• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Hayırlısı olsun, sağlıkla ilerler inşallah. Ben pazartesi transfer olacağım inşallah. İlk olarak estrofem, coraspin ve folik asit kullandım. Transfere 5 gün kala da antibiyotik ve progestan fitile başladım. Trasnfer 19. Güne denk geliyor benim. Normalde 17-20. Günlerde yaşılıyormuş okuduğum kadarıyla.
Ya heyecanlı bir süreç.İnşallah hepimiz için güzel,hayırlı sonuçlar olur.Senin transferin daha önce.Hadi hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz.Kişiden kişiye değişiyordur tabi.

Valla ben de transferden 2 gün önce duydum o arada kullandılar hicbir şey anlamadık. Baya dalga geçmiştim hatta prittle yapistiracaklar hahaha diye 🤣
İşterse uhuyla yapıştırsınlar bacım 😆 benim yaş da 30 Bana böyle bişe demediler hiç yapışsın da önemli olan o 😊

İşterse uhuyla yapıştırsınlar bacım 😆 benim yaş da 30 Bana böyle bişe demediler hiç yapışsın da önemli olan o 😊
Valla bildiğin yapıştırdılar yani iki embriyo koydular ikisi de tuttu 🤣 sen nerde tedavi oluyorsun? Transfer oldun mu?

Aslında ben de diyorum o zamana kadar iyice kalınlaşır mı estrofem devam pazartesi de iğnrlerre başlıcam ve cumartesi transfer kısmetse
Kııız bişey kalmamış🤭🥰 hadi inşallah sağlıkla gelsin bebişler. Ben de yarın regl olacam yavaştan geliyor pembe leke, pazartesi ya da salı giderim doktorcuma. Ben ilk transferden sonra panik atak geçirmiştim, inşallah yine öyle olmam yaaa🙄

Kııız bişey kalmamış🤭🥰 hadi inşallah sağlıkla gelsin bebişler. Ben de yarın regl olacam yavaştan geliyor pembe leke, pazartesi ya da salı giderim doktorcuma. Ben ilk transferden sonra panik atak geçirmiştim, inşallah yine öyle olmam yaaa🙄
Olmazsın canim daha şimdiden stres yapma hayırlısıyla güzel haberlerini aliriz ins 🤲

Merhaba canim. Ben reglin 14.gunu transfer oldum. Ilk deneyimimdi Ozel olarak transfer oncesi ve sonrasi hic bsey yapmadm. Hatta cok sey yaptim 😂 tutcagi warsa tutuyor sanirim. Tedavin hayirli olsun 💞
Merhaba canım.Teşekkür ederim umarım sonuç olumlu olur transfer yaklaştıkça heyecan çoğalıyor.Sen pozitif sonuç mu aldın?😍

Valla bildiğin yapıştırdılar yani iki embriyo koydular ikisi de tuttu 🤣 sen nerde tedavi oluyorsun? Transfer oldun mu?
Konya dayım ben çift embriyo transferi oldu ama cuma günü tek kese göründü şükür ama sıkıntılı bir dönemdeyim dış gebelik diye gittim kese göründü

İnş beklemen değer güzel bir bebiş haberiyle mutlu

Bana kullanıldı ama bildiğim kadarıyla herkese uygulanmıyor farklı yöntemler de var. Gerekli görülürse bağışıklık tedavisi, gebelik aşısı falan da yapıyorlar.
Bana niye kullandılar orasını asla anlamadım zaten yaş 30 ilk denememdi. Transfer öncesi solüsyon önerilmiş embriyo yapıştırıcısı dediler ver dedim 🤣
Tuttu mu peki

Back