- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 128
- 34
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #10.721
16 ocak cumartesi günü transferimTransferine var mı yoksa oldun mu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
16 ocak cumartesi günü transferimTransferine var mı yoksa oldun mu
Ne yapayım ben aynışaç devam pazartesi iğneye başlıcam cumartesi de kısmetse transferSen naptın nasıl gidiyor?
Ben de aynı devam işte pazartesi iğneye başlıcam. Bu seferki transfer gçhazırlıpında adetin 2. Günü muayene ve daha sonraki zamanda Bi daha muayene olup transfer gününe karar verildi. Östrojen hapı farklı mı oluyorCuma gitmiştm cnm 8.gündü 6.5mm idi dr daha erken dedi .1adet östrojen ilacı içiyrdm 4e çıkardı zırt pırt kntrol ve devam pzt kntrl vr işte.sende nedir durumlar
Aynen valla az kaldı inşlh alırız onlarıKııız bişey kalmamışhadi inşallah sağlıkla gelsin bebişler. Ben de yarın regl olacam yavaştan geliyor pembe leke, pazartesi ya da salı giderim doktorcuma. Ben ilk transferden sonra panik atak geçirmiştim, inşallah yine öyle olmam yaaa
![]()
Östrojen hapı(estrofem-prognova) ben progynova yazınca farklı sanılıo oyüzden östrojen ilacı yazdımBen de aynı devam işte pazartesi iğneye başlıcam. Bu seferki transfer gçhazırlıpında adetin 2. Günü muayene ve daha sonraki zamanda Bi daha muayene olup transfer gününe karar verildi. Östrojen hapı farklı mı oluyor
Iste bazen özellikle sebepsiz infertiliteyse he belli bi sebep yok kesin tutar gözüyle bakılıyor. Farkli bir sürü değişken var tabi de. Embriyo kalitesi falan. Benim embriyolar 5aa 5ab kalitedeydi mesela belki yapıştırıcı kullanılmasına bile gerek yoktu. Olmayinca da şunu yapmadı bak ondan olmadı, bunu eksik yaptı o yüzden olmadı diyoruz. Bilmiyorum insan biraz da hissediyor olacak mi olmayacak mı. Inşallah bu bekleyişler son olur pozitif gelir arkasındanAynen bu defa aklıma gelen her şeyi soracağım gebelik aşısı, intralipid serum ve bu yapıştırma yapmasını isteyeceğim çünkü gerçekten yaşımız çok fazla yoksa bile ilk deneme diyedoktorumuz bir çok tedaviden bahsetmedi bile belki bunları yapsaydık tutardı
Ooo süper inşallah haftaya da kalp atışını duyarsınızYanlış anlamadıysam 5.5 ml dedi ultrason resminin altında da 6cm yazıyor ya ben o gün Şaşkınlıktan hiçbirşey sormadım açıkçası haftaya cuma bakalım nedir ne değildir anlıcaz Allah nasip ederse bildiğim kese var yolk saç da var o kadar
Kaç embriyo transfer edildi tek mi cift mi?Selam kızlarr embriyo glue deniliyor bu işleme banada yaptılar 1100 tl acıbadem maslakta
Allah bir hafta kalmış tam. Saati belli mi transferin? Igne dedigin progesteron mu?Ne yapayım ben aynışaç devam pazartesi iğneye başlıcam cumartesi de kısmetse transfer![]()
Amin inşaAllah umarım öyle olurOoo süper inşallah haftaya da kalp atışını duyarsınız![]()
