• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık - Ocak Transfer olacaklar

O mucize bu ay gelirse çıldırırım ama 🤣🤣🤣 yok yumurta büyüyecek mi, yok embriyo kalacak mı? Hatırlarsın ne korkuyla 5. Güne çıkmıştım 😁 opu'da erken oldu ya, bide estrofem kullandim. Bi kutuyu tamamen bitirdim. Onların etkisi biliyorum da ne kadar gecikicek acaba? Belli olmayan bir zamanı beklemek sıkıcı 😑
Aynen hatirliyorum o gunleri unutrmuyum hic🤣🤣kesinlikle ilaclarin etkisi olabilir ama gelir bi kac gune umarim😊😊

amiiin inşallah koficim birlikte gün sayalım inşallah ya senin neden ertelenmiştii kuzum ben seni direkten döndün diye hatırlıyorum sanki
Evet ya transfer tarihi koyacağımız günden önceki gün covid testim pozitif çıktı 😑 zamanlama müthiş elhamdulillah ne diyim

Daha bugün adet tarihim 🤓 benim hep gününde olur da geçince sanki çok geçicek gibi geldi 🤭 2 gün geçsin dr'uma danışırım.
ooo kız dur daha sende benden beter çıktın hemen elham yapma :KK70: gelir elbet , ben opudan sonraki 2.adetimi ilaç sayesinde 50.günde gördüm :KK70: içini karartmak gibi olmasın tabi deee :/ gelir ama bugün yarın dur bakalııım bakarsın peş peşe gideriz :halay:

Evet ya transfer tarihi koyacağımız günden önceki gün covid testim pozitif çıktı 😑 zamanlama müthiş elhamdulillah ne diyim
vardır bir hayır kuzum benimde üç gün önce hastalık çıktı işte :( ama dur bakalım vardır Rabbimin bir bildiği inşallah bu defa güzel haberlerle geliriz birbirimize ♥

ooo kız dur daha sende :KK70: benden beter çıktın hemen elham yapma :KK70: gelir elbet , ben opudan sonraki 2.adetimi ilaç sayesinde 50.günde gördüm :KK70: içini karartmak gibi olmasın tabi deee :/ gelir ama bugün yarın dur bakalııım bakarsın peş peşe gideriz :halay:
Neeeeeeeeeeee 😳😳😳😳😳😳😳😳 kofiyi beyninden vurdun şuan 🤣🤣🤣 hatırlıyorum ya seni hep bekledik durduk gelmedi bir türlü. Ilaç mı alsam ne yapsam?

Eveeet 21 aralık en uzun gece, 21 haziran da en uzun gün 😊 ay çok güzel bir gün ya valla hayırlısıyla bebiş sahibi olursun inşaallah o gün 🤲
amin cnm benim hadi hayrlisiylaaa rabbim emeklerimizi boşa cikartmasn halamin gizi nerde ola👀

Back