• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Anladım olsun içinizi ferah tutun gerçekten her şey bir anda değişiyor , 2 gün önce boş gelik geçirdiğimi düşünürken bir anda dün bebekleri gördük . Kese yerine gelmiş düzelmiş bence güzel olacak :)
İnşallah çok teşekkür ederim.Evet hatta ilk başta görememiş ti o keseyi, sonradan görmüştü İlk kontrolde bu seferde yerı güzel degıl demıstı sonra seklı düzensiz dedi sımdı herşey düzelmis çok sukur ama kanama alanı korkuttu beni

İçinin dolu olması bile güzel bence kontrole kadar moralini yüksek tut stres çok etkiliyor biliyorsun
Aynen canım haklısın kendimi rahatlattım belki kanamam bile stresten oldu.Cuma günü başka bir doktor da kontrol randevu m vardı gıdıp alltan bakmasını isteyeceğim bakalim ne olacak

Aynen canım haklısın kendimi rahatlattım belki kanamam bile stresten oldu.Cuma günü başka bir doktor da kontrol randevu m vardı gıdıp alltan bakmasını isteyeceğim bakalim ne olacak
Aynenn git bakalım bu dönemlerde alttan muayene daha net oluyor aslında doktorun neden bakmadı anlamadım bende cuma günü gidecem hadi bakalım hayırlı haberler verelim mübarek günde inşaAllah 😊

Aynenn git bakalım bu dönemlerde alttan muayene daha net oluyor aslında doktorun neden bakmadı anlamadım bende cuma günü gidecem hadi bakalım hayırlı haberler verelim mübarek günde inşaAllah 😊
Canım İlk kontrolde bakmıştı sonraki kontrollerde gerek duymadı belki alttan baksa daha farklı çıkacaktı kese felan.İnşallah ikimizde güzel haberler veririz ya

Canım İlk kontrolde bakmıştı sonraki kontrollerde gerek duymadı belki alttan baksa daha farklı çıkacaktı kese felan.İnşallah ikimizde güzel haberler veririz ya
Tabi cuma günü belli olur artık aslında doktor sorun yok bile dese şuan çok küçükler tam olarak hissedemiyoruz ya hep endişeliyiz hergün de doktora gidemeyiz ne oldu ne olacak diye kendimizi yiyoruz bı kıpraşmaya başlasalar daha rahat olur içimiz ben öyle düşündüm buradaki kim dedi hatırlamıyorum da eşim tüp bebek doktoru olsa diye bu dönemde çok iyi olurdu bakar dururduk iyimi diye 😁

Bir yıldır üyeyim sürekli sayfayı takip ediyorum bende tüp bebek tedavisine başladım iğnelerle 30 tane yumurtam toplandı pcos sorunum var ama hepsi boş çıktığı için tedavim iptal oldu ve iki ay dinlenmem gerekiyor tekrar başlamam için ikinci denemeden korkuyorum yine aynı sorun olursa diye bana yardımcı olur musun kimseyle paylaşamıyorum derdimi böyle bi durum başına gelen var mı

Kızlar merhaba.Doktordsn geldim ama haberlerim ne iyi ne kötü.O tüpe yakın kese Rahime inmis ve düzensiz demişti en son düzelmis .İçi de dolu nokta kadar birşey vardı ana alttan bakmadi doktor.Ben onu geçen 8 mm sanıyordum meğersem 5 mm civarıynis şimdi 10 mm olmuş.Haftasina göre geride bence şu an bi 15 mm olması lazımdı ama geç mi tutundu bilmiyorum.Kesenin arkasında kanama alanı varmış çok az , zaten dün lekelenmem olmuştu şu an kesilmiş ama dikkat et dinlen dedi doktor.Digee küçük kesem ayni kalmış hep.O zaten iptal.Benim yine de öbür keseden ümidim Yok ta göreceğiz zamanla
ya kuzum okdrda kötü değil haberler bak rahime gelmiş ve büyümüş kanama alanıda herkeste vr nerdeyse yerleşme kanamasndan kalıo galiba.diğeri için üzgünüm ama hiç belli olmaz daha minikler atakta yapabilir .peki diğer kntrol ne zamn?

