- 11 Temmuz 2019
- 974
- 1.335
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #1.081
kızlar benim saat belli oldu yarın 14:00 de . bende dicektim umutlu anne kim :) domestos sever senmişsin :) rahim kalınlığın kaç çıktı doktor bant verdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet 2020'nin son çeyreğini adet bekleyerek bitirdim resmenkofi canım sen ne durumdasın yav regl mi bekliyorsun
Aynen hatirliyorum o gunleri unutrmuyum hickesinlikle ilaclarin etkisi olabilir ama gelir bi kac gune umarimO mucize bu ay gelirse çıldırırım ama yok yumurta büyüyecek mi, yok embriyo kalacak mı? Hatırlarsın ne korkuyla 5. Güne çıkmıştım opu'da erken oldu ya, bide estrofem kullandim. Bi kutuyu tamamen bitirdim. Onların etkisi biliyorum da ne kadar gecikicek acaba? Belli olmayan bir zamanı beklemek sıkıcı
hoşbuldum canıım teşekkür ederim ♥Hosgeldin canim iyiki geldin
Ayyy pembişim ya dua et benim de öyle olsun artıkkız yok transferim yine ocağın 2si gibi falan olur herhalde
gercek mi kizKız 21 aralık dedin dimi? 21 aralık en uzin gece ay çok romantik bir günde transfer olucaksın. Unutmazsın da tarihini
Amin beybi ben kan sulandırıcıya başliyim bide kekik çayı falan takılayım yine napimAynen hatirliyorum o gunleri unutrmuyum hickesinlikle ilaclarin etkisi olabilir ama gelir bi kac gune umarim
amiiin inşallah koficim birlikte gün sayalım inşallah ya senin neden ertelenmiştii kuzum ben seni direkten döndün diye hatırlıyorum sankiAyyy pembişim ya dua et benim de öyle olsun artık
çok geciktiyse adet söktürücü tarlusal falan vermedi mi doktorEvet 2020'nin son çeyreğini adet bekleyerek bitirdim resmen
Olabilir corasprine baslayabilirsin bitki cayida icebilirsin ama yinede dikkatli ol cok da icmeAmin beybi ben kan sulandırıcıya başliyim bide kekik çayı falan takılayım yine napim
Eveeet 21 aralık en uzun gece, 21 haziran da en uzun gün ay çok güzel bir gün ya valla hayırlısıyla bebiş sahibi olursun inşaallah o güngercek mi kiz
Daha bugün adet tarihim benim hep gününde olur da geçince sanki çok geçicek gibi geldi 2 gün geçsin dr'uma danışırım.çok geciktiyse adet söktürücü tarlusal falan vermedi mi doktor
Evet ya transfer tarihi koyacağımız günden önceki gün covid testim pozitif çıktı zamanlama müthiş elhamdulillah ne diyimamiiin inşallah koficim birlikte gün sayalım inşallah ya senin neden ertelenmiştii kuzum ben seni direkten döndün diye hatırlıyorum sanki
ooo kız dur daha sende benden beter çıktın hemen elham yapma gelir elbet , ben opudan sonraki 2.adetimi ilaç sayesinde 50.günde gördüm içini karartmak gibi olmasın tabi deee :/ gelir ama bugün yarın dur bakalııım bakarsın peş peşe giderizDaha bugün adet tarihim benim hep gününde olur da geçince sanki çok geçicek gibi geldi 2 gün geçsin dr'uma danışırım.
Kanım su gibi oluyomuş yok ya çok içmem. akşamları 1 demlik ay pardon bi fincan içerimOlabilir corasprine baslayabilirsin bitki cayida icebilirsin ama yinede dikkatli ol cok da icme
vardır bir hayır kuzum benimde üç gün önce hastalık çıktı işte ama dur bakalım vardır Rabbimin bir bildiği inşallah bu defa güzel haberlerle geliriz birbirimize ♥Evet ya transfer tarihi koyacağımız günden önceki gün covid testim pozitif çıktı zamanlama müthiş elhamdulillah ne diyim
Neeeeeeeeeeee kofiyi beyninden vurdun şuan hatırlıyorum ya seni hep bekledik durduk gelmedi bir türlü. Ilaç mı alsam ne yapsam?ooo kız dur daha sende benden beter çıktın hemen elham yapma gelir elbet , ben opudan sonraki 2.adetimi ilaç sayesinde 50.günde gördüm içini karartmak gibi olmasın tabi deee :/ gelir ama bugün yarın dur bakalııım bakarsın peş peşe gideriz
Kanım su gibi oluyomuş yok ya çok içmem. akşamları 1 demlik ay pardon bi fincan içerim
bence alma canım daha bugünmüş zaten günün bir kaç gün bekle acele edip stres yapma oda büyük etken biliyorsunNeeeeeeeeeeee kofiyi beyninden vurdun şuan hatırlıyorum ya seni hep bekledik durduk gelmedi bir türlü. Ilaç mı alsam ne yapsam?
amin cnm benim hadi hayrlisiylaaa rabbim emeklerimizi boşa cikartmasn halamin gizi nerde olaEveeet 21 aralık en uzun gece, 21 haziran da en uzun gün ay çok güzel bir gün ya valla hayırlısıyla bebiş sahibi olursun inşaallah o gün