• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Kız iğneleri vurunca göbüşüm acıyo çay isteğim kaçıyor🙈😁oyüzden ben öncesine odaklanıom😂 bugun kntrl vrdı 7.5mm olmus dr 6ya cıkardı ilacı çarsamba transfer günü belırlıcez dedi halbukı bgn 11.gündü acelesi var ellam😁
Hee ben ilk defa göbekten vuruyo iğneyi dün başladım ellam 🤣 önceden kalçada vuruluyordum mahvediyodu bu yine iyimiş o kadsr yakmıyo canımı. Hadi ha gayret kalınlaşıcak o 🙏🏻😊😊

Bugünde idrar testi yaptım silik çıktı. Eşime söyledim gittik test yaptık. 0.100 çıktı transferin 10. Günü yükselir mi 2 günde moralim çok bozuldu nasıl da ümitlenmiştim. 2 gündür yaptığım idrar testlerinde neden silik çıktı o zaman☹️
Çatlatma iğnesi kullanmış mıydınız

Canım kimyasal mi oldu acaba?Birde çatlatma iğnesi vurulduydan onun etkisi olabilir 😑
Evet vuruldum ama 7. Günde hiç birşey yoktu 2 gündür silikte olsa çıktı. Kanda çıkacak kesin diye gittim hayal kırıklığı. Test mi dandikti acaba innovate diye bir şey. Bu değer daha artmaz değil mi?

Haftaya gideceğim canım.Bir tane olsun benim olsun diyorum ama ne bileyim geriden geliyor böyle olup sağlıklı ilerleyen var mı bilmiyorum.Hamile gibi düşünemiyorum kendimi
Hayırlısı inşallah canım evet bir anda büyüme gerceklesebiliyor. Rabbım nasip ettiyse bizimle olacaklar inşallah stres yapma cnm bu arada ilaçlar hakkın kendi tüp bebek doktorunla görüş muhakkak

Hayırlısı inşallah canım evet bir anda büyüme gerceklesebiliyor. Rabbım nasip ettiyse bizimle olacaklar inşallah stres yapma cnm bu arada ilaçlar hakkın kendi tüp bebek doktorunla görüş muhakkak
Evet canım hemşire ye yazdım bakalım ne diyecek? Genetiği sağlam da tutunur herhalde diye düşünüyorum.Saglikli olacaksa tutunsun artık diyorum ama çok yoruldum tüp bebek işlerinden,😔

Doktor da bir anda büyüyebilir dedi progestan dex kullanıyorum günde 1 defa göbekten 25 mg.Prulutex in muadili.Birde kan sulandırıcı oksapar kullanıyorum şimdi doktoruma soracağım dozu artırayim mi diye.Bide oksapar i keseyim mi onu soracağım.Tüp bebek olduğu için doktor hep tüp Bebek doktoruna Sor diyor herşeyi.BİRDE progestan 200 mg günde 3 fitil birtane de ağızdan alıyorum
Siz tüp bebeği yapan doktorunuzla devam etmiyor musunuz ? Başka yere geçmek gerekli mi benim doktorum henüz başka doktora geçebilirsin demedi. Aslında ilaçlarınız da kuvvetli bir daha gelmezse sorun olmaz bence .

Siz tüp bebeği yapan doktorunuzla devam etmiyor musunuz ? Başka yere geçmek gerekli mi benim doktorum henüz başka doktora geçebilirsin demedi. Aslında ilaçlarınız da kuvvetli bir daha gelmezse sorun olmaz bence .
Bende öyle düşünüyorum canım.Malesef aslında devam etmek isterdim ama sehır dışındayım, doktorum çok uzak bana

Erkekler trene benzerler.

20 Yaşında banliyö treni gibidir. Her durakta durur.

30 Yaşındaki erkek posta treni gibidir, bazı istasyonlarda durur.

40 Yaşındaki erkek ekspres gibidir, çok büyük garlarda durur.

50 Yaşındaki erkek manevra yapan lokomatif gibidir, boşuna gider gelir.

70 Yaşındaki erkek hurdaya çıkmış tren gibidir, depoya çekilir.
Bu daha iyiymiş 🤣🤣🤣

Evet canım hemşire ye yazdım bakalım ne diyecek? Genetiği sağlam da tutunur herhalde diye düşünüyorum.Saglikli olacaksa tutunsun artık diyorum ama çok yoruldum tüp bebek işlerinden,😔
Aynen öyle canım Hayırlısı inşallah çok zor yorucu stresli süreç Rabbim bu yolda olan herkesin maddi manevi yardımcısı olsun 🤲

Kızlar merhaba.Doktordsn geldim ama haberlerim ne iyi ne kötü.O tüpe yakın kese Rahime inmis ve düzensiz demişti en son düzelmis .İçi de dolu nokta kadar birşey vardı ana alttan bakmadi doktor.Ben onu geçen 8 mm sanıyordum meğersem 5 mm civarıynis şimdi 10 mm olmuş.Haftasina göre geride bence şu an bi 15 mm olması lazımdı ama geç mi tutundu bilmiyorum.Kesenin arkasında kanama alanı varmış çok az , zaten dün lekelenmem olmuştu şu an kesilmiş ama dikkat et dinlen dedi doktor.Digee küçük kesem ayni kalmış hep.O zaten iptal.Benim yine de öbür keseden ümidim Yok ta göreceğiz zamanla
Geç tutunmuş olabilir kuzum ya mümkün yani bu umut Allahtan öyle düşünme bence Rabbim neylerse güzel eyler sen elinden geleni yapıyorsun için ferah tut Rabbime güven hakkında hayırlı olanı nasip edeceğine ben inanıyorum

Geç tutunmuş olabilir kuzum ya mümkün yani bu umut Allahtan öyle düşünme bence Rabbim neylerse güzel eyler sen elinden geleni yapıyorsun için ferah tut Rabbime güven hakkında hayırlı olanı nasip edeceğine ben inanıyorum
Amin canımı doktor da sınırda dedi bılmyorım ıçı dolu dedi ama ölçmedi.

Bende öyle düşünüyorum canım.Malesef aslında devam etmek isterdim ama sehır dışındayım, doktorum çok uzak bana
Anladım olsun içinizi ferah tutun gerçekten her şey bir anda değişiyor , 2 gün önce boş gelik geçirdiğimi düşünürken bir anda dün bebekleri gördük . Kese yerine gelmiş düzelmiş bence güzel olacak :)

Hee ben ilk defa göbekten vuruyo iğneyi dün başladım ellam 🤣 önceden kalçada vuruluyordum mahvediyodu bu yine iyimiş o kadsr yakmıyo canımı. Hadi ha gayret kalınlaşıcak o 🙏🏻😊😊
Ya kalınlaşacak die beklerken bugün iğnelere başlattı dr telefn geldi sabah kan sonuclarına bakmıslar cmt yransfer günüm😂

Back