Bir yıldır üyeyim sürekli sayfayı takip ediyorum bende tüp bebek tedavisine başladım iğnelerle 30 tane yumurtam toplandı pcos sorunum var ama hepsi boş çıktığı için tedavim iptal oldu ve iki ay dinlenmem gerekiyor tekrar başlamam için ikinci denemeden korkuyorum yine aynı sorun olursa diye bana yardımcı olur musun kimseyle paylaşamıyorum derdimi böyle bi durum başına gelen var mı
Geçmiş olsun canım bir ay böyle oldu diye diğer aylarda öyle olacak diye birsey yok üzme kendini bu 2ay sağlıklı beslen belki arısütü vitamin takviyesi alabilirsin yani psikolojik olarak rahatlatır seni en azından çünkü bazen ne yapsan nasipten öte yol olmuyor..bende de pcos var fazla yumurta şansı mi arttırıyor kaliteyi mi düşürüyor araftayim bende dilerim mutlu sona ulasirsin

canım üzülme her dönemde aynı yumurta sayısı kalıtesı olusmuyor zaten bi ay 5 olur bi ay 10 bi doluda olabılıo bsta hemn ilk denemede ümitsizlıge kapılma.kaçtane arkds oldu boş yumurtası olup snrakınde dolu cıkan döllenen.vücudun dinlenmıs hiç korkma baslaaa

Kızlar merhaba.Doktordsn geldim ama haberlerim ne iyi ne kötü.O tüpe yakın kese Rahime inmis ve düzensiz demişti en son düzelmis .İçi de dolu nokta kadar birşey vardı ana alttan bakmadi doktor.Ben onu geçen 8 mm sanıyordum meğersem 5 mm civarıynis şimdi 10 mm olmuş.Haftasina göre geride bence şu an bi 15 mm olması lazımdı ama geç mi tutundu bilmiyorum.Kesenin arkasında kanama alanı varmış çok az , zaten dün lekelenmem olmuştu şu an kesilmiş ama dikkat et dinlen dedi doktor.Digee küçük kesem ayni kalmış hep.O zaten iptal.Benim yine de öbür keseden ümidim Yok ta göreceğiz zamanla
Canım çok geçmiş olsun tekrardan, hayırlısıyla sağlıkla büyüsünler bebekler, ama bence bu kese büyüklüğüne takılmayı bırak, doktoruna güven, kese boyunda sıkıntı görse sana iyi demez zaten doktorun, bak ne güzel inmiş rahme aferin ona 👏🏻 🧿 öbür minik de yetişir belki kardeşine, hiç belli olmaz bu işler, sağlıklıysa güçlü kuvvetliyse yakalar zaten diğerini

Hayırlı olsun tedavin canım, bazen boş çıkabiliyor yumurtalar. Sana tavsiyem ikinci denemene kadar sağlıklı beslen koenzimq10 ve omega takviyesi al, yumurta ye her gün, ve eğer imkanın varsa açık havada yürüyüş yap çok faydası oluyor, youtube da yumurta geliştirme egzersizleri var, yazarsan çıkar karşına, onu da dene, bir de sigara içiyorsan en azından bu süreçte bırakmanı tavsiye ederim. Gör bak çok faydası olacak, her ay ürettiğin yumurtalar birbirinden farklıdır, bu ay öyle oldu diye her ay aynı şey başına gelecek demek değildir. Hiç merak etme elbet çıkacak kaliteli yumurtan

Merhaba ,

Polikistik over hastasıyım . İnsülin direncim yüksek ve göbek bölgemde yağlanma mevcut. Tüp bebek tedavisine başladım fakat aldığım duyumlara göre insülin direnci yüksek olanlarda ve göbek bölgesinde yağlanma oranı yüksek olanlarda bebeğin tutunma şansı az oluyormuş.. Konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

ayy hadi çok heyecanlı, hayırlı olsun canım, sağlıkla al gel bebişini, ben de estrofeme başladım bugün çok şükür
saol bebişkom sanada hayrlı olsun inşallah ocak ayını bol bebişli bitiririz🥰bende bu kdr erken beklemıodm hep şartlandm 20.gün die bakalm cmt ye az kaldı;))) sende hazırlan büyük güne

Eveeet kutsal ilacımız estrofeme başladım. Bugün muayenem vardı, kistim kaybolmuş🎊🎉🧿🍀🥰 çok şükür bu ay başlayabiliriz dedi doktorcum. Günde 3 tane savah öğle akşam başlıyorum estrofeme.folik asite günde 1 tane
Hadi hayırlısı olsun şifa olsun ilaçlar canım Rabbım güzel haberler almayı nasip etsin 🤲💕

Back