- 16 Ekim 2020
- 1.251
- 1.395
- 35
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #1.021
Evet canım bunu sormuştum neyse 3 4 bin değilFiyat olarak mi kaca canim bi kutunun icinde 7 tane cikiyo 177 tl tanesi bi kutu 3 bucuk gun gidiyor aylik 1750 tl falan
Vurulduktan 1 hafta sonra gider etkisi ya. Kalıcı bişey değil sonuçta. Transfer günün beta yüksek olsun diye vermiş anlaşılan. Işin kötü tarafı aslında şu, pozitif görünce 'acaba iğnenin etkisi mi' diye düşünmek. Yoksa transferin 7. Günü test yapsa, onda etkisi olamaz yani. Ama insanın kafasında soru işareti yapar.kuzuu 5.gün zaten senin ilk 5gün yanıltıcı olabilir ama 8.gün garanti gibikofi cvp ver çabuklk
Önce gerek yok dediler ama sonra verdiler ne oldu anlamadım yani şuan ki yumurta da 22 cm olmuş çatlayacak belli yaniO çok sakat oldu ya vermeyeydi iyiydi ☹
Söktürücü mü?Benim geç gelmedi cyclo progynova kullandım ben o ay ilaç bitti 2-3 gün sonra oldum
Aynen inanki ama suan bebegim benimle ya inan igneleride seve seve vurunuyorum sagligi yerinde olsunda inslalah carsambayi iple bekliyorumYa cidden bu ilaçlara verdiğimiz parayla öküz alırdık öKüz
Evt ya diğer topiktede kızların hepsinin kafası karışmıştı.ama dediğin gibi 1haftaya gider etkisi.neden veriolr bu çatlatma iğnesini???bana vermedıler mesela neye göre veriolrVurulduktan 1 hafta sonra gider etkisi ya. Kalıcı bişey değil sonuçta. Transfer günün beta yüksek olsun diye vermiş anlaşılan. Işin kötü tarafı aslında şu, pozitif görünce 'acaba iğnenin etkisi mi' diye düşünmek. Yoksa transferin 7. Günü test yapsa, onda etkisi olamaz yani. Ama insanın kafasında soru işareti yapar.
Ben uyurum valla koyniş koynişHe uyursun sen öle sanhayallere bak uyucanı sanıo tabi tabi zombi olcaz ozamn
Aynen saglikli olsunlar inslalah da igne can acitma maddiyat hepsi unutuluyoEvet canım bunu sormuştum neyse 3 4 bin değilyırttık yine sağolasın
Aynen kafamdaki şeyi tarif ettin torpağımVurulduktan 1 hafta sonra gider etkisi ya. Kalıcı bişey değil sonuçta. Transfer günün beta yüksek olsun diye vermiş anlaşılan. Işin kötü tarafı aslında şu, pozitif görünce 'acaba iğnenin etkisi mi' diye düşünmek. Yoksa transferin 7. Günü test yapsa, onda etkisi olamaz yani. Ama insanın kafasında soru işareti yapar.
Canım kardeşim inan ben de iple çekiyorum. O kadar mutluyum ki senin içinAynen inanki ama suan bebegim benimle ya inan igneleride seve seve vurunuyorum sagligi yerinde olsunda inslalah carsambayi iple bekliyorum
ay senin çarşamba kntrl benmde transfer vrAynen inanki ama suan bebegim benimle ya inan igneleride seve seve vurunuyorum sagligi yerinde olsunda inslalah carsambayi iple bekliyorum
Hı hı tabiii diorum sana ozamn görcem seniBen uyurum valla koyniş koyniş
Heee riske atmamak için vermiş onu sana kankacım. Ya çatlamazsa? Kiste dönüşüyo çatlamayanlar.Önce gerek yok dediler ama sonra verdiler ne oldu anlamadım yani şuan ki yumurta da 22 cm olmuş çatlayacak belli yani
Alalh razi olsun canim inslalah keseyi ve bebegi görebiliriz hayirlisiyla carsamba 5+4 olucam gittigimde dua bekliyorum hersey yolunda olsun inslalah suan hicbir belirtim yok bacaklarim agriyo o kadarCanım kardeşim inan ben de iple çekiyorum. O kadar mutluyum ki senin için
Demi ya dua edelim birbirimize bol bol inslalah hersey yolunda ve guzel gider hayirlisiylaay senin çarşamba kntrl benmde transfer vrtabikide bebişlerimz için iğneyede acıyada değer seve seve hemde.kucagımıza geldkleri gün bu acılara güler geçeriz Allahn izniyle ikimizede çarşamba gelmez şimdi
Aaa vallahi doğru dedin kızzzHeee riske atmamak için vermiş onu sana kankacım. Ya çatlamazsa? Kiste dönüşüyo çatlamayanlar.
Onun yumurtası varmış ultrasonda 22 mm. Risle atmamak için vermiş herhalde. Çatlamaz kalırsa kist oluyo ya. Çünkü o zamana çatlaması gerekirdi demek ki.Evt ya diğer topiktede kızların hepsinin kafası karışmıştı.ama dediğin gibi 1haftaya gider etkisi.neden veriolr bu çatlatma iğnesini???bana vermedıler mesela neye göre veriolr
Foto atıcam sana hele gelsin o günlerHı hı tabiii diorum sana ozamn görcem seni
Benmde yumurtam vardı ultrasnda hem sağda hem solda 16mm di en sonOnun yumurtası varmış ultrasonda 22 mm. Risle atmamak için vermiş herhalde. Çatlamaz kalırsa kist oluyo ya. Çünkü o zamana çatlaması gerekirdi demek ki.
Sen ne zaman vurucaksın onu?Aynen kafamdaki şeyi tarif ettin torpağım