Ağzından beslenemiyor imajı mı verdin adama 🤣🤣🤣 iyi iyi olsun bağışıklık sağlam olsun iyidir 👍

Amin canım benim elimizden geleni yapıyoruz gerisi takdir ilahi bebeğimizin ismini bile bulduk bugün İstanbul soğuktu ayaz vardi erkek olursa ayaz şuanda konyadayiz felaket yağmur var kız olursa yağmur nasıl ama:eğlence:
o günleri de görelim sağlıkla inşallah canım benim, hamile kalalım da bizim de isimler belli az çok. kayınbabama 2 sene önce sözünü verdim adını koyacam diye:işsiz:adam hala bebek haberi bekliyor bizden, isimden falan vazgeçti,konuyu bile unuttu zaten:skandal:

o günleri de görelim sağlıkla inşallah canım benim, hamile kalalım da bizim de isimler belli az çok. kayınbabama 2 sene önce sözünü verdim adını koyacam diye:işsiz:adam hala bebek haberi bekliyor bizden, isimden falan vazgeçti,konuyu bile unuttu zaten:skandal:
Aynen balım isim falan hiç önemli değil yeterki istediğimiz olsun anında bulunur koyulur ne olacak sanki

Inan ben de eşime dedim ki, ne yaptık da Rabbim bize böyle güzel bir ikramda bulundu? Hamdolsun inşaallah devami gelir. Biliyorsun bu iş keseyle bitmiyor malesef 😑
Biliyorum kuzum seni çok da iyi anlıyorum.. O kaygılı olduğum zamanlarda ne teselliler vermiştin bana 😍☺️ ama şunu düşün gebeliği bırak döllenme aşaması bile büyük bir mucize değil mii? Bu mucizeyi nasip eden Rabbim hayırlısıyla tamamlamani da nasip edecektir inşallah.. Hicbirimizin garantisi yok elbette dua etmekten başka yolumuz yok kuzum iyi düşünelim iyi olsun inşallah 🤲🤲😘😘

Öle işte badişim napalm:KK66: yine sn dk golü yedim
Kankitosum canım olsun bundada vardır bir hayır bilmiyorum da senin Dr azdan baslayip sonra birden çoğaltıyor ilaçları buda ettkilermiymiski bende bugün merkezde seni düşündüm transferini olmuş evinde yatıyordum diye malesef olmamış neyse bı deval et bakalım pazartesi bakılsın

Biliyorum kuzum seni çok da iyi anlıyorum.. O kaygılı olduğum zamanlarda ne teselliler vermiştin bana 😍☺️ ama şunu düşün gebeliği bırak döllenme aşaması bile büyük bir mucize değil mii? Bu mucizeyi nasip eden Rabbim hayırlısıyla tamamlamani da nasip edecektir inşallah.. Hicbirimizin garantisi yok elbette dua etmekten başka yolumuz yok kuzum iyi düşünelim iyi olsun inşallah 🤲🤲😘😘
Vaaaaayyyy canım Allah razı olsun gönlüme ferahlık verdin vallahi 😊 çok sagolasın 😚

Merhabalar , Pazartesi günü 2 tane 5.gün embriyo transferi oldum ve bugün 6. Gün olmasına rağmen dayanamadım test yaptım sonuç böyle çıktı , olumlu mu sizce ?
Bence olumlu inşallah kan testinde de pozitifi görürüsün ☺️☺️🙏🏻 Benimde pazartesi günüydü transferim aynı şekilde 2 tane 5.gün embriyosu ,korktuğum için test yapamadım ama , hepimiz için hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻☺️

Bence olumlu inşallah kan testinde de pozitifi görürüsün ☺️☺️🙏🏻 Benimde pazartesi günüydü transferim aynı şekilde 2 tane 5.gün embriyosu ,korktuğum için test yapamadım ama , hepimiz için hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻☺️
İnşallah senin de harika olur sonucun , ben sabredemedim hiç belirtim yoktu o yüzden test yaptım 😥

İnşallah ya🙏🏻 ben de pazartesi alıp yapıcam inşallah 🙏🏻 Ben de belirtin var mı diye sorucaktım tam ☺️ Benim de pek yok . Belli belirsiz adet ağrısı gibi bi ağrı var ama o da her zaman değil ...

Back