- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #10.781
Ben o zaman konya ya yeni gelmiştim orayı duyduk iyi diye niye böyle yapıyorlar ki sanki bedava tedavi uyguluyorlar herşeyin ücretini eklemeyi biliyorlar bizde ne deseler yapıyoruzKonya'daki hsg çekimini bile beğenmedi bir Dr sırf bunun için gittim İstanbul'da çektirdim bende Cevat beyde
Canım bu tedavilerin hepsi ayrı ücrete tabi ama normalde tüp bebek sadece opu ve transferi kapsior seninki güzel sonuçlandı boşver asıl ben yanayım Konya'da 1yumurtayi zor dolleyebildikBen o zaman konya ya yeni gelmiştim orayı duyduk iyi diye niye böyle yapıyorlar ki sanki bedava tedavi uyguluyorlar herşeyin ücretini eklemeyi biliyorlar bizde ne deseler yapıyoruz
Süreç sıkıntılı zaten malum covid tehlikesi de var iyi yapmışsın. Transfere kadar zaman çabuk geçer kız işleri yetistircem derkenAynen cano ya 1 hafta kaldı Bi yandan işlerim sıkıştı onları da yetiştirmeye çalışıyorum transfere kadsr. Saati belli değil ama geç saatlere kalsın istiyorum arayacaklarmış saat için. İğne prolutex göbekten. Önceki transferde kalçadan progesteron kullanmıştım ama bu sefer göbek olanı istedim hastaneye iğneye gitmiyim diye
Maddi manevi boşuna yıpranıyoruz böyle olunca inşaAllah sende bu kez pozitifi görürsün tatlım bu sefer birde yol eklendi kolay değil o kadar yol git gel emeklerini boşa çıkarmasın RabbimCanım bu tedavilerin hepsi ayrı ücrete tabi ama normalde tüp bebek sadece opu ve transferi kapsior seninki güzel sonuçlandı boşver asıl ben yanayım Konya'da 1yumurtayi zor dolleyebildik
Aynen öyle canim tüp bebeğin yarinparasinida yola verdik birde otel falan var fatura kabarık yani neyse bu kez umutluyum sonu güzel olsunda unutulur hepsi sağol canım benimMaddi manevi boşuna yıpranıyoruz böyle olunca inşaAllah sende bu kez pozitifi görürsün tatlım bu sefer birde yol eklendi kolay değil o kadar yol git gel emeklerini boşa çıkarmasın Rabbim
Evet yazdı o da saolsun inşallah bakalım kontrol yarın hayırlısı neyse o olsunBak arkadaş da sadece keseyi görmüş 5+4'te. Sıradaki kontrolde görürsün inşaallah.
Evet yumurta toplama öncesi yapıldı bana .Kizlar transferden önce Covit testi istedi mi merkeziniz?
Kalp atışını duyana kadar vajinal baktığını söylemişti o yüzden o şekilde bakar muhtemelen .Vajınal bakarsa zatrn kesin duyulur canım karından bıraz geç oluyor. Ben 7+0 da gittim devletteki doktor erken gelmişsin dedi dedim alttan bakın o zaman bi karından bakalım da dedi şükür duyuldu
Aynen öyle sonucu pozitif olsun da herşey yerine gelir unutulurAynen öyle canim tüp bebeğin yarinparasinida yola verdik birde otel falan var fatura kabarık yani neyse bu kez umutluyum sonu güzel olsunda unutulur hepsi sağol canım benim
Bence fark etmiyoooSolüsyon embriyo başına mi onu çözmeye çalışıyorum
Ya ben istanbulda tüp bebek yaptırdım ama şuan. Yaşadığım yerde özel hastane yok devlettekilerde alttan vakmak istemiyor o yüzdenKalp atışını duyana kadar vajinal baktığını söylemişti o yüzden o şekilde bakar muhtemelen .
Tabikiii kişiye özel tamamen tüp bebek tedavisiFarklı yöntemler var ama üst üste negatif denemeleri olanlarda falan yaş biraz daha ilerde olan kişilere yapılıyor sanırsam şans arttırmak için embriyo traslama cd56 serumlar falan var kişiye göre tedavi şekli degisiyor
Zeynep kamil arastırma hastahanesınde yaptırdım canımamin canim insallah hepimiz icin. benim dis doktor ama umut bahcecide oluyor islemler. eger dondurulmus olan da tutmazsa yeni baslarken genetik test yaptirmayi dusunuyorum ben de. genetik testi nerde yaptiriyorsun?
Siz Konya’da mısınız ? Kime tedavi olmuştunuz ? Neden 1 yumurta zor döllendi Konya bu anlamda başarısız mı ?Canım bu tedavilerin hepsi ayrı ücrete tabi ama normalde tüp bebek sadece opu ve transferi kapsior seninki güzel sonuçlandı boşver asıl ben yanayım Konya'da 1yumurtayi zor dolleyebildik
Bende vajinalı hiç sevmiyorumYa ben istanbulda tüp bebek yaptırdım ama şuan. Yaşadığım yerde özel hastane yok devlettekilerde alttan vakmak istemiyor o yüzden
Kasılma için olan neydi? Bir sonraki transferimde sizden öğrendiğimle ben de yapıştırıcıdan isteyeceğim.Çift hayatım ama fiyatı yanlış yazmışım 1050 kasılma için olan 1100 dü
Bence de fark etmiyor sizin ikisi de mi tuttuBence fark etmiyooo
Bizimki erkek infertiliteysiydi eşim ameliyat falan oldu. İlaçlar git gel konaklama 45 i buldu galibaBende vajinalı hiç sevmiyorumİstanbul’da tüp bebek ücreti ne kadar tuttu ? Birde gidip gelmek zor olmasını ?
eyvah baya eleverdim kendimiFizikende seni ogrendik zaten bulmasi kolay olur
hadi az kaldı seni al bebişide gel artıkkkAy biliyo musun böyle yazıyoruzya benim de aklıma geliyo hep acaba bulup okurlar mı diyeaynen 10. Gün 10 mm çıktı. Geçen transferimde daha inceydi 7-8 falan çıkmıştı diye hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?