Aralık - Ocak Transfer olacaklar

O mucize bu ay gelirse çıldırırım ama 🤣🤣🤣 yok yumurta büyüyecek mi, yok embriyo kalacak mı? Hatırlarsın ne korkuyla 5. Güne çıkmıştım 😁 opu'da erken oldu ya, bide estrofem kullandim. Bi kutuyu tamamen bitirdim. Onların etkisi biliyorum da ne kadar gecikicek acaba? Belli olmayan bir zamanı beklemek sıkıcı 😑
Aynen hatirliyorum o gunleri unutrmuyum hic🤣🤣kesinlikle ilaclarin etkisi olabilir ama gelir bi kac gune umarim😊😊

Daha bugün adet tarihim 🤓 benim hep gününde olur da geçince sanki çok geçicek gibi geldi 🤭 2 gün geçsin dr'uma danışırım.
ooo kız dur daha sende benden beter çıktın hemen elham yapma :KK70: gelir elbet , ben opudan sonraki 2.adetimi ilaç sayesinde 50.günde gördüm :KK70: içini karartmak gibi olmasın tabi deee :/ gelir ama bugün yarın dur bakalııım bakarsın peş peşe gideriz :halay:

ooo kız dur daha sende :KK70: benden beter çıktın hemen elham yapma :KK70: gelir elbet , ben opudan sonraki 2.adetimi ilaç sayesinde 50.günde gördüm :KK70: içini karartmak gibi olmasın tabi deee :/ gelir ama bugün yarın dur bakalııım bakarsın peş peşe gideriz :halay:
Neeeeeeeeeeee 😳😳😳😳😳😳😳😳 kofiyi beyninden vurdun şuan 🤣🤣🤣 hatırlıyorum ya seni hep bekledik durduk gelmedi bir türlü. Ilaç mı alsam ne yapsam?

X