- 15 Ekim 2019
- 464
- 683
- 23
- 46
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #10.741
Evet bana 3 işlem yaptılar kasılma önleyici embriyo glue birde gebelik aşısı. %30 oranında tutunmayı arttırıyor demişlerdiDemekki başarıyı etkiliyo sizdede pozitif başka bir arkadaş yada pozitifti bizim merkezede bir sorayım bakalım varmiymis?
Biri 14mm biri 13mm keselerin .Kese kaç mm?
Çok sevindim bebişi görmenize , allahım sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin , yarın gideceğiz biz de inşallah güzel haberler alırız5+4 de sadece keseyi gördüm 10 gün sonra ise 7+0fa kesenin içide doluydu kalbide atıyordu şükür
İnşallah canım inşallah sende bebeğinin kalbini duyarsınnÇok sevindim bebişi görmenize , allahım sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin , yarın gideceğiz biz de inşallah güzel haberler alırız
Amin kuzum inşallah az kaldı zaten yarın gideceğiz 6+4 olmuş olacak , hakkımızda hayırlısı neyse o olsunİnşallah canım inşallah sende bebeğinin kalbini duyarsınn
Vajınal bakarsa zatrn kesin duyulur canım karından bıraz geç oluyor. Ben 7+0 da gittim devletteki doktor erken gelmişsin dedi dedim alttan bakın o zaman bi karından bakalım da dedi şükür duyulduAmin kuzum inşallah az kaldı zaten yarın gideceğiz 6+4 olmuş olacak , hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
Rica ederim canım fikrini değiştirmen çok güzel olmaz dediğimiz oluyor bazen Burda herkes bu durumları yaşıyor ama düştükçe kalkacağız başka çaremiz yok insan uzulmeden duramiyor ama umutlu olup yolumuza devam edeceğiz hepsini bb kaliteSağolsun teselliniz için , dediğiniz doğru orta kalite veya daha düşükle bile hamile kalanlar oluyor , ne bileyim insan çok üzülüyor bi çare arıyor gece uyuyamadım üzüntümdenAllah bizler gibi uğraşan herkese güç versin
Kasılma önleyici nasıl bir işlem siz nerde oldunuz tedaviyi?Evet bana 3 işlem yaptılar kasılma önleyici embriyo glue birde gebelik aşısı. %30 oranında tutunmayı arttırıyor demişlerdi
Evet istiyorlar bende yaptırmıştım cnmKizlar transferden önce Covit testi istedi mi merkeziniz?
Sizin henüz belli değil sanırım tek mi çift mi tuttuğu değil miÇift hayatım ama fiyatı yanlış yazmışım 1050 kasılma için olan 1100 dü
%30 çok iyi bir oran bence bunlardan hiç haberim yoktu neler varmış meğerEvet bana 3 işlem yaptılar kasılma önleyici embriyo glue birde gebelik aşısı. %30 oranında tutunmayı arttırıyor demişlerdi
Yok canım değill ayın 18 nde gitcem o zaman belli olur inşallahhhSizin henüz belli değil sanırım tek mi çift mi tuttuğu değil mi
Opudan önce istemişti benimki. Donduruldu 2 ay snra transfer oluyorum ama istemediler. Bence formaliteler gereği dosyada olması gerekiyor.Kizlar transferden önce Covit testi istedi mi merkeziniz?
Rahim embriyoyu kasılarak atmasın diye yapılıyo transferden önce ultrasonla bakıyorlar kasılma varsa uyguluyorlar. Acıbadem maslakta oldumKasılma önleyici nasıl bir işlem siz nerde oldunuz tedaviyi?
Tabii çok iyi heleki benim gibi bir hasta için 42 yaş amh 0.003 sanırım her klıniğin kendine has çalışmalrı var%30 çok iyi bir oran bence bunlardan hiç haberim yoktu neler varmış meğerneden heryerde uygulamıyorlar ki acaba
İnşaAllah Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsinYok canım değill ayın 18 nde gitcem o zaman belli olur inşallahhh
Aminn hayatımm hepimizinnİnşaAllah Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin
Benim ilk 2 transfer hele ne test ne bişe 28 yaşındaydım görünürde bişe yok diye hiçbişe yapmadan direk transfer düşük olunca genetik istedi son gittiğim doktor hsg istedi de sıkıntı varmış ameliyat oldum gidilen merkez çok önemli gerçekten tabi yinede Rabbimin ol demesi en önemlisiTabii çok iyi heleki benim gibi bir hasta için 42 yaş amh 0.003 sanırım her klıniğin kendine has çalışmalrı var
Keseyi gördük sadece 4+6 idi. Dr. daha küçük görünmez dedi. Bi dahakine artık kısmetse tabii.Sen gördünmü keseyi bebişi canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?