- 16 Ekim 2020
- 1.251
- 1.395
- 35
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
Ayıptır sorması kaça bu iğneler?sanırım 200 X2 günlük ve 12 hafta diyorsun aboo nasıl rakam çıkıyorBende ilk esime yaptirmistim baktim daha aciyo kendim daha rahat yaptim evet 12.haftaya kadar kullanilacakmis o yuzden artik kanka olduk ignelerle
Muayne falan oldum yine embriyo çözülme işlemi falan anca yaniSabahin köründe niye çağırmışlar o zaman
Ne biliim yani pek sağlıklı kaliteli gibi gelmedi ama birşey olmamışNiye içirilmesin kankitocum
Benm prolaktin hep yüksek cıkıoduHerşey olması gerektiği gibi diye düşün o zaman beybi. Evet fazla analık hissi de prolaktini coşturabilir. Ama bu herkes için geçerli. O yüzden sıkıntı yok bence. Bi tane kadın çıkmıştı tv.'de. Çocukları olmamış evlat edinmişler ama daha bebekti. Kadının bir iki hafta sonra sütü gelmişti ve emzirmiş normal bebeği hiç unutmuyorumsonra da hamile kalmıştı.
Anaaaammm aralığa mı döndü yinevalla kız :) beni şimdi aradılar hastaneden doktor başlayabiliriz dedi yarın 3te tekrar kontrole gideceğim :) çok şükür çok bekletmedi bu sefer regl
Ayyy hadi hayırlısı olsun bende bekliyorum
Ayyyy yirim seni hadi gözün aydınnn ohhh bittide gitti çok şükür
hg bacikkk transfer trıhı embriyo söle hemen eklimm ozamnBende geldiim, benide ekle
Cok asiri su icme canim. 0.5'lik yeter.Ayyy hadi hayırlısı olsun bende bekliyorum
Ayarlayıp çağırsalar yaYa banada öle dediler 9.30da kntrol transfer öğlen dedi embryoları kntrole göre çözüyorlarmıs
Okdr dil dökmüşün jeli iğnenin yanına garnütür olarak vermişSorma ya bende o kadar dil döktüm jel olsun diye hem jel hem iğne verdi sonrasında da devam dedi
Aynen canım öyle yapicam başladım içmeyeCok asiri su icme canim. 0.5'lik yeter.
Aynrn bence bahcecideyim 9 yumurtam dan 8 i olgun cikti 7 si dollendi 5 i 5n gunde blast oldu cok sukur 1 ini transfer ettiler simdi benimle insallah3. Güne kadar gitmesi yumurtanın kalitesini gösterir, 3. Günden sonra 5. Güne gidemiyorsa spermin kalitesinden. Kendine mâl etmemelisin bence. Ben de bahçecideyim 4 tane blast dondurulmuş embriyom var. 8 tane yumurtaya işlem yapılmıştı.Rabbimnasip6103 arkadaş da benimle aynı dr'da, onun da 7 yumurtadan 5 tanesi blast donduruldu. Şimdi hamile inşaallah. Pgt'ye ben hiç güvenmiyorum. Yaptırmaman iyi olmuş. Bu sefer kucağına sağlıklı bir şekilde alırsın inşaallah embriyo kalitesi için ne dediler?
12/12 transfer oldum, 5 gun embriyohg bacikkk transfer trıhı embriyo söle hemen eklimm ozamn
Aman şunun şurasında kalmış 1, 2 saat kalmış seve seve beklerim deseneMuayne falan oldum yine embriyo çözülme işlemi falan anca yani
Ah ah helede benm gibi uykucuya yapılırmı buAyarlayıp çağırsalar yayok ve illa sıcak yatağından edicekler insanı
Bildiğin süt işte nolcak kızNe biliim yani pek sağlıklı kaliteli gibi gelmedi ama birşey olmamış
Oldum güzel geçti şükür şimdi hastane odasında dinleniyoruz evlatlarımlaArtık olmuşsundur herhalde. Hadi hayırlı olsun canım nasıl geçti?