- 16 Ekim 2020
- 1.784
- 2.486
- 32
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #1.061
Amin insalkah sen simdi 6.haftadasin nasil belirtiler varmi bende pek birsey yok gogsume dokunsam bastirsam aciyo onun harici normal kasiklarima bazen batmalar oluyo arada benim ama bacaklarim agriyo nedenseBendede aynisi olmustu adete yakin hafif sanci gibi ondan once hicbisey hissetmedim.. butun arkadaslarin gelecek transferleri hayirlara vesile olur inshaAllah transferi olmus arkdaslariminda hayirli olsun smdi bekleme zamani
Onun çok irileşmiş diyedir belkiBenmde yumurtam vardı ultrasnda hem sağda hem solda 16mm di en son
Ohoo transferden sonraki 5. Gün bile etkisi kalmaz onun rahat olHemşire farketmez bugün vur dedi
Çok şükür bence çok güzel sağlıklı gidiyor maşallah. Allah daha iyi etsinInslalah inslalahadetlerim agrili olurdu ama.asiri asiri degil ilk gun olurdu bazen agri kesici alirdim adet gunu geldiginde agrim olmustu ama cok degil simdi adetimi 12 gun gecmisim cok sukur lekelenmem olmadi bi 9.gun cok hafif pembelik vardi
Amin canim imslalah en guzel zamanda seninde hayilri haberlerini alacagiz inslalah olmadin demi adetÇok şükür bence çok güzel sağlıklı gidiyor maşallah. Allah daha iyi etsin
Hmm bana bişey önermedi kuzu kuzu bekliyorum bakalımYok o adet düzenleyici gibi bişeydi sistemi kontrol altına alalım diye vermişti doktor
Yok balım ya bugün olacak gibi de değil. Beklemedeyiz bakalımAmin canim imslalah en guzel zamanda seninde hayilri haberlerini alacagiz inslalah olmadin demi adet
Hmm bak şimdi 22 mm olan çatladığı vakit 15 mm olan ufak olduğundan catlamaz kist olur. Dr'da 15 mm olanı riske atmamak için vermiş. Iyi de yapmışEşim şimdi dedi 15 ile 22 cm lik iki tane var olan tüp tarafında yumurta varmış hıııyeni çözdüm olayı.
Belli mi olur bi mucize olur gelmeyedebilriYok balım ya bugün olacak gibi de değil. Beklemedeyiz bakalım
Ben kaçıncı gün olduğumu hatırlamıyorum ama beklenen adet tarihimden 4 gün önce olmuştum. Ilk gün leke gibirdi sonradan çok geldi. Hatta o yüzden erken bitti.Merhaba kızlar. Ben de 10 gün önce opu ya girdim. Regl olmadım hala bekliyorum. Doktorum bu reglden sonra histereskopi yapacak rahmimdeki şekil için. Ondan sonraki aya da transfer inşallahSizlerin opu sonrası ne zaman adet oldunuz ve yoğunluğu nasıldı normal miydi merak ettim
Hayırdır domestos güzeli niye ertelendi senin transferTransferi 21 aralıga ertelenen yigiddooo var miii Halamingizi 21 aralik diye degistiri ver benim bebelerin içime hapsoluş gününü
Zaman çabuk geçiyor geçmez gibi geliyor amaHmm bana bişey önermedi kuzu kuzu bekliyorum bakalım
hafta sonuna denk geliyodu bide rahim kalinlastrici bant mant yazdi bir suru ilaca 1 torba ilaca aldim eve geldim beklicemHayırdır domestos güzeli niye ertelendi senin transfer
evet canım inşallah ya bakalım yarın belli olur muhtemelen ♥Misafirin gelmişozamn ocagın ilk haftasına gelio transferin
O mucize bu ay gelirse çıldırırım amaBelli mi olur bi mucize olur gelmeyedebilrihayirlisi olsun inslalah hormonlarda alrt ust oldu degisebilir
kız yok transferim yine ocağın 2si gibi falan olur herhaldeAnaaaammm aralığa mı döndü yineiyi hadi gözün aydın canooom
Kız 21 aralık dedin dimi? 21 aralık en uzin gecehafta sonuna denk geliyodu bide rahim kalinlastrici bant mant yazdi bir suru ilaca 1 torba ilaca aldim eve geldim beklicem