- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #1.001
Bebişlerimiz olsun onlarla uyuyalım inşaallahAl benden bitane daha gel beraber uyuyakyastık yatak ortada
aminnnnSonundaaaaallahım bu mutluluğu pozitifle taçlndırsın inşallah ya çok tuhaf duygular
Tutunacaklar ben öyle hissediyorum hayırlısıylaEvet kavuştuk inşallah hasret bitmiştir inşallah tutunsun canlarım
12 de oldu transfer hala yatıyorum ben 2 saat kalkma dediler . Transfer sırasında zorlanmadım işlem odasında yarım saat bekledim sonra sürgü verdiler yaptım biraz önce de tekrar sürgüye yaptım çok zor olmadı şükürKaç saat yatırdılar? Zorlandın mı sıkışınca?
Yaaa öle dedin şimdi ayy dedim aman dedim oy oyyy hayali bile missss missssBebişlerimiz olsun onlarla uyuyalım inşaallah
Böyle hisseden insanlara bayılıyorumTutunacaklar ben öyle hissediyorum hayırlısıyla
Benim de gelen giden yok. Hepinizden önce test paylaşırsam şaşırmayınaminnnn1haftaya artk testler paylaşmaya başlanır uysss hoşşik
Beni de alınnnn yastığını kaptığım gibi gelirim.zaten gece az uyudum hala da araba ile uğraşıyoruz varamadım evimeee oyy ben ne edemmm nerelere gidemAl benden bitane daha gel beraber uyuyakyastık yatak ortada
Bakalım kaçıncı gün yapıcam testi o kısım çok gerilim yüklüaminnnn1haftaya artk testler paylaşmaya başlanır uysss hoşşik
Gece istediği kadar uykusuz bırakabilir. Sabahtan işlerimi halleder, sonra da fosur fosur uyurum boncuğumlaYaaa öle dedin şimdi ayy dedim aman dedim oy oyyy hayali bile missss missss
Fiyat olarak mi kaca canim bi kutunun icinde 7 tane cikiyo 177 tl tanesi bi kutu 3 bucuk gun gidiyor aylik 1750 tl falanAyıptır sorması kaça bu iğneler?sanırım 200 X2 günlük ve 12 hafta diyorsun aboo nasıl rakam çıkıyor
Evt benm geç geldi bebem nrmalde 28gnde oluoken 31.gün geldi aspirin çaka çaka getırttimBenim de gelen giden yok. Hepinizden önce test paylaşırsam şaşırmayınsahi sizlerin opudan sonra olan adet değil, bir sonra ki geç mi geldi?
Benim geç gelmedi cyclo progynova kullandım ben o ay ilaç bitti 2-3 gün sonra oldumBenim de gelen giden yok. Hepinizden önce test paylaşırsam şaşırmayınsahi sizlerin opudan sonra olan adet değil, bir sonra ki geç mi geldi?
Ya ama çatlatma iğnesi olacaklar ne zaman başlasın testlere kaçıncı gün yaniaminnnn1haftaya artk testler paylaşmaya başlanır uysss hoşşik
He uyursun sen öle sanGece istediği kadar uykusuz bırakabilir. Sabahtan işlerimi halleder, sonra da fosur fosur uyurum boncuğumla
Hmm 3 günden fazla da gecikebilir o zaman. Normal yani. Normalde düzenli mi adetin? Günü gününe olur musun?Evt benm geç geldi bebem nrmalde 28gnde oluoken 31.gün geldi aspirin çaka çaka getırttim
kuzuu 5.gün zaten senin ilk 5gün yanıltıcı olabilir ama 8.gün garanti gibiYa ama çatlatma iğnesi olacaklar ne zaman başlasın testlere kaçıncı gün yani
O çok sakat oldu ya vermeyeydi iyiydi ☹Ya ama çatlatma iğnesi olacaklar ne zaman başlasın testlere kaçıncı gün yani
Evt normalde gün dahi sekmez.erken olur ama asla geç olmazHmm 3 günden fazla da gecikebilir o zaman. Normal yani. Normalde düzenli mi adetin? Günü gününe olur musun?
Ya cidden bu ilaçlara verdiğimiz parayla öküz alırdık öKüzFiyat olarak mi kaca canim bi kutunun icinde 7 tane cikiyo 177 tl tanesi bi kutu 3 bucuk gun gidiyor aylik 1750 tl falan