- 9 Ekim 2020
- 5.703
- 7.646
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #1.041
inşlhh matmazel tabikide güzel olacak inanıyrm tüm kalbimleDemi ya dua edelim birbirimize bol bol inslalah hersey yolunda ve guzel gider hayirlisiyla
Eşim şimdi dedi 15 ile 22 cm lik iki tane var olan tüp tarafında yumurta varmış hıııBenmde yumurtam vardı ultrasnda hem sağda hem solda 16mm di en son
Hemşire farketmez bugün vur dediSen ne zaman vurucaksın onu?
Inslalah Rabbimin izniyleinşlhh matmazel tabikide güzel olacak inanıyrm tüm kalbimleana olacıııkkkkk ana
Ayy aşkım ya keseyi illa ki görürsünüz betan çok güzeldi. Yolk sac da görünür. Betan çok güzeldi. Dualarım seninle canımAlalh razi olsun canim inslalah keseyi ve bebegi görebiliriz hayirlisiyla carsamba 5+4 olucam gittigimde dua bekliyorum hersey yolunda olsun inslalah suan hicbir belirtim yok bacaklarim agriyo o kadargercekten de samimiyetini kalbimde hissediyorum
ben çözemıom ama bu çatlatma iğnesi neye göre kime göre verilio birş beni ışıklandırsınEşim şimdi dedi 15 ile 22 cm lik iki tane var olan tüp tarafında yumurta varmış hıııyeni çözdüm olayı.
Inslalah inslalahAyy aşkım ya keseyi illa ki görürsünüz betan çok güzeldi. Yolk sac da görünür. Betan çok güzeldi. Dualarım seninle canımne güzel belirtisiz olması. Sürekli leke falan gelimce insanın kafası karışıyor sonra. Adetlerin ağrılı olur muydu?
Uzmana danışalımben çözemıom ama bu çatlatma iğnesi neye göre kime göre verilio birş beni ışıklandırsın
Transfer öncesi yumurta gelismisse kiste donusmesin yada kendiliğinden zamansiz catlamasin diye igne verikiyorki catlayip gitsin sonra daha rahat transfer ediyorlar kimisinde transfer öncesi kullandigimiz estrofem olsun baska ilaclar olsun yumurta gelismiyo onda gerek gormuyorlar muayenede belli oluyo ben kullanmamistim mesela.. bazen de tutunmaya yardimci oluyo diye verilebiliyormus o igneler
Yok o adet düzenleyici gibi bişeydi sistemi kontrol altına alalım diye vermişti doktorSöktürücü mü?
Transfer öncesi yumurta gelismisse kiste donusmesin yada kendiliğinden zamansiz catlamasin diye igne verikiyorki catlayip gitsin sonra daha rahat transfer ediyorlar kimisinde transfer öncesi kullandigimiz estrofem olsun baska ilaclar olsun yumurta gelismiyo onda gerek gormuyorlar muayenede belli oluyo ben kullanmamistim mesela.. bazen de tutunmaya yardimci oluyo diye verilebiliyormus o igneler
Opu sonrasi 12.gunumde adet olmustum normaldi ilk 2 gun az geldi sonra baya yogun gelmistiMerhaba kızlar. Ben de 10 gün önce opu ya girdim. Regl olmadım hala bekliyorum. Doktorum bu reglden sonra histereskopi yapacak rahmimdeki şekil için. Ondan sonraki aya da transfer inşallahSizlerin opu sonrası ne zaman adet oldunuz ve yoğunluğu nasıldı normal miydi merak ettim
Yok cekmedim canim ilk 2 3 gun hic birsey hissetmedim sonrasinda hafif rahimde batmalar hissettim ara ara batma oluyordu sonra adet gunum yaklasinca 2 3 gun adet agrisi gibi agrim oldu ama oyle asiri degil hafif hafig agridiRabbimnasip6103 canim sen transferden sonra adet sancisi cektin mi? Benim transfer sonrasi 2 gunum, ama kasik agrim var
Hosgeldin canim iyiki geldintransferi ocağa ertelenmmiş bir kk üyesi olarak şurada bekleyeyimher ne kadar arkadaşlarım beni davet etmesede
Bendede aynisi olmustu adete yakin hafif sanci gibi ondan once hicbisey hissetmedim.. butun arkadaslarin gelecek transferleri hayirlara vesile olur inshaAllah transferi olmus arkdaslariminda hayirli olsun smdi bekleme zamaniYok cekmedim canim ilk 2 3 gun hic birsey hissetmedim sonrasinda hafif rahimde batmalar hissettim ara ara batma oluyordu sonra adet gunum yaklasinca 2 3 gun adet agrisi gibi agrim oldu ama oyle asiri degil hafif hafig agridi
Öp topraam öp bu arada ben de posofluyumAaa vallahi doğru dedin kızzzaklını öpiiim