• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık - Ocak Transfer olacaklar

ay hadi gözün aydın baciko yrn kntrolmz vr:KK66:benm akşam 7de hep akşama veriolr randevu yakında yatıya çağırcaklar beni😂
Hadi güzel haberlerle inşallah 🙏🏻🥰 kaç mm olmuş bize de söyle. Benim doktor 5 e kadsr orda hep 3 civarı gidiyorum. Senin keltoş baya duruyor demekki 😁

Pko yok kuzum çikolata kisti , aşılama yaptırmıştım iki kez ondaki ilaçlar tetiklemiş birazda sanırım yenilenmesini, çok şükür şu iki gündür biraz daha toparladım kendimi şu bi sene transferle falan geçer olmadı yeniden deneriz artık napalım. Yeniden başlayalım desek yumurtanın kaliteli olacağı kesin değil artık nasip olacağı varsa olur
Aynen ilaçlarda etkileyebiliyor klomen bile kist olulturabiliyordu. Allah can sağlığı versin huzur versin yeterki toparla tabiki. Yaş kaç bilmiyorum ama kendini tooarlsmsnda fayda var ve kafan rahat olduğunda yaparsın. İnşallah da gerek kalmaz çünkü görülmedik duyulmadık şey değil lütfen umutlu ol 🥰🙏🏻

Kızlar bana yardımcı olun çok heyecanlandım ama boşa mı? Transferin 9. Günü test yaptım sanki silik bir şey var. Ben mi yanılıyorum. 7. Günde bir şey çıkmamıştı.
Kaçıncı gün embriyosu? 9. Günde çıkar foto atsaydın keşke

Kızlar gece mide bulantısı dan uyandım resmen.İlk defa böyle oldu.Fitili koyup yatmıştim bir baktım kahverengi lekeler gelmiş.Dün lekelenme m yok dedim kendime nazar degdirdim resmen.Neyse belki kanamam olur diye pet taktım tâbi Sabaha kadar uyuyamadım stresten.Doktor gerçi lekelenme normal demişti ama insan rahat edemiyor.Dedim acaba tüpe mi gitti kese diye neyse ki kahverengi leke kaldı öyle.Sabah fitil yaptım yine geldi leke sanırım içerdeki eski kan geliyor, tedirgin oluyorum ama yarın kontrol var artık inşallah kese Rahime inmiştir ondan olmuştur.Bu arada kahvaltı yaptım ama hafif hafif midem bulanıyor yine

Eklentiler

• IMG_20210111_125720.webp
    IMG_20210111_125720.webp
    30 KB · Görüntüleme: 43
Nasıl hissediyorsun canım? Buraya yazabilirsin, istemezsen bir kâğıda. Icinden geçen herşeyi yaz. Yazmak rahatlatır 👍
Kendimi her şeye hazırlamıştım aslında.
Bir yanım üzülüyor tabiki.. Ya uzun bir koşuşturmanın başındaysam ve böyle defalarca negatif haberi alacaksam diye ödüm kopuyor.
Bir yanım da daha embriyoların var. İlk seferde olmaması normal diyor.
Hayal kırıklıkları ile umutlar çatışıyor içimde.

Ben transfer için yarı steril alana alınıp tek başıma beklerken en içten duamı ettim. "Eğer sağlıklı olacaksa sıkı tutunsun Allah'ım. " dedim. "Zihni, bedeni, ruhu engelli olacaksa hiç tutunmasın, düşsün, ben dayanırım." dedim.

Belki de şimdi dayanma zamanı... Gelecek güzel günler yakın mı bilmiyorum ama bir gün gelecek.

:KK200:

Back