• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Ben gittigimde 5. Haftanin icindesin 10 gun sonra gel dedi. Bebegi grmek icin. 6 gun kaldi bakalim gorruz insallah zaman hic gecmiyor 😊
Görünür muhakkak canim aynen zaman geçmiyor normalde banada 10 gün dedi sonra 15 gün yapalım dedi bende 2 kese görüldü ama bi tanesi geriden geliyor diğer kese boyutuna göre dedi 15 gün sonra daha net belli olur o zaman bakalım dedi

Anladım bacım da hani tuttsun diye en ufak ihtimalleri bile gözetiyoruz ya dediğin gibi yardımı olurdu belki 2 haftadır mahvoldum düştü düşüyor yine herşey geçmiş değil iyice yapıştırsalardı iyi olurdu 😆 nasip kısmet herşey
Kese gördüysen bir sey olmaz inşallah artık. Kese boyutu ne kadar cıktı peki?

Maşallah hayırlı olsun 🤗 ikiz demek dert demek bazen benim de keşke tek transfer ettirseydim dediğim oluyor.
Deme öyle, zorlukları vardır tabi ancak yaşayan anlar ama onlar senin kısmetin🥰kolay mı anne rahmine yapışmak bak ikisi de geldi sana akıllı akıllı, sağlıkla doğsunlar inşallah💕🍀🧿

Bende ayni senin gbiydim he. Umut oluyordu bana pozitifleri gorunce 🥰 Daha hala olumsuz bisey gorunce olumsuzluga kpiliyorum ayni sekilde. Bilmiyrm ya ben bencil, fesat bi insan deglm sanirim. Kendi mutlulugum baskalarinin mutsuzluguyla gidiyor🙈 Herkesin olsun sadece tup bebek yaptiranlar degil isteyen herkese rabbim nasip etsin. Sende guzel sonuclarla geleceksn insallahhh 🥰
İnşallah canım.Ne güzel kalbin var.İsteyen herkese nasip etsin Rabbim.Benim ilk olacak olursa 3 yıldır istiyoruz ama oluruna bırakmıştık,bu sene artık direkt tüp bebeğe başlama kararı aldık ve başladık.Bakalım sonucumuz ne olacak.Negatif görmek çok sevimsiz bir durum olur ama hayırlısı neyse öyle olsun.Kaldığımız yerden devam ederiz ne yapalım.Bu süreçte olumluya odaklanmak daha iyi olur sanırım.

Görünür muhakkak canim aynen zaman geçmiyor normalde banada 10 gün dedi sonra 15 gün yapalım dedi bende 2 kese görüldü ama bi tanesi geriden geliyor diğer kese boyutuna göre dedi 15 gün sonra daha net belli olur o zaman bakalım dedi
Senin dr. Hem bebegi hem kalp atisini gormek icin 15 gun sonraya cagirmistir.

Doktor söylemiyorsa bi sormak lazım aslında en azından gerekli görmüyorsa da bari sebebini söyler ikna olursun.
Aynen bu defa aklıma gelen her şeyi soracağım gebelik aşısı, intralipid serum ve bu yapıştırma yapmasını isteyeceğim çünkü gerçekten yaşımız çok fazla yoksa bile ilk deneme diyedoktorumuz bir çok tedaviden bahsetmedi bile belki bunları yapsaydık tutardı

İnşallah canım.Ne güzel kalbin var.İsteyen herkese nasip etsin Rabbim.Benim ilk olacak olursa 3 yıldır istiyoruz ama oluruna bırakmıştık,bu sene artık direkt tüp bebeğe başlama kararı aldık ve başladık.Bakalım sonucumuz ne olacak.Negatif görmek çok sevimsiz bir durum olur ama hayırlısı neyse öyle olsun.Kaldığımız yerden devam ederiz ne yapalım.Bu süreçte olumluya odaklanmak daha iyi olur sanırım.
Ben hep olumsuzluga hazrliyrdm kendimi. Hala da oyle. Olmsz dusune dusune doguma gderim insallah 🙈😂😂 Bol bol dua et gonlunu ferah tut. Senin benim ilk. Defalarca deneyenleri dusun. Zamanla yoruldukca maddi manevi dahada anliyr insan. Hersy Allahtan olacak olacak burda herkes guzel haberlerle gelecek goruceksin. Bol bol dua ediyorum size 💞

Yolk sac var mıydı? 5+4'te
Yok canım sadece kese gördü karından bakmıştı vajinal baksa belki görünürdü belkide görünmezdi bilemiyorum. Hatta bem 6+6 da ebe arkadaşımdan rica ettim kalbi atoyormu bakalım diye duymadık 7+0 da doktor hemen duydu 1 günde oluyormuş herşey demekki

Ben hep olumsuzluga hazrliyrdm kendimi. Hala da oyle. Olmsz dusune dusune doguma gderim insallah 🙈😂😂 Bol bol dua et gonlunu ferah tut. Senin benim ilk. Defalarca deneyenleri dusun. Zamanla yoruldukca maddi manevi dahada anliyr insan. Hersy Allahtan olacak olacak burda herkes guzel haberlerle gelecek goruceksin. Bol bol dua ediyorum size 💞
İşte ben de olumsuzu düşünüyorum sonuçta negatif alma ihtimalim de var.Biz en iyisi olumlu düşünelim.Stres oluşmasın bu süreçte hiç birimizde.Dua edelim,senin de hepimizin de dualarını kabul etsin Allah’ım.

Son düzenleme:
Yok canım sadece kese gördü karından bakmıştı vajinal baksa belki görünürdü belkide görünmezdi bilemiyorum. Hatta bem 6+6 da ebe arkadaşımdan rica ettim kalbi atoyormu bakalım diye duymadık 7+0 da doktor hemen duydu 1 günde oluyormuş herşey demekki
Evet ya 1 gün bile çok önemli bana doktor 6 haftadan sonra hergün hızla büyüyor dedi Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin🤲

Merhaba arkadaşlar bu 2.01. deki uktrason goruntum 6+2 yedim o zaman bebek gorunmedi yolk kesesi de yok değil mi 😔bu cumartesi tekrar kontrolümüz var yine görünmese boş gebelik sanırım 😔
Aynisi benim canim 6+6 yarin randevum var bos gebelikden süpheleniyor doktorum esime bile diyemedimmm nasil diyecemm ne sevinmisdikkk...

Kese gördüysen bir sey olmaz inşallah artık. Kese boyutu ne kadar cıktı peki?
Yanlış anlamadıysam 5.5 ml dedi ultrason resminin altında da 6cm yazıyor ya ben o gün Şaşkınlıktan hiçbirşey sormadım açıkçası haftaya cuma bakalım nedir ne değildir anlıcaz Allah nasip ederse bildiğim kese var yolk saç da var o kadar

Oh iyi çok şükür canım. Hep güzel haberlerini alalım inşaallah 😊♥️

Back