Aralık - Ocak Transfer olacaklar

kuzuu 5.gün zaten senin ilk 5gün yanıltıcı olabilir ama 8.gün garanti gibi kofi cvp ver çabuklk
Vurulduktan 1 hafta sonra gider etkisi ya. Kalıcı bişey değil sonuçta. Transfer günün beta yüksek olsun diye vermiş anlaşılan. Işin kötü tarafı aslında şu, pozitif görünce 'acaba iğnenin etkisi mi' diye düşünmek. Yoksa transferin 7. Günü test yapsa, onda etkisi olamaz yani. Ama insanın kafasında soru işareti yapar.

Evt ya diğer topiktede kızların hepsinin kafası karışmıştı.ama dediğin gibi 1haftaya gider etkisi.neden veriolr bu çatlatma iğnesini???bana vermedıler mesela neye göre veriolr

Aynen kafamdaki şeyi tarif ettin torpağım

Aynen inanki ama suan bebegim benimle ya inan igneleride seve seve vurunuyorum sagligi yerinde olsunda inslalah carsambayi iple bekliyorum
ay senin çarşamba kntrl benmde transfer vrtabikide bebişlerimz için iğneyede acıyada değer seve seve hemde.kucagımıza geldkleri gün bu acılara güler geçeriz Allahn izniyle ikimizede çarşamba gelmez şimdi

Canım kardeşim inan ben de iple çekiyorum. O kadar mutluyum ki senin için
Alalh razi olsun canim inslalah keseyi ve bebegi görebiliriz hayirlisiyla carsamba 5+4 olucam gittigimde dua bekliyorum hersey yolunda olsun inslalah suan hicbir belirtim yok bacaklarim agriyo o kadargercekten de samimiyetini kalbimde hissediyorum

Demi ya dua edelim birbirimize bol bol inslalah hersey yolunda ve guzel gider hayirlisiyla

Evt ya diğer topiktede kızların hepsinin kafası karışmıştı.ama dediğin gibi 1haftaya gider etkisi.neden veriolr bu çatlatma iğnesini???bana vermedıler mesela neye göre veriolr
Onun yumurtası varmış ultrasonda 22 mm. Risle atmamak için vermiş herhalde. Çatlamaz kalırsa kist oluyo ya. Çünkü o zamana çatlaması gerekirdi demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…