• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Benim Perşembe günü 13. günüm.Transfer olacağım.3. Gün embriyosu.Sizin süreciniz devam ediyor mu sonucunuz ne oldu?
Herkesin tedavisi muhakkak farklıdır canım 20. Gün geçirmiyorlar diye biliyorum sizinde demekki o gün uygun goruldu hayırlısı olsun inşallah pozitif haberlerinizi de alırız 🤲
Pozitif gördük çok şükür 🐣

Herkesin tedavisi muhakkak farklıdır canım 20. Gün geçirmiyorlar diye biliyorum sizinde demekki o gün uygun goruldu hayırlısı olsun inşallah pozitif haberlerinizi de alırız 🤲
Pozitif gördük çok şükür 🐣
İnşallah canım.Darısı başımıza:).Allah tamamına erdirsin gebeliğini,sağlıkla doğsun.Transfer günü için heyecanlıyım.Tavsiye edeceğin bir şey var mı?

Evt ogleden sonra 15.30 da cagirdilar beni ama 16.30 da aldilar transfere.idrara sikisik olmen gerekiyor baya.Ben catliyodim daha da sikissaydin iyiydi diyo hemsire bide.Oy uzden transferde rahatsiz oldum cok kastim kendimi altima yapicam diye.
Kesinlikle aynı durumdaydım bi aldılar transfer e doktor dedi sıkışık değil ben altıma yapacam neredeyse seke seke gittim zaten odaya aldılar geri bi şişe daha su bitirdim mi 1 buçuk saat geç oldu transfer artık hemşire ye diyorum bak yapacam hepsi gidecek yeter diye yine aldılar bu sefer çok sıkışık dedi bu sefer wc git çok az yap gel dediler gittim yine geldim sonunda şükür transfer oldu ama tek düşündüğüm altıma kaçırmamak embriyo gösteriyorlar birde bakmadım bile

İnşallah canım.Darısı başımıza:).Allah tamamına erdirsin gebeliğini,sağlıkla doğsun.Transfer günü için heyecanlıyım.Tavsiye edeceğin bir şey var mı?
Allah razı olsun canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲
Tatlı heyecan inşallah güzel olacak stres yapma en büyük tavsiyem 💕

Back