- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 128
- 34
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #10.921
Hadi güzel haberlerle inşallahay hadi gözün aydın baciko yrn kntrolmz vrbenm akşam 7de hep akşama veriolr randevu yakında yatıya çağırcaklar beni
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi güzel haberlerle inşallahay hadi gözün aydın baciko yrn kntrolmz vrbenm akşam 7de hep akşama veriolr randevu yakında yatıya çağırcaklar beni
![]()
Aynen ilaçlarda etkileyebiliyor klomen bile kist olulturabiliyordu. Allah can sağlığı versin huzur versin yeterki toparla tabiki. Yaş kaç bilmiyorum ama kendini tooarlsmsnda fayda var ve kafan rahat olduğunda yaparsın. İnşallah da gerek kalmaz çünkü görülmedik duyulmadık şey değil lütfen umutlu olPko yok kuzum çikolata kisti , aşılama yaptırmıştım iki kez ondaki ilaçlar tetiklemiş birazda sanırım yenilenmesini, çok şükür şu iki gündür biraz daha toparladım kendimi şu bi sene transferle falan geçer olmadı yeniden deneriz artık napalım. Yeniden başlayalım desek yumurtanın kaliteli olacağı kesin değil artık nasip olacağı varsa olur
kaçıncı gün transferiydi ?Bugün doktorun isteği üzerine kan verdim (9. günüm) sonuç 0,26![]()
5. gün embriyosu 5aa kaliteydi. Benim ilk transferimdi. Olmayınca olmuyor.kaçıncı gün transferiydi ?
Hadi hayırlısı olsun Rabbim kolaylik versin canım pozitif haberlerinide alırız inşallahGünaydıın. Herkesin pozitif haberler alacağı bir hafta olsunTransfere gidiyorum. Lütfen bana da dua edin kızlar.
![]()
Bekleyin 12. gün tekrarlayın inşallah hayırlısı olsun, önemli olan sağlıklı olması inanın vardır zamanı.5. gün embriyosu 5aa kaliteydi. Benim ilk transferimdi. Olmayınca olmuyor.
Kaçıncı gün embriyosu? 9. Günde çıkar foto atsaydın keşkeKızlar bana yardımcı olun çok heyecanlandım ama boşa mı? Transferin 9. Günü test yaptım sanki silik bir şey var. Ben mi yanılıyorum. 7. Günde bir şey çıkmamıştı.
Yeniden çekseneYalnız fotograf yükleyemiyorum boyutu büyük diyor![]()
Canım üzme kendini, ahh içimiz yanıyor ama toparlanacaz bi şekilde. Senin idrar testinde çıkmıştı sanki çift çizgi, yanlış mı hatırlıyorum5. gün embriyosu 5aa kaliteydi. Benim ilk transferimdi. Olmayınca olmuyor.
benm keltoş orda yatıyor bile olabilirHadi güzel haberlerle inşallahkaç mm olmuş bize de söyle. Benim doktor 5 e kadsr orda hep 3 civarı gidiyorum. Senin keltoş baya duruyor demekki
![]()
Hadi inşallah sonu güzel olsunGünaydıın. Herkesin pozitif haberler alacağı bir hafta olsunTransfere gidiyorum. Lütfen bana da dua edin kızlar.
![]()
Nasıl hissediyorsun canım? Buraya yazabilirsin, istemezsen bir kâğıda. Icinden geçen herşeyi yaz. Yazmak rahatlatırBugün doktorun isteği üzerine kan verdim (9. günüm) sonuç 0,26![]()
Ben 6-7-8. günler idrar testi yaptım ama çıkmamıştı. Neden çıkmadığı belli oldu.Canım üzme kendini, ahh içimiz yanıyor ama toparlanacaz bi şekilde. Senin idrar testinde çıkmıştı sanki çift çizgi, yanlış mı hatırlıyorum
Yarın adet günüm zaten. Doktorum da bugün (9.gün) kan vermemi istemişti. Artık ilacı kes dedi. Adet olunca gelebilirsin dedi.Bekleyin 12. gün tekrarlayın inşallah hayırlısı olsun, önemli olan sağlıklı olması inanın vardır zamanı.
Kendimi her şeye hazırlamıştım aslında.Nasıl hissediyorsun canım? Buraya yazabilirsin, istemezsen bir kâğıda. Icinden geçen herşeyi yaz. Yazmak rahatlatır![]()