- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #1.101
Öyle canım ne yapalım Allah böyle kararlamış. Ben de şöyle düşündüm hep. Demek ki bu ay transfer olsaydım da tutmayacaktı. Çünkü ertelendi ve bu ay hamile değilim. bir vakti saati var bunun. Öyle avutuyorum kendimivardır bir hayır kuzum benimde üç gün önce hastalık çıktı işteama dur bakalım vardır Rabbimin bir bildiği inşallah bu defa güzel haberlerle geliriz birbirimize ♥
bende öyle valla transferim olsaydı da öyle öğrenseydim diyorum kandaki enfeksiyonu çok daha zor olacaktı benim için ve muhtemelen tedavim boşa gidecektiÖyle canım ne yapalım Allah böyle kararlamış. Ben de şöyle düşündüm hep. Demek ki bu ay transfer olsaydım da tutmayacaktı. Çünkü ertelendi ve bu ay hamile değilim. bir vakti saati var bunun. Öyle avutuyorum kendimi
Ay kız 50 gün nedir? Ohooo benim öyle olirsa, ölmez sağ kalırsam artık martra transfer olurim bilemedin nisanbence alma canım daha bugünmüş zaten günün bir kaç gün bekle acele edip stres yapma oda büyük etken biliyorsun
Yaa çok şükür ucuz atlattık ikimizde canım. Herşeyimiz hazır zaten bekleriz hiç sıkıntı değil.bende öyle valla transferim olsaydı da öyle öğrenseydim diyorum kandaki enfeksiyonu çok daha zor olacaktı benim için ve muhtemelen tedavim boşa gidecekti
Oh arkadaşım da hazırlamış
Ne bileyim bantladılar mı ağzını yine yoksaamin cnm benim hadi hayrlisiylaaa rabbim emeklerimizi boşa cikartmasn halamin gizi nerde ola
haydin yigitlerim nevaleleri cikartma vaktiiiiiiNe bileyim bantladılar mı ağzını yine yoksa
çok şükür sevindim canım , transferi narkozsuz mu yaptılarKızlarrr ben geldim çok şükür çok güzel geçti gayet iyiyim
Evet canım hiç anlamadım ağrı sızı asla yok toplasan 5 dk anca sürüyorçok şükür sevindim canım , transferi narkozsuz mu yaptılar
Bebem ya sevinçli çıkmıs transferden hibor iğne vermişler bide kan sulandırıcı o nedir ya
Ana domestos sevmiyonmu artıkTransferi 21 aralıga ertelenen yigiddooo var miii Halamingizi 21 aralik diye degistiri ver benim bebelerin içime hapsoluş gününü
Ağzını yüzünüÜ döverim bak bensiz tıkınmayın artık ayıp yavvhaydin yigitlerim nevaleleri cikartma vaktiiiiii
Anladım bacooo ne kızıonHmm bak şimdi 22 mm olan çatladığı vakit 15 mm olan ufak olduğundan catlamaz kist olur. Dr'da 15 mm olanı riske atmamak için vermiş. Iyi de yapmış@halemgl senin aynı ölçüde oldukları için sana vermemiş ok?
Evet canim bende senin bu bacak agrini cozemedim desem nasil bir agriysaAmin insalkah sen simdi 6.haftadasin nasil belirtiler varmi bende pek birsey yok gogsume dokunsam bastirsam aciyo onun harici normal kasiklarima bazen batmalar oluyo arada benim ama bacaklarim agriyo nedense
Aynen liflerin oldugu yerler bazen oluyormus canim bacak agrisi herkeste olmasada olan da cok oluyormus arada benimde belime yada kasigima batmalar oluyoEvet canim bende senin bu bacak agrini cozemedim desem nasil bir agriysatam bu liflerin oldugu yermi acaba diye dusundum oyleyse normaldir.. benim 2 gundur migde bulantilari basladi fenayim bu gidisle kilo alicam bastirmak icin kraker felan yiyorum tabi kasiklarda da var yine calismalar batmalar.. goguslerim ara ara agriyor genelde sabahlari daha cok.. uclari kahvelesti gibi hayirlisi bakalim bu dusuklerimde boyle hissetmemistim hassasiyet giderek dusmustu
Yok canim kullanmadim sadece corasprin kullaniyorumRabbimnasip6103 aşkoş sen hiç kan sulandırıcı iğne kullanmadın demi sadece coraspin biZim çılgın dr hibor vermiş ben de coraspin iaticwm sadece
Merhaba. Evet canım üçünde de negatif aldım maalesef.Merhaba canım, üçüde test günü negatifle mi sonuçlandıhayırlısıyla 4.tutar inşallah