- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #11.061
Bende bugun esim keske tup bebek doktoru olsaydi diye dusundum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
havalara bak heleeeİyi be gidin yiyin, ben adanalıyım kebap yerim zaten döner de neymiş![]()
Döner Ekmek mi banada var mi aşkoşoldu cnm bedava döner ekmek mi dağıtıoz burda![]()
Hmm ilk avımız aman müşterimizi seçtin mi
Ben tam 20. Günde oldum canımKızlar adetin kaçıncı günü dondurulmuş embriyo transferi oldunuz?Herkeste farklıdır tabi ama merak ediyorum.
fena fikir değilBende bugun esim keske tup bebek doktoru olsaydi diye dusundum![]()
Benim Perşembe günü 13. günüm.Transfer olacağım.3. Gün embriyosu.Sizin süreciniz devam ediyor mu sonucunuz ne oldu?Ben tam 20. Günde oldum canım
Anamm çıkan gelioooDöner Ekmek mi banada var mi aşkoş![]()
![]()
Amin inşaAllah yazıcam kesinlikleMutlaka yazın güzel haberlerinizi alalım inşallah cumanın hayrına![]()
Ben şuan iyiyim çok şükür görünürde sıkıntı yok sabırsızlıkla cuma yı bekliyorum kontrol de belli olacak hayırlı haberlerle gelecem inşaAllahSende son durumlar ne bebek
Hadi inşallah canım aklımdadn hep güzel haberlerini beklioz mucize bebek göstersn kendini artıkBen şuan iyiyim çok şükür görünürde sıkıntı yok sabırsızlıkla cuma yı bekliyorum kontrol de belli olacak hayırlı haberlerle gelecem inşaAllah![]()
Herkesin tedavisi muhakkak farklıdır canım 20. Gün geçirmiyorlar diye biliyorum sizinde demekki o gün uygun goruldu hayırlısı olsun inşallah pozitif haberlerinizi de alırızBenim Perşembe günü 13. günüm.Transfer olacağım.3. Gün embriyosu.Sizin süreciniz devam ediyor mu sonucunuz ne oldu?
İnşallah canım.Darısı başımıza:).Allah tamamına erdirsin gebeliğini,sağlıkla doğsun.Transfer günü için heyecanlıyım.Tavsiye edeceğin bir şey var mı?Herkesin tedavisi muhakkak farklıdır canım 20. Gün geçirmiyorlar diye biliyorum sizinde demekki o gün uygun goruldu hayırlısı olsun inşallah pozitif haberlerinizi de alırız
Pozitif gördük çok şükür![]()
Kesinlikle aynı durumdaydım bi aldılar transfer e doktor dedi sıkışık değil ben altıma yapacam neredeyse seke seke gittim zaten odaya aldılar geri bi şişe daha su bitirdim mi 1 buçuk saat geç oldu transfer artık hemşire ye diyorum bak yapacam hepsi gidecek yeter diye yine aldılar bu sefer çok sıkışık dedi bu sefer wc git çok az yap gel dediler gittim yine geldim sonunda şükür transfer oldu ama tek düşündüğüm altıma kaçırmamak embriyo gösteriyorlar birde bakmadım bileEvt ogleden sonra 15.30 da cagirdilar beni ama 16.30 da aldilar transfere.idrara sikisik olmen gerekiyor baya.Ben catliyodim daha da sikissaydin iyiydi diyo hemsire bide.Oy uzden transferde rahatsiz oldum cok kastim kendimi altima yapicam diye.
Bencede artık ben burdayım dese iyi olur doktor bile totosuna vuracakHadi inşallah canım aklımdadn hep güzel haberlerini beklioz mucize bebek göstersn kendini artık![]()
Allah razı olsun canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahİnşallah canım.Darısı başımıza:).Allah tamamına erdirsin gebeliğini,sağlıkla doğsun.Transfer günü için heyecanlıyım.Tavsiye edeceğin bir şey var mı?