Merhaba, benim çikolata kistinden sorunum vardı bi aldırdım tekrar çıktı. Tüpler işlevsizdi o yüzden tüp bebeğe başlamıştık. Dün 4 tane embriyo donduruldu fakat orta kalite 3bb tutacağını hiç sanmıyorum. Sanırım kistler kaliteyi mi etkiledi artık naptı ben em azından biri A kalite olur diye bekliyordum. Şeytan diyo onları da dondurma bu defteri tamamen kapat artıkBen de 24 yumurta toplanmıştı 15 i güzeldi 7 tane döllendi 3 tane 5.Güne gitti 1 transfer kimyasal geçirdim şimdi diğer ikisini almak için transfer hazırlığındayım. İnşallh ikisi de dondurulur moralinizi bozmayın neticede bir tanesi tutsa yeter. Sizin sorununuz neydi bizim erkek faktörlüydü
Tutunma şansını artırıyor sanırsam dondurmadan önce yapılan bir islemmiki?Selam kızlarr embriyo glue deniliyor bu işleme banada yaptılar 1100 tl acıbadem maslakta
3bb orta kalitemi oluyor BC ile bile hamilelik gören var şansınız varken neden kullanmaya aldınız biz mantıken kalitesine bakıyoruz ama rabbim ol dedimi olur insanlar bir embriyo için yıllarca uğraşıyor bak sizin oluşmuş lütfen bu düşünceden uzaklaşın şeytana uymayınMerhaba, benim çikolata kistinden sorunum vardı bi aldırdım tekrar çıktı. Tüpler işlevsizdi o yüzden tüp bebeğe başlamıştık. Dün 4 tane embriyo donduruldu fakat orta kalite 3bb tutacağını hiç sanmıyorum. Sanırım kistler kaliteyi mi etkiledi artık naptı ben em azından biri A kalite olur diye bekliyordum. Şeytan diyo onları da dondurma bu defteri tamamen kapat artık
Amin inşIste bazen özellikle sebepsiz infertiliteyse he belli bi sebep yok kesin tutar gözüyle bakılıyor. Farkli bir sürü değişken var tabi de. Embriyo kalitesi falan. Benim embriyolar 5aa 5ab kalitedeydi mesela belki yapıştırıcı kullanılmasına bile gerek yoktu. Olmayinca da şunu yapmadı bak ondan olmadı, bunu eksik yaptı o yüzden olmadı diyoruz. Bilmiyorum insan biraz da hissediyor olacak mi olmayacak mı. Inşallah bu bekleyişler son olur pozitif gelir arkasından![]()
Yok hayatımm transfer esnasında yapılan bir işlemm yarım saat kadar özel bir sıvının içinde bekletiliyo embriyoTutunma şansını artırıyor sanırsam dondurmadan önce yapılan bir islemmiki?
Çift hayatım ama fiyatı yanlış yazmışım 1050 kasılma için olan 1100 düKaç embriyo transfer edildi tek mi cift mi?
Demekki başarıyı etkiliyo sizdede pozitif başka bir arkadaş yada pozitifti bizim merkezede bir sorayım bakalım varmiymis?Yok hayatımm transfer esnasında yapılan bir işlemm yarım saat kadar özel bir sıvının içinde bekletiliyo embriyo
Sen gördünmü keseyi bebişi canımmOh iyi çok şükür canım. Hep güzel haberlerini alalım inşaallah![]()
Sağolsun teselliniz için , dediğiniz doğru orta kalite veya daha düşükle bile hamile kalanlar oluyor , ne bileyim insan çok üzülüyor bi çare arıyor gece uyuyamadım üzüntümden3bb orta kalitemi oluyor BC ile bile hamilelik gören var şansınız varken neden kullanmaya aldınız biz mantıken kalitesine bakıyoruz ama rabbim ol dedimi olur insanlar bir embriyo için yıllarca uğraşıyor bak sizin oluşmuş lütfen bu düşünceden uzaklaşın şeytana uymayın![]()
Üzülmeyin lütfen çok iyi kalitedeki embriyo bile yeri geliyor olmuyor bu isin garantisi yok nasip kısmet şans nasibinizi de varsa bakmaz orta kaliteymis falan tutunur sizeSağolsun teselliniz için , dediğiniz doğru orta kalite veya daha düşükle bile hamile kalanlar oluyor , ne bileyim insan çok üzülüyor bi çare arıyor gece uyuyamadım üzüntümdenAllah bizler gibi uğraşan herkese güç versin
![]()