Aralık - Ocak Transfer olacaklar

İzledikleri yol çok yanlış geldi bana hsg en başta istenilen şeylerden biridir benim var olmasına rağmen yenisini istedi dr um transferde risk almak istemedi.

Hangi il ve merkezdesin canım

İzledikleri yol çok yanlış geldi bana hsg en başta istenilen şeylerden biridir benim var olmasına rağmen yenisini istedi dr um transferde risk almak istemedi.
An bacım bilemedim iyi iyi dediler bu kadar bilgim de yoktu o zaman paramızla rezil olduk pozitifde göremedik nasip değilmiş dedik çıktık napalım bu doktor ameliyat olmadan transfer yapmam dedi

An bacım bilemedim iyi iyi dediler bu kadar bilgim de yoktu o zaman paramızla rezil olduk pozitifde göremedik nasip değilmiş dedik çıktık napalım bu doktor ameliyat olmadan transfer yapmam dedi
Benimde kocaelinde hüsranla biten 2 denemem olmuştu o zaman adam resmen kıbrısta deneyin donör bulun demişti paramızla rezil olmuştuk bizde. İyi araştır canım biraz pahalı olsun ama iyi bir yer olsun

Benimde kocaelinde hüsranla biten 2 denemem olmuştu o zaman adam resmen kıbrısta deneyin donör bulun demişti paramızla rezil olmuştuk bizde. İyi araştır canım biraz pahalı olsun ama iyi bir yer olsun
Şuan gittiğim yer bakalım sıkıntı çıkmazsa cuma kontrol var bebiş sağlıklıdır inşaAllah dondurulmuş embriyo var bir tane de bakalım Allah hayırlısını nasip etsin hepimiz için

Östrojen hapı(estrofem-prognova) ben progynova yazınca farklı sanılıo oyüzden östrojen ilacı yazdım 2muayene yetioda işte bizim dr özlüyor görmeyince sık sık çağırıyor
Kız Allah seni koptum öldüm gülmekten görmeyince özlüyo aynen estrofem devam dediğin gibi 2 muayene yetiyo önceki transferim öyleydi bunda 1 muayene yetti zaten kalınlaşması güzel dedi ama bana fazla gibi geldi çünkü gün geçtikçe yine kalınlaşıcak bu

yanni senin 10.gün 10mm olmustu dahada aklınlasır transfere 13mm felan la girersn işte mis gibi)daha ne kdr olacak sanki keltoş birgün bunları okuyup beni bulacak die korkuyorum

Tabii çok iyi heleki benim gibi bir hasta için 42 yaş amh 0.003 sanırım her klıniğin kendine has çalışmalrı var
Farklı yöntemler var ama üst üste negatif denemeleri olanlarda falan yaş biraz daha ilerde olan kişilere yapılıyor sanırsam şans arttırmak için embriyo traslama cd56 serumlar falan var kişiye göre tedavi şekli degisiyor

Konya'daki hsg çekimini bile beğenmedi bir Dr sırf bunun için gittim İstanbul'da çektirdim bende Cevat beyde

Vücut kendisi üretiyo kisti demekki. Ama baya da yumurta toplanmış pko var mıydı. Bende pko var bende de 24 tane falan toplandı daha fazla toplananlarda var böylesi durumda. Tabiki insan kaliteli olsun istiyor ama tutup tutamayacağı hiç belli değil umutsuz davranmayın o kadar kötü durumda olanlar var ki deneyin hiç öyle düşünmeyin benim ki 5. Gün en iyi kalitede embriyoydu da noldu olmadı o hiç belli olmaz gittiği yere kadar denemekten vazgeçmicrz mecbur

Allah bir hafta kalmış tam. Saati belli mi transferin? Igne dedigin progesteron mu?
Aynen cano ya 1 hafta kaldı Bi yandan işlerim sıkıştı onları da yetiştirmeye çalışıyorum transfere kadsr. Saati belli değil ama geç saatlere kalsın istiyorum arayacaklarmış saat için. İğne prolutex göbekten. Önceki transferde kalçadan progesteron kullanmıştım ama bu sefer göbek olanı istedim hastaneye iğneye gitmiyim diye

yanni senin 10.gün 10mm olmustu dahada aklınlasır transfere 13mm felan la girersn işte mis gibi)daha ne kdr olacak sanki keltoş birgün bunları okuyup beni bulacak die korkuyorum
Ay biliyo musun böyle yazıyoruzya benim de aklıma geliyo hep acaba bulup okurlar mı diye aynen 10. Gün 10 mm çıktı. Geçen transferimde daha inceydi 7-8 falan çıkmıştı diye hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…