Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Konya'daki hsg çekimini bile beğenmedi bir Dr sırf bunun için gittim İstanbul'da çektirdim bende Cevat beyde
Ben o zaman konya ya yeni gelmiştim orayı duyduk iyi diye niye böyle yapıyorlar ki sanki bedava tedavi uyguluyorlar herşeyin ücretini eklemeyi biliyorlar bizde ne deseler yapıyoruz

Ben o zaman konya ya yeni gelmiştim orayı duyduk iyi diye niye böyle yapıyorlar ki sanki bedava tedavi uyguluyorlar herşeyin ücretini eklemeyi biliyorlar bizde ne deseler yapıyoruz
Canım bu tedavilerin hepsi ayrı ücrete tabi ama normalde tüp bebek sadece opu ve transferi kapsior seninki güzel sonuçlandı boşver asıl ben yanayım Konya'da 1yumurtayi zor dolleyebildik

Süreç sıkıntılı zaten malum covid tehlikesi de var iyi yapmışsın. Transfere kadar zaman çabuk geçer kız işleri yetistircem derken

Canım bu tedavilerin hepsi ayrı ücrete tabi ama normalde tüp bebek sadece opu ve transferi kapsior seninki güzel sonuçlandı boşver asıl ben yanayım Konya'da 1yumurtayi zor dolleyebildik
Maddi manevi boşuna yıpranıyoruz böyle olunca inşaAllah sende bu kez pozitifi görürsün tatlım bu sefer birde yol eklendi kolay değil o kadar yol git gel emeklerini boşa çıkarmasın Rabbim

Maddi manevi boşuna yıpranıyoruz böyle olunca inşaAllah sende bu kez pozitifi görürsün tatlım bu sefer birde yol eklendi kolay değil o kadar yol git gel emeklerini boşa çıkarmasın Rabbim
Aynen öyle canim tüp bebeğin yarinparasinida yola verdik birde otel falan var fatura kabarık yani neyse bu kez umutluyum sonu güzel olsunda unutulur hepsi sağol canım benim

Vajınal bakarsa zatrn kesin duyulur canım karından bıraz geç oluyor. Ben 7+0 da gittim devletteki doktor erken gelmişsin dedi dedim alttan bakın o zaman bi karından bakalım da dedi şükür duyuldu
Kalp atışını duyana kadar vajinal baktığını söylemişti o yüzden o şekilde bakar muhtemelen .

Siz Konya’da mısınız ? Kime tedavi olmuştunuz ? Neden 1 yumurta zor döllendi Konya bu anlamda başarısız mı ?

Ay biliyo musun böyle yazıyoruzya benim de aklıma geliyo hep acaba bulup okurlar mı diye aynen 10. Gün 10 mm çıktı. Geçen transferimde daha inceydi 7-8 falan çıkmıştı diye hatırlıyorum
hadi az kaldı seni al bebişide gel artıkkkyeter canımıza okudu nokta kadar bebeler .(bu arada belkide okuyorşardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…