• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Gerçekten insan o zaman daha çok yıpranıyor değer çıktı mı çıkacak mı ben o durumdayım işte şuan elimizden de bişe gelmiyor nasip değilse olmuyor bu sefer hayırla sonuçlanır Allahın izniyle 🥰
İnşAllah cümlemiz için canım ne diyim Allah sabır versin herkesin hakkında hayırlısını versin herkesin yüzü gülsün inşallah 🥰🙏🏻♥️

Gunaydin kizlar. Bu gece cok kotu gecti biranda kanamam oldu 😔 Hastaneye gittik cok sukur herhangi bisey yok. 7 gun once gorunmeyen yumurcak bugun gozuktu kalbide pit pit atiyordu sesini duymadim ama goruntu gosterdiler 🤭🥰🥰🥰 Doktorcugumla bu ilk ani yasayamadigim icin uzgunum suprizi kacti ama sesini duyariz onlada insallah 🥰 Allahim herkese hepimize bu duyguyu sonuna kadar yasatsin 🤲
Kötü başlayan güzel biten bir gece olmuş 😊 Rabbim daim etsin inşaallah 🤲

Gıttım canım transferın 17.gunu keseyı gorduk 8 mm yolk yoktu ıcınde sankı.Haftaya pzrtesı gıtcem ıkıncı kontrole.Bebek durursa tabi o zamana.Ya da bos gebelık degılse
8 mm daha acele etme. 13 mm. Üst sınır, 8 alt sınır. Görünür merak etme 😊

Hayırlı olsun canım, inşallah güzel sonuçlar alırsın, bu kez kucağına almak nasip olur umarım🥰🍀 önceki 2 denemen neden olmadı, embriyolarına test yaptırdın mı, ben düşük yaptım bu ikinci denemem olacak, ondan sordum yanlış anlamazsan
Benim cok uzun bir surec ya 😀😀 basil anlatsan nereden baslasam bilmiyorum😀
Bir sebep yok tu tutmadi ki cok iyi embriyolardi blastokistti ama olmadi genetik analizde de oldu yaptirdim bende esimde herhangi bir sorun yok tu

Back