Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Amin kuzum inşallah az kaldı zaten yarın gideceğiz 6+4 olmuş olacak , hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
Vajınal bakarsa zatrn kesin duyulur canım karından bıraz geç oluyor. Ben 7+0 da gittim devletteki doktor erken gelmişsin dedi dedim alttan bakın o zaman bi karından bakalım da dedi şükür duyuldu

Rica ederim canım fikrini değiştirmen çok güzel olmaz dediğimiz oluyor bazen Burda herkes bu durumları yaşıyor ama düştükçe kalkacağız başka çaremiz yok insan uzulmeden duramiyor ama umutlu olup yolumuza devam edeceğiz hepsini bb kalite

Tabii çok iyi heleki benim gibi bir hasta için 42 yaş amh 0.003 sanırım her klıniğin kendine has çalışmalrı var
Benim ilk 2 transfer hele ne test ne bişe 28 yaşındaydım görünürde bişe yok diye hiçbişe yapmadan direk transfer düşük olunca genetik istedi son gittiğim doktor hsg istedi de sıkıntı varmış ameliyat oldum gidilen merkez çok önemli gerçekten tabi yinede Rabbimin ol demesi en önemlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…