Aralık - Ocak Transfer olacaklar

vardır bir hayır kuzum benimde üç gün önce hastalık çıktı işte :KK43: ama dur bakalım vardır Rabbimin bir bildiği inşallah bu defa güzel haberlerle geliriz birbirimize ♥
Öyle canım ne yapalım Allah böyle kararlamış. Ben de şöyle düşündüm hep. Demek ki bu ay transfer olsaydım da tutmayacaktı. Çünkü ertelendi ve bu ay hamile değilim. bir vakti saati var bunun. Öyle avutuyorum kendimi

Öyle canım ne yapalım Allah böyle kararlamış. Ben de şöyle düşündüm hep. Demek ki bu ay transfer olsaydım da tutmayacaktı. Çünkü ertelendi ve bu ay hamile değilim. bir vakti saati var bunun. Öyle avutuyorum kendimi
bende öyle valla transferim olsaydı da öyle öğrenseydim diyorum kandaki enfeksiyonu çok daha zor olacaktı benim için ve muhtemelen tedavim boşa gidecekti

bence alma canım daha bugünmüş zaten günün bir kaç gün bekle acele edip stres yapma oda büyük etken biliyorsun
Ay kız 50 gün nedir? Ohooo benim öyle olirsa, ölmez sağ kalırsam artık martra transfer olurim bilemedin nisan 😄 hayırlısı olsun ya çok relaksım kontrol ben de 😁

Hmm bak şimdi 22 mm olan çatladığı vakit 15 mm olan ufak olduğundan catlamaz kist olur. Dr'da 15 mm olanı riske atmamak için vermiş. Iyi de yapmış 👍@halemgl senin aynı ölçüde oldukları için sana vermemiş ok?
Anladım bacooo ne kızıon😂okdr prof sun kime soralım başka😁

Amin insalkah sen simdi 6.haftadasin nasil belirtiler varmi bende pek birsey yok gogsume dokunsam bastirsam aciyo onun harici normal kasiklarima bazen batmalar oluyo arada benim ama bacaklarim agriyo nedense 🤣🤣
Evet canim bende senin bu bacak agrini cozemedim desem nasil bir agriysa🤨🤔 tam bu liflerin oldugu yermi acaba diye dusundum oyleyse normaldir.. benim 2 gundur migde bulantilari basladi fenayim bu gidisle kilo alicam bastirmak icin kraker felan yiyorum 😩 tabi kasiklarda da var yine calismalar batmalar.. goguslerim ara ara agriyor genelde sabahlari daha cok.. uclari kahvelesti gibi hayirlisi bakalim bu dusuklerimde boyle hissetmemistim hassasiyet giderek dusmustu

Evet canim bende senin bu bacak agrini cozemedim desem nasil bir agriysa🤨🤔 tam bu liflerin oldugu yermi acaba diye dusundum oyleyse normaldir.. benim 2 gundur migde bulantilari basladi fenayim bu gidisle kilo alicam bastirmak icin kraker felan yiyorum 😩 tabi kasiklarda da var yine calismalar batmalar.. goguslerim ara ara agriyor genelde sabahlari daha cok.. uclari kahvelesti gibi hayirlisi bakalim bu dusuklerimde boyle hissetmemistim hassasiyet giderek dusmustu
Aynen liflerin oldugu yerler bazen oluyormus canim bacak agrisi herkeste olmasada olan da cok oluyormus arada benimde belime yada kasigima batmalar oluyo😊 bebegimiz saglikli olsunda bacak agrisi mide bulantisi insallah hallolur yeterki o saglikli guzel gelissin insallah☺ama erken baslamisin bulantilara🤣🤣

X