Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Bendede aynisi olmustu adete yakin hafif sanci gibi ondan once hicbisey hissetmedim.. butun arkadaslarin gelecek transferleri hayirlara vesile olur inshaAllah transferi olmus arkdaslariminda hayirli olsun smdi bekleme zamani 🤗🙈
Amin insalkah sen simdi 6.haftadasin nasil belirtiler varmi bende pek birsey yok gogsume dokunsam bastirsam aciyo onun harici normal kasiklarima bazen batmalar oluyo arada benim ama bacaklarim agriyo nedense 🤣🤣

Inslalah inslalah🤗adetlerim agrili olurdu ama.asiri asiri degil ilk gun olurdu bazen agri kesici alirdim adet gunu geldiginde agrim olmustu ama cok degil simdi adetimi 12 gun gecmisim cok sukur lekelenmem olmadi bi 9.gun cok hafif pembelik vardi
Çok şükür bence çok güzel sağlıklı gidiyor maşallah. Allah daha iyi etsin 🤲

Eşim şimdi dedi 15 ile 22 cm lik iki tane var olan tüp tarafında yumurta varmış hııı😅yeni çözdüm olayı.
Hmm bak şimdi 22 mm olan çatladığı vakit 15 mm olan ufak olduğundan catlamaz kist olur. Dr'da 15 mm olanı riske atmamak için vermiş. Iyi de yapmış 👍@halemgl senin aynı ölçüde oldukları için sana vermemiş ok?

Merhaba kızlar. Ben de 10 gün önce opu ya girdim. Regl olmadım hala bekliyorum. Doktorum bu reglden sonra histereskopi yapacak rahmimdeki şekil için. Ondan sonraki aya da transfer inşallah☺️ Sizlerin opu sonrası ne zaman adet oldunuz ve yoğunluğu nasıldı normal miydi merak ettim
Ben kaçıncı gün olduğumu hatırlamıyorum ama beklenen adet tarihimden 4 gün önce olmuştum. Ilk gün leke gibirdi sonradan çok geldi. Hatta o yüzden erken bitti.

Belli mi olur bi mucize olur gelmeyedebilri🤣🤣hayirlisi olsun inslalah hormonlarda alrt ust oldu degisebilir
O mucize bu ay gelirse çıldırırım ama 🤣🤣🤣 yok yumurta büyüyecek mi, yok embriyo kalacak mı? Hatırlarsın ne korkuyla 5. Güne çıkmıştım 😁 opu'da erken oldu ya, bide estrofem kullandim. Bi kutuyu tamamen bitirdim. Onların etkisi biliyorum da ne kadar gecikicek acaba? Belli olmayan bir zamanı beklemek sıkıcı 😑

X