Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Ayy aşkım ya keseyi illa ki görürsünüz betan çok güzeldi. Yolk sac da görünür. Betan çok güzeldi. Dualarım seninle canım ne güzel belirtisiz olması. Sürekli leke falan gelimce insanın kafası karışıyor sonra. Adetlerin ağrılı olur muydu?

Inslalah inslalahadetlerim agrili olurdu ama.asiri asiri degil ilk gun olurdu bazen agri kesici alirdim adet gunu geldiginde agrim olmustu ama cok degil simdi adetimi 12 gun gecmisim cok sukur lekelenmem olmadi bi 9.gun cok hafif pembelik vardi

Uzmana danışalım kofi
Transfer öncesi yumurta gelismisse kiste donusmesin yada kendiliğinden zamansiz catlamasin diye igne verikiyorki catlayip gitsin sonra daha rahat transfer ediyorlar kimisinde transfer öncesi kullandigimiz estrofem olsun baska ilaclar olsun yumurta gelismiyo onda gerek gormuyorlar muayenede belli oluyo ben kullanmamistim mesela.. bazen de tutunmaya yardimci oluyo diye verilebiliyormus o igneler

Merhaba kızlar. Ben de 10 gün önce opu ya girdim. Regl olmadım hala bekliyorum. Doktorum bu reglden sonra histereskopi yapacak rahmimdeki şekil için. Ondan sonraki aya da transfer inşallah Sizlerin opu sonrası ne zaman adet oldunuz ve yoğunluğu nasıldı normal miydi merak ettim

Tşkrrr

Opu sonrasi 12.gunumde adet olmustum normaldi ilk 2 gun az geldi sonra baya yogun gelmisti

Rabbimnasip6103 canim sen transferden sonra adet sancisi cektin mi? Benim transfer sonrasi 2 gunum, ama kasik agrim var
Yok cekmedim canim ilk 2 3 gun hic birsey hissetmedim sonrasinda hafif rahimde batmalar hissettim ara ara batma oluyordu sonra adet gunum yaklasinca 2 3 gun adet agrisi gibi agrim oldu ama oyle asiri degil hafif hafig agridi

Yok cekmedim canim ilk 2 3 gun hic birsey hissetmedim sonrasinda hafif rahimde batmalar hissettim ara ara batma oluyordu sonra adet gunum yaklasinca 2 3 gun adet agrisi gibi agrim oldu ama oyle asiri degil hafif hafig agridi
Bendede aynisi olmustu adete yakin hafif sanci gibi ondan once hicbisey hissetmedim.. butun arkadaslarin gelecek transferleri hayirlara vesile olur inshaAllah transferi olmus arkdaslariminda hayirli olsun smdi bekleme zamani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…